bj32 15.07.08, 20:23 ...na "Umieralnia". Wiem, ze zaniedbuję, ale ja nie umiem zakładać sensownych wątków... Za to zakładającym mogę postawić na razie wirtualną, a kiedyś prawdziwą flaszkę. Pisze nas tu coś chyba z 7 osób, to zlot można będzie zorganizować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: Zmienie nazwę forum... 15.07.08, 20:32 ja też nie potrafię zakładac wątków.Lubię za to odpisywać. Odpowiedz Link
edycia274 Re: Zmienie nazwę forum... 15.07.08, 22:47 e no Gusiek nie gadaj ja tam Twoje wątki widzę ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zmienie nazwę forum... 16.07.08, 08:07 Mówisz siedem osób? No to elitarne to nasze forum. Jedyne w swoim rodzaju, wręcz wyjatkowe! Odpowiedz Link
bj32 Re: Zmienie nazwę forum... 16.07.08, 14:25 Nie wiem, no nie wiem. Znaczy, ze elita z nas to fakt niewątpliwy, ale widziałam forum groźnych oralnie wegetarian, których jest coś trzy do pięciu sztuk, ale pacynkują, jakby ich z pitnaścioro było i gadaja głównie za pomocą komiksów. To dopiero musi być jazda Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zmienie nazwę forum... 16.07.08, 21:01 Forum oralnie ,że co ....... proszę. O takim forum jeszcze nie słyszałam! No kurczę w moim życiu nic ciekawego się nie dzieje ( to i dobrze), więc mogę pisać o kawce i pogodzie. Moze i tu nudno,ale jak z rana otwieram kompa to zaczynam od swego ulubionego ,,Poddasza". Ja Was wszystkich bardzo lubię i błagam nie zaczynajcie znowu mówić o zamknięciu.Plissssss !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gusia210 Re: Zmienie nazwę forum... 16.07.08, 22:11 ja też zaczynam od poddasza.To forum mam ustawione na otwarcie gazety. Odpowiedz Link
bj32 Re: Zmienie nazwę forum... 17.07.08, 13:24 Nie zamknę do końca świata. Nawet gdybym miała tu sama ze sobą gadać. Nie forum oralne, tylko groźni oralnie wegeterroryści Na próbę zmienię nazwę i zobaczymy, czy sie ludzi tu wiecej zleci Odpowiedz Link
edycia274 Re: Zmienie nazwę forum... 17.07.08, 00:15 moje forum też taka nazwę mogloby mieć, ruch jak nie wiem co ;DDDDDDDDDD cóż nie na każdym forum wątki, posty się plodzą jak króliki Odpowiedz Link
sarah_black38 O ,, maj got" 17.07.08, 09:29 ,,Oralne poddasze", ,, Seks na poddaszu", i jeszcze różne inne nazwy przychodzą mi do głowy, ale ich nie napiszę, hi hi hi......... Odpowiedz Link
edycia274 Re: Zmienie nazwę forum... 17.07.08, 11:04 tak tylko przy tak zboczonej nazwie forum trza zamkniętym zrobić Odpowiedz Link
molastka Re: Zmienie nazwę forum... 17.07.08, 11:17 jak zmienimy nazwę na oralne poddasze to ruch się zrobi,że hej Wszędzie jest spokój nie tylko tutaj. Odpowiedz Link
molastka Re: Ola !! 17.07.08, 12:48 a ja ciągle w rozjazdach,za kilka dni znowu wybywam Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Ola !! 17.07.08, 14:39 O Boże , dziewczyny ,ale zaraz tu się zlecą różne zboki. No nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Juz może lepiej ,,Seksowne poddasze"??>???????? Odpowiedz Link
molastka Re: Ola !! 17.07.08, 15:33 ło matko)) to ja robię kawusię i wygodnie zasiadam i...czekam na gości poświntuszymy Odpowiedz Link
debest3 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 17:46 a ćwiczenia praktyczne są przewidziane? Odpowiedz Link
debest3 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 18:18 szkoda...bo wiesz ,taka wzajemna wymiana doświadczeń mogłaby przynieść obopólne korzyściD Odpowiedz Link
molastka Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 18:54 wirtualnie powymieniami się doświadczeniami ale będzie zabawa Odpowiedz Link
edycia274 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 18:59 to od czego zaczynamy? kobieta facetowi czy na odwrót? Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 20:39 He he, seks wirtualny ..... kiedyś na jakimś czacie ( no wiecie, każdy byl młody) taki jeden mi proponował. Zaczął od gadki, ze jest w samych slipkach i był niezmiernie ciekawy co ja mam na sobie. Chciałam mu dać w dziób! A wracając do meritum to nas kobiet jest więcej. To może Debest będzie jako pierwszy ( moze i Konto się załapie). No pod warunkiem ,że postawi obiecaną flachę, hi hi hi ..... Odpowiedz Link
