12.04.07, 12:54
Mam pytanko. Czy któraś z Was ma lub miała do czynienia z polskimi meblami
Black Red White?
Pojawiły się w Dublinie, mąż przyniósł katalog i wywarły na mnie korzystne
wrażenie. W porównaniu do irlandzkich to duży wybór i nowoczesne. Nie wiem
tylko jak one stoją jakościowo, czy opłaca sie kupować??
Doradżcie cos , jeśli możeecie, plizsmile
Obserwuj wątek
    • madziaaaa Re: Meble 12.04.07, 13:22
      Opłaca. Dobrze zrobione. Ceny nawet jak na polski rynek do przyjęcia. Moi
      rodzice mają. Mogę śmialo polecić.
      • dzoaann Re: Meble 12.04.07, 16:45
        Dziękismile
        Osobiscie nie byłam w sklepie, więc nie wiem jak tu ceny wygladają. A sznowny
        małżonek nie popatrzył!
        Ale meble mi się podobaja, ach...
        A wiesz może jaki system mają Twoi rodzice, tzn nazwa??Może obiła Ci się o uszy
        lub możesz opisać??
        Wiem, namolna jestem..wink
        • madziaaaa Re: Meble 12.04.07, 20:04
          nie wiem smile
          Ale jak nie zapomnę, to spytam, ok?
          • dzoaann Re: Meble 12.04.07, 21:33
            Kochana jesteśsmile
            • sarah_black38 Re: Meble 13.04.07, 07:56
              Sama kiedyś myślałam o tych meblach, ale opinie na ich temat są różne. Można
              natknąć się na bubel. Moi znajomi mają i twierdzą,że są papierowe. Na półce
              można postawić tylko porcelanową figurkę lub świecę, bo jak coś ciężkiego to
              półka sie wygina. To samo z szufladami. Ale ładne są i ciągle myślę nad
              nimi........ no nie wiem ......? Zobacz na forum ,,wnętrza mieszkań", tam był
              wątek o meblach tej firmy i zdania były podzielone!
              • madziaaaa No widzisz, a moi rodzice mają tam całą 13.04.07, 08:14
                zastawę ustawioną i mnóstwo innych rzeczy, które musiały tam wejść po
                zlikwidowaniu prl-owskiego segmenty na całą ścianę. Może od sysytemu zależy,
                nie wiem. Ale generalnie ze wszystkim tak jest-jednemu pasuje, innemu nie.
              • delfina7 Re: Meble 13.04.07, 10:01
                Moi rodzice , teście i ja mamy coś z tych mebli i jesteśmy zadowoleni . Mama to
                całe serwisy i mnóstwo albumów zapakował w szafki i szuflady i nic się nie
                dzieje. Jedyne co to ona ma zielone takie i tak je wyciera , ze kolor troszkę
                zszedł w niekrórych miejscach.
                • elag3 Re: Meble 14.04.07, 09:01
                  Całkiem przyzwoite - mam meble z zestawu Syriusz - całkiem całkiem - tylko
                  trzeba dobrze szuflady poskrecać bo mój małż coś tak odwrotnie poprzykręcał i
                  się popsuły ale dało się naprawić.
                  • endzi11 Re: Meble 14.04.07, 11:28
                    Moi rodzice maja meble kuchenne z tej firmy i sa zadowoleni,my tez myslimy nad
                    kuchnia od nich.
                    • fergie1975 Re: Meble 14.04.07, 15:14
                      mam regał, przy zakupie dali drzwi z rysą więc tzreba uważać, ale wymienili bez
                      problemu i tak poza tym to w porządku. Do solidnych raczej bym zaliczyła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka