pakiro 13.05.06, 11:55 czy jezeli oblalem ustna a pozostale przedmioty zdam to juz mam cala mature nie zdana i nie moge papierow na studia skladac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komisja Re: oblana ustna IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 13:05 Niestety tak. Możesz poprawiać w sesji zimowej. Teraz postaraj się zaliczyć jak najlepiej pozostałe egzaminy.I głowa do góry.Dodam jeszcze, że niektóre prywatne uczelnie przyjmują bez matury na tak zwany semestr zerowy. Po zdaniu matury po prostu studiuje się dalej i nie traci roku. We Wrocławiu jest taka (WSB), nie wiem, jak w Twoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: oblana ustna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:18 nie ma juz sesji zimowej (w zeszlym roku byla ostatnia). nie ma pieniedzy. za to jest becikowe, CBA, 19 ministerstw i bedzie instytut wychowania. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: oblana ustna IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.06, 12:14 ta nie ma zimowej bo za dużo ludzi nieprzyszlo na nia i sie arkusze zmarnowały . to tylko z naszej winy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszol Re: oblana ustna IP: *.gdynia.mm.pl 28.05.06, 14:01 Niestety to że nie będzie sesji zimowej było mówione już we wrześniu 5 miesięcy przed sesją zimową więc raczej nie miało na to wpływo to że ktoś na ten egzamin nie przyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś... Re: oblana ustna IP: *.torun.mm.pl 30.05.06, 12:15 po 1 niema już sesji zimowej... wiem lipa ale co rok w plery... po 2 wsb jest praktycznie wszędzie wystarczy dobrze poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś