aniuta75 04.04.07, 21:09 Polewam drynie z okazji zakończenia drugiego sezona :D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: CZAT 2 06.04.07, 20:52 Właśnie przeczytałam, że na czacie nikt nigdy nie siedzi. Otóż pragnę zaprzeczyć plotkom, ponieważ ja co wieczór siedzę siedzę i jeszcze jedna pani co się Luczija nazywa. No chyba, że któraś nie może no to wtedy faktycznie nikogo nie ma hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: CZAT 2 07.04.07, 01:01 aniuta75 napisała: > Właśnie przeczytałam, że na czacie nikt nigdy nie siedzi. Otóż pragnę > zaprzeczyć plotkom, ponieważ ja co wieczór siedzę siedzę i jeszcze jedna pani > co się Luczija nazywa. No chyba, że któraś nie może no to wtedy faktycznie > nikogo nie ma hehehehe. Święte słowa Delicjo <hihihi>. Gdyby nie my dwie i może jeszcze Gugi, to istnienie tego czata nie miałoby sensu <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: CZAT 2 07.04.07, 09:34 może?????????????????????? 'może jeszcze Gugi' ?????????????????????????????????? <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: CZAT 2 07.04.07, 23:55 gugi14 napisała: > może?????????????????????? 'może jeszcze Gugi' ???????????????????????????????? > ?? > <foch> Widzę Gugi, że przy Tobie naprawdę trzeba się pilnować, co się pisze <lol> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: CZAT 2 08.04.07, 00:31 no w końcu dotarło, że macie trzymać sie na bacznoście bo ja nie śpie tylko czuwam... i choćby mnie deportowali do Australii czy Kanady zawsze nosem wyczuje co i jak na czacie sie dzieje i czy przypadkiem to nie godzi w moje dobre imię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Dzisiaj też???? <lol> 07.04.07, 23:48 Ja niestety nie mogłam, bo komp był zajęty, ale byłam z Tobą duchem Delicjo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Prosim pięknie na pogaduchy :D 12.04.07, 23:57 a gdzie Ty dzisiaj się Aniuta podziewałaś zamiast być tam gdzie być powinnaś????? ;] Odpowiedz Link Zgłoś