gacusia1 21.11.06, 05:01 Bylam dzis.Dostalam znieczulenie,ktore dzialalo 6,5h.Kiedys,jako mala dziewczynka bardzo sie balam dentysty.Teraz juz nie.Nawet lubie chodzic n/t. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolunia79 Re: Dentysta 21.11.06, 19:57 Ja tak się kiedyś bałam dentysty że pierwszy raz byłam w wieku 21lat bo tak bolał mnie ząb że myślałam że zwariuję a teraz odkąd mam świetnego stomatologa to wizyta jest nawet przyjemna Odpowiedz Link
nikitka78 Re: Dentysta 22.11.06, 08:57 Mam świetną dentystkę, zawsze jak do niej przychodzę to najpierw mnie wycałuje i wykomplementuje Biegam do niej regularnie, bo wolę dmuchać na zimne. Nawet do minimalnej dziurki proszę o końską dawkę znieczulenia, bo potwornie boję się bólu (jak miałam 9 lat dentysta-sadysta skrzyczał mnie, nawyzywał a ja byłam sparaliżowana bólem i strachem, został mi uraz). A tak na marginesie, to w wieku 5 lat pogryzłam dentystkę , a potem dostałam lanie Odpowiedz Link
efffe Re: Dentysta 22.11.06, 11:17 Bałam się i to bardzo, ale z wiekiem zrozumiałam że to w moim "interesie" jest by regularnie odwiedzać dentystę, poza tym chodzę do naprawdę delikatnego i miłego pana dentysty z dużym poczuciem humoru przez co nie tylko się nie boję ale nawet polubiłam te wizyty Odpowiedz Link