e_podmiejska 02.03.18, 11:06 Jakie Macie doświadczenia z tą wypożyczalnią? Czy auta są w dobrym stanie? Blokują na karcie kaucję i czy można płacić gotówką?. Będe wdzięczna za Wasze informacje i sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszasty Re: AVIS na Lanzarote 03.03.18, 14:46 Na Kanarach to się auta wypożycza w Cicar albo Cabrera Medina (to ta sama firma, marki dwie): nic nie blokują, bez karty i wszystko OK! Odpowiedz Link Zgłoś
e_podmiejska Re: AVIS na Lanzarote 05.03.18, 14:16 Dzięki. Pytałam o sieciówkę AVIS, bo jest najbliżej hotelu, do którego się wybieram. W sąsiedztwie też jest Fely Canarias, ale to już dla mnie zupełna niewiadoma. Może ktoś ... coś .... ;). Co do Cicar, to również mam bardzo pozytywne zdanie, korzystałam z tej wypożyczalni na Teneryfie. Odpowiedz Link Zgłoś
miszasty Re: AVIS na Lanzarote 05.03.18, 18:51 Ja sobie zamówiłem podjazd pod hotel - przyjechali elegancko i nie zmieniło to nic a nic ceny. A więc to żaden argument, że "jest koło hotelu". Odpowiedz Link Zgłoś
e_podmiejska Re: AVIS na Lanzarote 06.03.18, 10:40 Dzięki, też rozważam taką opcję :) Odpowiedz Link Zgłoś