mongolia4 19.06.07, 15:39 pogoda,nie lubie,bo glowa boli,spac sie chce i nie mozna wyjsc na spacer...... a Wy kobitki...lubicie..??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka78 Re: Deszczowa .... 19.06.07, 16:52 Jak byłam mała lubiłam budzić się w sobotę gdy padał deszcz i słyszałam pracującą pralkę A teraz nie lubię, bo jest mi zimno i chce mi się spać. Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Deszczowa .... 19.06.07, 19:19 Deszcz to ja lubię jak z domu wychodzić nie muszę U mnie piekne słońce i oby tak zostało Odpowiedz Link
gacusia1 Nienawidze,bo... 19.06.07, 20:47 ...depresja murowana.Uwielbiam slonce.Moj maz za to lubi deszcz,bo wtedy spalby calymi dniami i nocami... Odpowiedz Link
mamaki Re: Deszczowa .... 19.06.07, 21:30 Ja też nie za bardzo się czuję jak jest deszcz, ogólnie niż, bo jestem typowym niskociśnieniowcem. Z innej beczki: Gacusia, ciekawą masz sygnaturkę! Odpowiedz Link
5aga5 Re: Deszczowa .... 20.06.07, 00:33 Ja z niskim cisnieniem czuję się fatalnie. Chętnie bym pospała, ale ta moja Perła jest wtedy strasznie namolna i marudząca. Przypuszczam ze po dzieciach też widzicie różnice w zachowaniu. Czy tylko moja taka jest? Ale czasami lubię posiedzieć w domku, pod kocykiem, poczytać książkę, gdy na dworze jest straszna ulewa. Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Deszczowa .... 21.06.07, 16:25 nie znosze bo nawet na spacer nie mozna wyjśc a ja lubię spacerować )) Odpowiedz Link