bj32 12.02.07, 08:13 i stawiam pierwszą poranną kawkę w tym tygodniu. Bądź herbatkę dla wolących. Jak nastroje w ten piękny poranek?)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
74l Re: Witam 12.02.07, 08:25 Cześć. Ja ledwo zwlokłam się z łóżka o 6.30 WRRRRR Ferie się skończyły ,czas wziąć się za robotę Ale ranne wstawanie ma swoje plusy: zupka już się gotuje,ja wprawdzie jeszcze w szlafroku, ale wcinam śniadanko na poddaszu, zaraz usmażę naleśniki na drugie danie, a potem pędzimy z teściową do lumpexu-dzisiaj nowa dostawa Kupić wam coś na szmatkach? Tak łaziłyśmy z mamą w złotych tarasach po tych wszystkich sieciowych sklepach, i wiecie co ,takie szmatki są na tych wieszakach.A w lumpexsie ostatnio upolowałam sobie super dżinsy Next, bluzeczkę Spensera ,dla dzieci kilka ciuszków, i wszystko "firmowe",aza "parę groszy" A jaka przyjemność wybierania....DD Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Witam 12.02.07, 08:28 Cześć. Ja już piję herbatę. I nawet zagryzłam Prince Polo. Noc zawalona. Od 01:45 Ola kasłała non stop ( A niby już było lepiej (jutro kontrola po chorobie miała być, a czuję, że jednak bez antybiotyku się nie obędzie.) BJ, co dziś tak wcześnie??? Odpowiedz Link
demonii Re: Witam 12.02.07, 08:38 dobry kawuje sie - ferie się rozpoczeły, siedze w domu tylko z juniorem i modle sie zeby brzuch mnie juz nie nawalał...ide po poduszke na prąd Odpowiedz Link
bejoy Re: Madziu 12.02.07, 08:51 Czy wszystkie Ole naraz zawsze chorują? Normalnie fatum )) Magda i Ola - drugi zestaw chorych się dołącza )))))))) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziu 12.02.07, 08:53 Chora, chora ( Już od tygodnia. A dziś w nocy nie wiem czemu, ten wstrę tny kaszel się przyplątał. Bidulka tak się męczyła. Dzięki za troskę, Aneta. Odpowiedz Link
bejoy Re: Madziu 12.02.07, 20:59 Kaszel to albo kataru się nałykała i "miziało" po gardle albo za suche powietrze było i kaszel suchy i mocno upierdliwy - wtedy mokre ręczniki wszędzie rozwieś, pomoże Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Witam 12.02.07, 09:19 Dziękuję za herbatę. Nie wyspałam się dzisiaj, nie mogłam wczoraj zasnąć, a dziś wstać. Młody mało mnie nie pobił za to, że go do przedszkola obudziłam - odzwyczaiła się i chyba ponownie przechodzimy adaptację Mam dziś trochę spraw do załatwienia, między innymi na studia wracam, co mnie przyprawia o mdłości i palpitacje serca, a tu <a href="https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3911405.html">taaaki</a> artykuł z samego rana! No pochlastać się tylko Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Witam 12.02.07, 09:20 Link mi nie wyszedł: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3911405.html Odpowiedz Link
bj32 Re: Witam 12.02.07, 19:07 Ja dzisiaj tak wcześnie, bo moje słoneczko wylizało się z wiatrówki i do przedszkola poszło. A potem rehabilitacja i z godzinę temu wróciłyśmy. Ale sobie przeczytałam i czemu mi się godzina 17.ileś przy pierwszym poście pokazała, to za cholerkę nie wiem... A teraz czas na drugą kawkę, wieczorną Odpowiedz Link
bj32 Re: Znowu mija kolej:))) 13.02.07, 08:20 Serwuję napitki Czekam na zamówienia, kawkę sącząc. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Znowu mija kolej:))) 13.02.07, 09:25 Ja na razie sniadanko wcinam. Herbate juz mam, ale za chwile wpraszam sie na kawe. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Znowu mija kolej:))) 13.02.07, 09:28 idę sobie herbatkę zrobić. Ktoś chce? Odpowiedz Link