mister1 Re: Autentyki 15.03.06, 16:40 Mój kolega, zamiłowany kaktusista, w nadziei na zdobycie okazu, którego jeszcze nie ma w swojej kłującej kolekcji udał się do naszej kwiaciarni. wchodzi, rozgląda się, lecz kaktusów nie widać. Pyta się sprzedawczyni, nie dopuszczając do myśli, że kaktusów nie ma: - Przepraszam, gdzie są kaktusy ? - Musi pan pójść tą ulicą prosto, potem w lewo (tu tłumaczy mu jak dojść do drugiej kwiaciarni). Kolega pomyślał, że widocznie kaktusów nie mają na składzie, wyszedł ze sklepu, przeszedł duży kawałek drogi aż tu nagle niezbyt rozgarnięta sprzedawczyni, która zdała sobie sprawę, że i u niej są te upragnione roślinki wybiega przed swój kramik i krzyczy za nim na całe gardło: - A może moje chce pan zobaczyć? Mam ładne i duże! Odpowiedz Link
mister1 SZCZERZE Z TEŚCIOWĄ 12.04.06, 17:48 SZCZERZE Z TEŚCIOWĄ Dzwonię pewnego razu do mojej eX (wtedy do ukochanej z która planowałem przyszłość :P ), po niezbyt udanym współżyciu . Nadmienię tylko, że pochodziła z konserwatywnej, katolickiej rodziny, większa część jej rodu "żyła w służbie kościoła", natomiast rodzice byli skostniałymi dewotami. - Tak? - odezwał się piękny głosik, nikt na całym świecie tak cudownie nie mówi, pomyślałem. - Cześć kotku (pauza) - Cześć - Wiesz, głupio mi trochę z racji tego naszego ostatniego razu. Chciałem cię przeprosić, że nalegałem żebyś zrobiła mi loda. Poniosło mnie, wiesz hormony działają Nie będę Cię do niczego już zmuszał, jak chcesz to możemy tylko całe dnie leżeć i się lizać. (w odpowiedzi usłyszałem jakieś ciche mhm) - Mam nadzieję, że mi wybaczysz i ten jeden raz nie zaszkodzi naszemu związkowi. Ta wredna suka, Twoja matka (stosunki córcia - mamusia i przyszły zięć - teściowa nie bardzo się układały...) nadal zabrania Ci się spotykać ze mną? - Tak - Heh, ciekawe co by powiedziała, jakby się dowiedziała, że od 2 miesięcy regularnie ze sobą sypiamy. - A wiesz z kim rozmawiasz? - Justyna? - Nie, jej matka.. Odpowiedz Link
mister1 Niderlandy 12.04.06, 19:58 Gdzie leżą Niderlandy Miejsce akcji: poczta....a dokładniej - kolejka do okienka... Główny bohater: panie obsługującą okienko A wię...stoję sobie grzeczne w kolejce, przede mną jakaś 40 letnia blond tleniona dziewoja śle listy firmowe (cuś chyba sekskretarką była). W pewnym momencie słyszę taką wymianę zdań: - Niderlandy - a gdzie to jest? - Holandia (pada odpowiedz dziewoji) - Acha to w Holandii (riposta panienki z okienka) Odpowiedz Link
mister1 Re: Autentyki 19.04.06, 09:57 NA WAKACJACH Egipt. Basen hotelowy. Wakacje 2005. Obok mnie pod sąsiednim parasolem 2 facetów w koszulach z długim rękawem, okulary, czapki bejsbolówki. Obok nich, na słońcu 2 niezłe laski opalają się na leżakach. Nagle dzwoni telefon jednego z faciów. Słyszę fragmenty rozmowy: - Jak to gdzie jestem? Razem ze Stefanem na Mazurach, fundamenty kopiemy. Odpowiedz Link