madziaaaa 01.02.07, 08:04 Dzień dobry! Czytałaś już Antoninę?Wszędzie takie super recenzje... Zakladam, że czytałaś, sądząc po Twojej sygnaturce Coś powiesz? Ja jutro się wybieram po zakupy książkowe i Antonina jest jedną z zaplanowanych pozycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Właśnie kończę "Trzy połówki jabłka" 01.02.07, 08:45 Co prawda wiem jak się skończy, oraz mam przyjemność znać Tosię osobiście, wiedziałam więc, że tak w ogóle warto wydać forsę, ale muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Całość napisana jest nie tylko sprawnie ale i interesująco, prowokuje do myślenia - co by było gdyby? jak ja bym postapiła? i wydobywa kilka spraw, o których nie myślimy lub nie chcemy myśleć w naszych małżeństwach. Książka bardzo aktualna, w sam dla nas, mam również internetowych, bo czasem i do forum nawiązuje. Niektóre koleżanki "łyknęły" ją w ciągu jednej nocy, ale ja się delektuję - jeszcze kilkanaście kartek na dzisiejszy wieczór Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Wiedziałam!!!! - w sensie, że co? 01.02.07, 09:57 wiedziałam!!!! - w sensie, że warto przeczytać Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Zona! 02.02.07, 21:19 Nie kupiłam, nie było(( Nie mam co czytać w weekend ( Muszę czekać do wtorku( Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zona! 02.02.07, 22:04 No widzisz. A ja wczoraj skończyłam, gdybyś była bliżej, to bym Ci pożyczyła... Skończyłam i teraz z czystym sumieniem - polecam! Jest lepsza niż przypuszczałam. Odpowiedz Link
dzoaann Re: Zona! 05.02.07, 01:10 Ech...w necie tez dostepna?? Tak tylko pytam...jutro poszukam, bo dzis nadrabiam zaległości forumowe. Uwielbiam blog Antoniny i uprę się by przeczytać książkę- to będzie jak czytać książkę prawie znajomego Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Zona! 05.02.07, 08:03 Była w wysyłkowej sprzedaży. A z tego, co słyszałam, to Antonina zawiesiła pisanie bloga. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Zona! 06.02.07, 19:05 kupiłam, kupiłam, kupiłam ) Dziś spędzę wieczór z trzema połówkami jabłka ) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Zona! 07.02.07, 08:13 KsiąŻka jest po prostu Bardzo __Dobra!!!! Od wczorajszego wieczora przeczytałam ponad połowę i bardzo się powstrzymywałam, zeby nie wziąć jej za sobą do pracy. Polecam!!! Odpowiedz Link
bj32 Re: Zona! 07.02.07, 10:52 To ja chyba pożyczę. Znajdę sobie Zonę i poproszę o pożyczkę księgi. Za kilka tygodni się przeprowadzam i mąż kazał się pozbywać balastu, a nie znosić nowy Odpowiedz Link
madziaaaa Przeczytałam :) 08.02.07, 08:10 Specjalnie dziś wcześniej wstałam, żeby dokończyć te kilka stron przed wyjściem do pracy ) Czułam, ze tak się skończy, czyłam to, wiedziałam, że tak wybiezre, bo pewnie większość z nas by tak wybrała. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Ale narobiłyście 08.02.07, 09:36 mogę ci moja oddać, bo ja już książki w piwnicy składuję, nie mam miejsca w domu już ( Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Ale narobiłyście 08.02.07, 09:37 Oj, wiem coś na ten temat. U nas na regałach książki stoją już w dwa rządki na jednej półce, a i w piwnicy trochę ich się znajdzie. A książkę pożyczyłabym chętnie, ale trochę daleko jesteś. Odpowiedz Link