gogi_nl 12.09.06, 16:03 Hej,czy ktos moze moglby mi pomoc ,a mianowicie chodzi o prace dla spawacza,poszukuje firmy ,ktora szuka spawaczy na polskich paszportach,jesli ktos znalby taka firme dajcie znac ,buzka papa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza30_1979 Re: zapytanie 12.09.06, 20:10 wejdz na strone www.niedziela.nl i w najnowszym wydaniu tego tygodnika poszukuja spawaczy nie wiem czy jeszcze jest to aktualne jak znajde ten numer to ci skopjuje pozdrawiam Odpowiedz Link
gogi_nl Re: zapytanie 12.09.06, 21:33 iza30_1979 napisała: > wejdz na strone www.niedziela.nl > i w najnowszym wydaniu tego tygodnika poszukuja spawaczy nie wiem czy jeszcze > jest to aktualne > jak znajde ten numer to ci skopjuje > pozdrawiam Izuniu dzieki za wszystko ,chociaz ty jedna jestes zyczliwa kobitka wielkie dzieki za jakakolwiek podpowiedz.buzka i mielgo wieczorka Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: zapytanie 12.09.06, 20:17 hm nie ma tego ogloszenia na tej stronei wiec gdzie ja je widzialm postaram sie przypomniec i poszukac jak tylko bede wiedzial dam znac pozxrawiam Odpowiedz Link
bwk4 Re: zapytanie 12.09.06, 20:51 a możesz pracować dla polskiej firmy na kontrakcie w Holandii? czy masz określoną stawkę godzinową, za którą będziessz pracował? jakie masz uprawnienia? Odpowiedz Link
gogi_nl Re: zapytanie 12.09.06, 21:32 bwk4 napisała: > a możesz pracować dla polskiej firmy na kontrakcie w Holandii? > czy masz określoną stawkę godzinową, za którą będziessz pracował? > jakie masz uprawnienia? dokladnie ci nie moge powiedziec bo nie jestem pewna ,zapewne moze pracowac dlafirmy polskiej na kontrakcie uprawnienia ma na spawacza i rowniez maszyn rolniczych na wozkac widlowych itd.Wiesz musialabym sie wszystkiego dowiedziec bo to moj szwagier i ma paszport polski nie ma niemieckiego ,jesli znacie konkretne oferty dajcie znac buzka pap Odpowiedz Link
astarte7 Re: zapytanie 13.09.06, 08:31 Z agencji pracy tynmczasowej: - na pewno firma SBA Euro www.sbaeuro.pl/articleview.php??l=pl&p=europe&form_id=42 - byc moze rowniez Metaal Flex www.metaalflex.com/ - i Pran Sp. z o.o. (namiarow internetowych nie mam) 45-069 Opole 1 Maja 59 tel (77) 4022060 - ale z ta ostatnia firma ostroznie, bo slyszalam nienajlepsze opinie na jej temat.. Pozdr. i powodzenia Odpowiedz Link
bwk4 Re: zapytanie 13.09.06, 17:58 prześlij nam CV ( uprawnienia!!!! ) na priv. bwk@konto.pl Odpowiedz Link
gogi_nl Re: zapytanie 25.09.06, 22:27 bwk4 napisała: > prześlij nam CV ( uprawnienia!!!! ) na priv. bwk@konto.pl Z checia bym to zrobila ale nie chce zalatwiac pracy prze posrednikow,bo slyszalam na ten temat conieco.Wole bezposrednio. Odpowiedz Link