dzoaann 29.03.07, 13:07 Tylko siadłam do kompa, poczytałam trochę- sprawdziłam czy wciąż za mna tęsknicie(hehe)i od razu dostaje szału... Jakaś reklama mi lata przed oczami nawet jak pisze teraz..Ktos wie jak to dziadostwo usunąć?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Nerwy:(( 29.03.07, 13:24 Witaj, Dzoaann! )) Jak dobrze Cię tu widzieć! Zainstaluj sobie firefoxa - mniej w nim tych reklam niż w IE. Przynajmniej u mnie. Chociaż też raz na jakiś czas coś wyskoczy. Odpowiedz Link
dzoaann Re: Nerwy:(( 29.03.07, 13:29 Cześć!! no właśnie mam firefoxa i zawsze w miarę był spokój. Dlatego ta dzisiejsza reklama wyjatkowo mnie wkurza(( ale dzieki za radę Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Nerwy:(( 29.03.07, 13:38 Część Słońce!!!! Ja mam IE ale nie widzę żadnej reklamy. Mów co tam u WAs? Wszystko dobrze? Jak chłopcy sobie dają radę w szkole? Pozdrawiam mocno i zagladaj częściej!!! Odpowiedz Link
dzoaann Re: Nerwy:(( 29.03.07, 14:02 Cześć Kochana!! U nas spoko-dzieci w szkole super Wyobraz sobie,że Kacper(młodszy) najlepiej czyta w całej klasie!!A poszedl do szkoły bez angielskiego..teraz radzi sobie super Jesteśmy z nich obu bardzo dumni.Mąż awansowal i nareszcie robi to, co lubi(a nie zasuwa jak fizycznie), juz zaciera ręce na nastepne stanowisko.Wszystko sie pomału rozkręca i układa po naszej mysli.Tylko tesknimy za rodzina i Polska Ale cóż, taki był nasz wybór. Odpowiedz Link
dzoaann Re: Nerwy:(( 29.03.07, 14:03 acha...reklama znikła)Chyba się wystraszyła jak na nia nawrzeszczałam)) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Nerwy:(( 29.03.07, 14:08 pewnie tak! Ja za to w ogóle nie mogłam wejść na żadne forum!!! I na pocztę! Odpowiedz Link
delfina7 Re: Nerwy:(( 29.03.07, 15:48 Fajnie , ze zajrzałaś i sprawdzasz czy tęsknimy . Tęęęęęęęęęęęssssssskkkkkknnnnnniiiiiimmmmmmyyyyy. Odpowiedz Link
delfina7 Re: Nerwy:(( 29.03.07, 15:48 Oczywiście zajżałaś , mózg mi chyba wyparowywuje. Odpowiedz Link
bj32 Re: Nerwy:(( 29.03.07, 18:19 Cześć, Dzoaann. Nie będę rugać. Miła jestem. Tesknimy, a jakże Odpowiedz Link
dzoaann Re: Nerwy:(( 29.03.07, 22:57 Cześć, Rybki)) Bejot! Jak to sie stało, że zostałaś załozycielem forum?? Możesz mnie wprowadzic tak szybko, bo chyba cos przeoczyłam? Odpowiedz Link
edelka Re: dzoaann 30.03.07, 10:56 hehe BJ (czyli Bidżej, lub Bejot) to jedna osoba a Bejoy to druga osoba: WITAJ ASIU )))) Co do tego, że teraz szefuje nam BJ32 to jest o tym tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39856&w=58313498 Odpowiedz Link
bejoy Re: dzoaann 30.03.07, 13:29 W wymowie i piśmie, no i pewnie w wyglądzie też - inne )) BJ - bidżej bejoy - bidżoj Odpowiedz Link
dzoaann Re: dzoaann 30.03.07, 19:15 Dzieki za linke do wyjasnienia.I jednak pisząc bejot miałam na mysli bj32) A ciebie bejoy witam(widzę chyba po raz pierwszy) i wpisałam ci sie do wizytówki na to przywitanie Odpowiedz Link