sweet.joan 01.12.06, 10:40 Idziemy do lekarki od robaczków. W badabiu kontrolnym nic nie znaleziono, mam nadzieję, że rzeczywiście nic nie ma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka Re: Trzymajcie kciuki 01.12.06, 10:45 kciuki zaciśnięte)) I jak ja mam teraz pracować??) Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Trzymajcie kciuki 01.12.06, 13:20 ja też a skoro mowa o robaczkach, to ostatnio moja siostra mi powiedziała, że jej kolaega nie wiedział, co to są owsiki, tasiemce, glisty ludzkie - jednym słowem pasożyty! Dziewczyny uiwierzycie chłopak, który ma 28 lat nie wiedział! Ja nie mogłam uwierzyć! Odpowiedz Link
elag3 Re: Trzymajcie kciuki 01.12.06, 13:48 widocznie konsekwentnie nie chodził na lekcje biologii, ciekawe czy wie że jest ssakiem.. Odpowiedz Link
sweet.joan Hurra, hurra! 01.12.06, 15:45 Dzięki, dziewczyny! Nic nie ma Jak ja się cieszę. Co prawda potrzebuje jeszcze trochę czasu, żeby się organizm wyregulował, więc dietę i takie tam inne jeszcze musimy stosować. Ale i tak jest super. P.S. Ja tam nie wiedziałam, co to lamblie. Teraz wiem. Odpowiedz Link