Dodaj do ulubionych

Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegańskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 22:22
Chciałam polecić nową aptekę na Żegańskiej 48, trafiłam tam przypadkiem jadąc z dzieckiem na konsultację do CZD...okazało się że punkt jest dopiero co otwarty i oprócz tego, że mają świetne ceny większości produktów na tzw. dobry początek:)) to trafiłam na świetną farmaceutkę, jak się później okazało kierowniczkę i właścicielkę w jednym...pojechałam tam tylko po tabletki na gardło a wyszłam dodatkowo ze świetną farbą do włosów ( kolor i połysk naprawdę jest suuuper), kremem do twarzy i pod oczy z wyciągiem z olejku arganowego a ten wiadomo jakie ma działanie na skórę i...sporą dozą konkretnych informacji na temat składu i skuteczności interesujących mnie produktów. Powiem szczerze, że z taką życzliwością i serdecznością aptekarki już dawno się nie spotkałam...i mimo że jestem z Wawra i mam tu sporo aptek to raczej będę zaglądać tam...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.13, 22:30
      Ja też polecam. Pani kupiła ode mnie pół katalogu kosmetyków, a potem zaprosiła do domu. Było wspaniale, ciastka fantastyczne!
    • maggi9 Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań 27.07.13, 22:45
      Pani Ewo to raczej dobra antyreklama. Proszę się postarać bardziej.
    • Gość: tia Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.07.13, 23:21
      A ja w tej aptece kupiłem przeterminowane podpaski. Nie polecam.
      Na Kamionku nie do pomyślenia.
    • Gość: Denaturat Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 03:39
      Zapowiada się nieźle. Będzie dalszy ciąg?
      • Gość: tia Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.play-internet.pl 28.07.13, 10:49
        No pewnie. Przecież sprzedają tam dziurawe prezerwatywy.
        • Gość: Aga Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 20:20
          O! To pewnie dlatego - jak kupiłam tam test ciążowy to od razu wyszedł dodatni.
          • Gość: tia Aż strach pomyśleć IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.07.13, 22:16
            co w tej aptece kupili rodzice p. Ewaa...
    • Gość: dr sowa Re: Nowa Apteka Dobra Rada w Międzylesiu na Żegań IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 21:02
      Mnie niepokoi farmaceutka pani magister z głową sowy. Niby uczy się nas teraz tolerancji ale na widok dzioba odczuwam atawistyczny być może niepokój...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka