Dodaj do ulubionych

Teneryfa, który hotel?

07.06.10, 00:17
Co myślicie o hotelach: Hotasa Interpalace, Sol Princesa Dacil, Sol Tenerife,
Barcelo Santiago, Barcelo Varadero - wszystkie są z Itaki, który wybrać na
pobyt z dzieckiem? A może jakiś inny polecacie? (może być z innego biura).
Obserwuj wątek
    • gonio74 Re: Teneryfa, który hotel? 08.06.10, 08:16
      My w ubiegłym roku byliśmy w Barcelo Varadero. Hotel godny polecenia, jedynym
      jego minusem jest odległość od plaży, co z małym dzieckiem może być
      utrudnieniem. Nam to zupełnie nie przeszkadzało, bo zaliczałam to w poczet
      spacerów. Poza tym hotel w pełni zasługuje na swoje 3+. Byliśmy też w Barcelo
      Santiago, hotel droższy o lepszym standardzie i pięknych widokach na ocean, ale
      do plaży też jest kawałeczek.
    • asiaaab Re: Teneryfa, który hotel? 08.06.10, 09:36
      Listę hoteli, do których można jechać z dzieckiem, możesz zobaczyć i zarezerwować tutaj: www.qtravel.pl www.qtravel.pl/wyniki?query=Teneryfa+hotel+dla+dziecka
      • Gość: oksjoh Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 20:16
        nie wiem który z hotel ale wiem z kim zaoszczedzisz: www.wyloty-z-niemiec.pl/
    • Gość: kierka Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.Red-83-61-117.dynamicIP.rima-tde.net 10.06.10, 11:43
      Varadero to wg mnie najlepszy wybór z wymienionych dla rodziny z
      dzieckiem, największa część rekreacyjna i apartamenty z wyposażona
      kuchnia, co przy małym dziecku może nie byc bez znaczenia.
    • Gość: jasiu... Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.10, 18:05
      Nie polecam Teneryfy północnej. Tam to warto się wybrać na wycieczkę do Loro
      Park i tyle.

Jeśli lubisz zgiełk, to na południu, okolice Plaja de las Americas. Jeśli chcesz
      spokojniej, to gdzieś bliżej Los Gigantes, choćby Puerto de Santiago. Aha -
      plaże oczywiście czarne, choć piasek zupełnie (podobnie jak biały) nie brudzi.
      Ale za to jajko w nim ugotujesz w momencie - buty są konieczne.
    • Gość: asiunia28 Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.pool.mediaWays.net 21.07.10, 13:11
      polecam hotel H10 GranTinerfe!! jest nad sama plaza, bombowe
      jedzonko, czysto, godny polecenia.Kolo Sol Tenerife przechodzilam i
      szczerze mowiac nie wygladal najlepiej, przy basenie, ktory jest
      przy samym deptaku, bylo tyle ludzi, ze nie wyobrazam sobie tam
      lezec.Tyle moge powiedziec!
    • Gość: Anja Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:16
      Właśnie wróciłam z Barcelo Santiago. Hotel naprawdę świetny. Animacje
      dla dzieci (małych i większych) w dużej obfitości. Jedną z animatorek
      jest Kaja z Polski, która pomaga w pokonywaniu bariery językowej.
      Pokoje z Itaki są dosyć odległe od "centrum" rozrywek, często daleko od
      windy, ale można poprosić w recepcji o zmianę pokoju (np. jeśli dzieci
      podróżują wózkiem). Większość pokoi ma zapierający dech w piersiach
      widok na ocean lub sławne klify Los Gigantes. Miejscowość spokojna,
      plaża daleko i trochę depresyjna. Basen - super dla dzieci i dorosłych.
    • Gość: ela Re: Teneryfa, który hotel? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.09.10, 17:11
      hej, nie polecam Sol Princesa Dacil, Sol Tenerife na pobyt z dzieciem. Byłam w La Siesta, który jest w polsiej ofercie z ecco holiday. Super hotel 4*, w bardzo fajnym miejscu. na pewno ci się spodoba
      • rege2 Re: Teneryfa, który hotel? 07.09.10, 14:51
        hotelu nie polecę, ale jeśli z wózkiem..może byc Sol Tenerif i cienistą promenadą dojedziesz do dużej plaży z żóltym piaskiem - Las Vistas, gdzie dzieciak może biegać po wodzie, budować zamki z piasku...zatoka zaciszna..a w L. Americanos praktycznie albo kamory albo fale!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka