Dodaj do ulubionych

hotel z ładną plażą na fuercie

IP: *.play-internet.pl 26.05.12, 21:32
Witam serdecznie!
W lipca wybieram się na fuertę i proszę państwa o radę, który z hoteli ma ładną plażę, przy hotelu wraz z serisem plażowym. Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • rege2 Re: hotel z ładną plażą na fuercie 26.05.12, 21:56
      ..ładna plaża - Jandia
      ale ..większość parasoli płatna
    • Gość: Joanna Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 22:21
      Nie słyszałam aby gdziekolwiek na Fuerteventura był serwis plażowy bezłatny!polecam południe -Jandia,względnie Costa Calma
      • Gość: . Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.bialystok.vectranet.pl 27.05.12, 10:26
        W Costa Calma cały przekrój (również cenowy) hoteli z sieci SBH i kilka innych. W Jandii chyba jednak plaże są dalej od hoteli ze względu na rezerwat. 2 leżaki + parasol 12-15 euro.
    • aankaa Re: hotel z ładną plażą na fuercie 28.05.12, 15:32
      www.riu.com/en/Paises/spain/fuerteventura/clubhotel-riu-oliva-beach-resort/index.jsp
      obok drugi Riu Tres Islas
      wokół tylko piach i pustkowie

www.riu.com/en/Paises/spain/fuerteventura/clubhotel-riu-oliva-beach-resort/servicios.jsp#seccion
      leżaki + parasol płatne (ok. 8 EUR)
      do oddalonego o 5 km Corralejo można dojechać lokalnym busem lub taxi (ok. 7 EUR)
    • Gość: rev Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 21:56
      Polecam Jandię, przepiękna plaża, dodatkowo w ramach atrakcji w okolicy
      hotelu Stella Canaris codziennie można spotkać prawie zawsze wolno żyjące, zielone
      papużki które można w trakcie przejścia na plażę dokarmić, jedzą z ręki :)
    • Gość: javier Re: hotel z ładną plażą na fuercie IP: *.181.91.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.05.12, 22:23
      Nad samą plażą w m-ści Playa de Jandia położony jest Iberostar Playa Gaviotas. Przepiękna panorama z tarasu. Polecam
    • zjawa1 edom.pl 28.05.12, 22:45
      Wiekszosc tych ,,domow wypoczynkowych" widzialam-dziekuje bardzo. Albo dzieli je od plazy droga, albo stoja na totalnym bezludziu!
      Ja polecam Costa Calma. Tam chyba wszystkie hotrele sa tuz przy plazy, nie leza na bezpustkowiu.
      • Gość: RF Re: edom.pl IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.13, 11:25
        Ja z Edom mam niedobre wrażenia, najpierw straszyli karą 80% wartości całego wynajmu za zmianę terminu wyjazdu na miesiąc przed, choć nawet pewnie było to nie do końca zgodne z prawem a teraz chcą 20Ero za to że chcę wysłać za siebie kogo innego pomimo że zarówno termin jak i obiekt nie został zmieniony. Gdzie jest napisane kto ze mną do domu sześcioosobowego może jechać a kto nie ?, czy za imię Józek będzie 20Euro więcej niż za Gienek ? To też pewnie lekko dalekie od istniejącego prawa. Jak przyszło z tym 20Euro za to że funduje wczasy znajomym to pomyślałem że pewnie nasze maile przeją jakiś haker i chce zwyczajnie oskubać mnie z kasy.
        • dorka_ma Re: edom.pl 13.08.13, 11:29
          Witaj, bardzo jestem ciekawa, jak skończyła się Twoja przygoda z EDom?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka