lawanda 20.10.06, 14:35 Jakie macie o tym zdanie? Wirzycie? Macie jakieś doświadczenia? Ja ostatnio skusiłam się na taką usługę. Usłyszałam to, co chciałam usłyszeć. I nie wiem, czy tak będzie, czy swoimi pytaniami sugerowałam oczekiwane odpowiedzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efffe Re: Wróżka 20.10.06, 16:14 Nigdy nie byłam, raczej się nie wybieram, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio czytałam jakiś horoskop A co sprawiło że Ty skorzystałaś z usług wróżki ? Odpowiedz Link
lawanda Re: Wróżka 23.10.06, 15:00 Właściwie to nie wiem, po co. Mam małe zawirowania w życiu, cos sie dzieje. Potrzebowałam uspokojenia, bo oczywiście spodziewałam sie tylko dobrych wieści. Odpowiedz Link
nikitka78 Re: Wróżka 20.10.06, 17:24 Jak miałam 15 lat wróżyła mi babcia mojej kuzynki. Pamiętam tylko 2 rzeczy, które mi powiedziała (sprawdziły się), ale kuzynce przepowiedziała męża blondyna a ona nadal z tym samym "czarnym" Tak na marginesie, to wydaje mi się, że większość wróżek to poprostu doskonałe psycholożki. Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Wróżka 20.10.06, 20:09 Nie wiem,czy wierze,ale wiem ze gdybym poszla,to NA PEWNO sugerowalabym sie w zyciu tym,co mi naopowiadala wrozka.Dlatego nie ide,zeby w glowie sobie nie mieszac. Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Wróżka 20.10.06, 20:14 Kiedys bylam u wrozki. Powiedziala mi ze bede zajmowac w przyszlosci kierownicze stanowisko, ze wyjde za maz za obcokrajowca, ze moj brat bedzie mi bardzo pomagal finansowo bo bedzie bardzo bogaty. No coz jestem recepcjonistka, wyszlam za Polaka, a moj brat pare lat temu zginal. Tak wiec nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dotsi Re: Wróżka 20.10.06, 23:04 Absolutnie nie wierze, dwie moje koleżanki poszły i z tego co mówiły nic sie nie spełniło- no ale czego tu oczekiwać) Jakby wszystkie przepowiednie i kochanych i bagatych meżach sie spelniły to nie było by rozwodów ) Odpowiedz Link
nerri Re: Wróżka 22.10.06, 12:28 Mój facet ma licencjat z psychotroniki...jest wykfalifikowanym wróżem(nawet jakiś czas pracował jako telewróż ) I tam była przedewszystkim psychologia.Dlatego nie wierzę we wróżki...a raczej w to,że może mi ona powiedzieć coś odkrywczego Odpowiedz Link
5aga5 Re: Wróżka 22.10.06, 23:36 Nie napiszę że wierzę ale ... Moja kuzynka pracowała w sklepie. Przychodziła tam stara cyganka która coś tam mówiła prawdy. Raczej dla żartów, powiedziałam że jak przyjdzie do nich, to niech po mnie zadzwonią. Tak tez się stało. Doznałam szoku. O nic nie pytała a powiedziała mi ile mam rodzeństwa, że mam małe problemy, że do k-ca roku zajdę w ciążę ale żebym się zastanowiła czy być z tą osoba z którą jestem bo cyt. ,, byle komu prać gacie to lepiej wcale " i wiele innych. Przeszłość się zgadzała na 90 % a przyszłość wywróżyła mi na 100 %. Odpowiedz Link
edelka nie wierzę 23.10.06, 14:46 Nie byłam nigdyu wróżki, nie zamierzam się tam wybierać, bo i po co? A to, że komuś ktoś cos powiedział co się spełniło, to przypadek Odpowiedz Link