gusia210 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 20:57 nic mi tu o seksie nie gadać.Ja wyposzczona na maksa a mój mąż dopiero za 8 dni wraca Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: bj zwariowala hahah 17.07.08, 21:51 Gusia ściągaj chłopa swego. Kobieta w potrzebie przecież jest! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: guśka 17.07.08, 23:00 Wibrator i diamenty to najlepsi przyjaciele kobiety. Kurczę ..... nie mam jednego i drugiego! Odpowiedz Link
bj32 Nie zwariowałam. 18.07.08, 12:56 Wirtualny seks proponowało mi mrowie rozmaitych. A niektórzy to nawet ładnie pisali. Zaczynali nader romantycznie [jak widać w nagłówku] A zobaczymy, co z nazwy wyniknie Ładna formalnie, co nie? PS. Mam wibrator, ale nie mam diamentów Odpowiedz Link
delfina7 Re: Zmienie nazwę forum... 18.07.08, 09:56 Zrobiłam se kaffke , odpalam kompa , wchodze na gazete , wchdze na fora ulubione , łyk kaffy i oplułam monitor))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zmienie nazwę forum... 18.07.08, 14:00 Waginalnie tyż nie bardzo! Widzisz Delfina , ile wczoraj Cię ominęło. Wirtualny gruppenseks też. Ale co nasi panowie tak milczą? My przeca hetero, a nie miłośniczki Safony. Odpowiedz Link
bj32 Re: Zmienie nazwę forum... 19.07.08, 11:15 Ja Cię bardzo, Sarah, przepraszam, ale ja poezję Safony akurat lubię wielce. "Zaszedł już księżyc i zgasły Plejady, północ mija, godziny płyną wolno, a ja tu leżę sama." albo: "(...) jeśliś mi przyjacielem, młodszą wybierz kochankę, ja bowiem, starsza, nigdy nie zgodzę sie żyć z tobą." Acz na oryjętacyję mi to nie wpływa Odpowiedz Link
anik801 Super nazwa! 18.07.08, 20:51 Bardzo,bardzo dawno tu nie pisałam.Zresztą nie tylko tu.Brak natchnienia,czasu i pomysłu.Czasem czytałam Wasze wątki.Dziś stwierdziłam,że muszę napisać,gdy zobaczyłam nową nazwę.Najpierw myślałam,że coś się poprzestawiało i że to jakieś inne forum jest! Pozdrawiam wszystkie panie! Odpowiedz Link
edycia274 Re: Super nazwa! 18.07.08, 21:06 o Anik a już myślalam,że Cię kosmici porwali Odpowiedz Link
debest3 Re: Super nazwa! 18.07.08, 22:08 anik801 napisała: > Pozdrawiam wszystkie panie! a panów to już nie?<foch> Odpowiedz Link
bj32 Re: Super nazwa! 18.07.08, 22:24 Thebest, nie fochaj się. Anik tak dawno tu nie była, ze ma prawo przeoczyć wszystkich dwóch mężczyzn Odpowiedz Link
edycia274 Re: Super nazwa! 18.07.08, 22:53 bjotka a mówilaś,że forum umiera , lepiej tak niż sztuczne wątki zakladać jak to niektórzy robią Odpowiedz Link
bj32 Re: wg mnie kicha totalna n/t 18.07.08, 23:02 Poprzednia pewnie Ci się bardziej podobała i ddlatego tak intensywnie pisałaś... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: wg mnie kicha totalna n/t 18.07.08, 23:03 Madziu dlaczego kicha? Może nie przysporzy nam nowych uczestników to przynajmniej wesoło jest. Nas to rozruszało. Odpowiedz Link
madziaaaa wiesz Sarah 18.07.08, 23:05 po prostu moim zdaniem,ta nazwa w ogóle nie pasuje do miejsca, które znałam i lubiłam... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: wiesz Sarah 18.07.08, 23:50 To tylko nazwa. Miejsce i ludzie ci sami.Zaglądaj do nas częściej! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: wiesz Sarah 19.07.08, 09:23 edycia274 napisała: > Sarah spać byś już poszla ;DD No nie mogę chodzić wcześniej spać, bo cierpię na bezsenność. A seksu tez niet! Buuuuuu........... Odpowiedz Link
bj32 Re: wiesz Sarah 19.07.08, 01:17 " znałam i lubiłam..." Co mam zrobić? Kulawam jako admin, uczyć sie nie mam od kogo, bo na Boskie wejścia nie mam, a Ty do nas rzadko zaglądasz. A nazwa na dni kilka dla draki. O sso sie roshozi? Obiektywnie świadczy, ze forum żyje Odpowiedz Link
gusia210 Re: wiesz Sarah 19.07.08, 08:44 mi tam nie przeszkadza ale dawno nie było tu wątku z ponad 40 wpisami więc chyba troszkę działa Odpowiedz Link
bj32 Re: wiesz Sarah 19.07.08, 11:17 To chyba częściej zacznę jaja robić Faktycznie jakoś sobie ożyło)) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: wiesz Sarah 19.07.08, 13:19 bj32 napisała: > To chyba częściej zacznę jaja robić Faktycznie jakoś sobie > ożyło)) Tak trzymać. Przecież my nie tylko jesteśmy ststeczne matrony, ale babki z jajmi! A ty Bj masz szczególne zadatki do robienia jaj. Pamiętam kilka Twoich fajnych wątków. Odpowiedz Link
anik801 propozycja... 20.07.08, 14:18 Skoro Oralność Na Poddaszu budzi złe skojarzenia zamieńcie na Moralność na Poddaszu Odpowiedz Link
bj32 Re: propozycja... 20.07.08, 16:22 No, wtedy to na bank dobrzy ludzie będą omijać Poddasze... I pewnie w dodatku Debest ucieknie z wrzaskiem... Ja bym wolała ściagnąć tu trochę osób, a nie przepłoszyć już obecne)) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: propozycja... 20.07.08, 18:06 No coś Ty , Debest jest ok. Z nazwą poczekamy. Chyba generalnie wszędzie zastój. Mam w ulubionych wyrodnei czasami czytam. Tam tez flauta, parę watków na dzień. A pamiętam tam ruch jak w ulu, a moderatorka nawet na naszym foru twierdziła,że aby forum przeżyło to musi być przynajmniej strona wątków dziennie. Odpowiedz Link
endzi11 Re: propozycja... 20.07.08, 19:52 heloo wieki mnie tu nie było.Molastka mi mówi że nazwe zmieniliście i z ciekawości weszłamOstatnio wogóle rzadko pisze bo dostałam nową prace ale jak można to bede tu zaglądac pozdrawiam wszystkich)) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: propozycja... 20.07.08, 20:09 Tak myślałam Endzi,ze to nowa fantastyczna nazwa Cię przygnała w nasze skromne progi. Odpowiedz Link
molastka Re: propozycja... 20.07.08, 21:12 sarah_black38 napisała: > Tak myślałam Endzi,ze to nowa fantastyczna nazwa Cię przygnała w > nasze skromne progi. haha ja byłam tego pewna Odpowiedz Link
endzi11 Re: propozycja... 20.07.08, 22:50 haha ja byłam tego pewna Molastka dobrze mnie znasz Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: propozycja... 20.07.08, 23:09 edycia274 napisała: > co za bestie no na oralność polecialy ;P Szkoda tylko,ze tak mało! Mogłoby więcej. Odpowiedz Link
edycia274 sarah !!!!!!!!!!!!!! 20.07.08, 23:12 Ja uważam,że nie od ilości osób, i zakladanych wątków zależy czy forum jest fajne i czy ma popularność. Na moim forum jest tyle o ile ludzisków, każdy pisze kiedy chce a i tak jest spoko Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: sarah !!!!!!!!!!!!!! 20.07.08, 23:16 Masz w zupełności racje,ale trochę świeżej krwi przydałoby się. A tak w ogóle to pogoń mnie spać, bo już głupoty wypisuję. A w Tv lecą stare odcinki ,,Seksu w wielkim mieście", chyba jeszcze posiedzę. Odpowiedz Link
edycia274 Re: sarah !!!!!!!!!!!!!! 20.07.08, 23:21 ja nie mogę spać, będę teraz się stresować tym szpitalem.. ja oglądam MROK na polsacie. a sprawdź pocztę gazetową Odpowiedz Link
bj32 Re: propozycja... 21.07.08, 00:28 No faktycznie wieki A co ma nie być można? Po to otwarte zostawiłam Zaglądaj ile sie da Odpowiedz Link
bj32 Re: propozycja... 21.07.08, 00:27 Sarah, ja bym nie śmiała twierdzić, że Debest nie jest Debest W tajemnicy Cię spytam: zgadnij, skąd się tu wziął Strona wątków dziennie? To na ematce chyba. Albo w Erze. Zarżnęłam kiedyś na prośbę właściciela jedno forum, gdzie było od cholery wątków dziennie... I głównie o kawce i ciasteczkach. Rzygać sie chciało, bo nic konkretnego. Ja deliberacje typu "Idę siku" i po trzech minutach "No, już jestem" uważam za porażkę... Lepiej dwa wątki, ale wartościowe i z sensem, niż 100 o pierdołach i z dwoma wpisami. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: propozycja... 21.07.08, 08:57 bj32 napisała: > Sarah, ja bym nie śmiała twierdzić, że Debest nie jest Debest > W tajemnicy Cię spytam: zgadnij, skąd się tu wziął: Nie wiem skąd się wziął. Nie śledzę nicków, nie zaglądam na jakich forumach siedzą poszczególne osoby. Fajnie pisze, ma lekkie pióro i z przyjemnością czytam jego wywody. Ot tyle. Odpowiedz Link
bj32 Re: propozycja... 21.07.08, 11:45 Hihihi Sama osobiście go tu ściagnęłam, bo wiem, jak pisze. No... Debest Odpowiedz Link
edycia274 Re: propozycja... 23.07.08, 00:00 dlatego gadam do upadlego nie ilość ludziów i wątków świadczą o jakości forum itd Odpowiedz Link