Gość: asia IP: *.play-internet.pl 26.05.12, 21:32 Witam serdecznie! W lipca wybieram się na fuertę i proszę państwa o radę, który z hoteli ma ładną plażę, przy hotelu wraz z serisem plażowym. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rege2 Re: hotel z ładną plażą na fuercie 26.05.12, 21:56 ..ładna plaża - Jandia ale ..większość parasoli płatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 22:21 Nie słyszałam aby gdziekolwiek na Fuerteventura był serwis plażowy bezłatny!polecam południe -Jandia,względnie Costa Calma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.bialystok.vectranet.pl 27.05.12, 10:26 W Costa Calma cały przekrój (również cenowy) hoteli z sieci SBH i kilka innych. W Jandii chyba jednak plaże są dalej od hoteli ze względu na rezerwat. 2 leżaki + parasol 12-15 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: hotel z ładną plażą na fuercie 28.05.12, 15:32 www.riu.com/en/Paises/spain/fuerteventura/clubhotel-riu-oliva-beach-resort/index.jsp obok drugi Riu Tres Islas wokół tylko piach i pustkowie www.riu.com/en/Paises/spain/fuerteventura/clubhotel-riu-oliva-beach-resort/servicios.jsp#seccion leżaki + parasol płatne (ok. 8 EUR) do oddalonego o 5 km Corralejo można dojechać lokalnym busem lub taxi (ok. 7 EUR) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 21:56 Polecam Jandię, przepiękna plaża, dodatkowo w ramach atrakcji w okolicy hotelu Stella Canaris codziennie można spotkać prawie zawsze wolno żyjące, zielone papużki które można w trakcie przejścia na plażę dokarmić, jedzą z ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javier Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.181.91.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.12, 22:23 Nad samą plażą w m-ści Playa de Jandia położony jest Iberostar Playa Gaviotas. Przepiękna panorama z tarasu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 edom.pl 28.05.12, 22:45 Wiekszosc tych ,,domow wypoczynkowych" widzialam-dziekuje bardzo. Albo dzieli je od plazy droga, albo stoja na totalnym bezludziu! Ja polecam Costa Calma. Tam chyba wszystkie hotrele sa tuz przy plazy, nie leza na bezpustkowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Re: edom.pl IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.13, 11:25 Ja z Edom mam niedobre wrażenia, najpierw straszyli karą 80% wartości całego wynajmu za zmianę terminu wyjazdu na miesiąc przed, choć nawet pewnie było to nie do końca zgodne z prawem a teraz chcą 20Ero za to że chcę wysłać za siebie kogo innego pomimo że zarówno termin jak i obiekt nie został zmieniony. Gdzie jest napisane kto ze mną do domu sześcioosobowego może jechać a kto nie ?, czy za imię Józek będzie 20Euro więcej niż za Gienek ? To też pewnie lekko dalekie od istniejącego prawa. Jak przyszło z tym 20Euro za to że funduje wczasy znajomym to pomyślałem że pewnie nasze maile przeją jakiś haker i chce zwyczajnie oskubać mnie z kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka_ma Re: edom.pl 13.08.13, 11:29 Witaj, bardzo jestem ciekawa, jak skończyła się Twoja przygoda z EDom? Odpowiedz Link Zgłoś