franklin2008 07.07.08, 11:07 To firma ALLWORKS INTERNATIONAL-z opola to dopiero oszuści nie warto nawet głowy zawracac sobie żeby dzwonić do nich .naprawde nie polecam wszystko co najgorsze może cie tam spodkac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
softu nieuczciwi pośrednicy pracy 07.07.08, 13:34 FIRMA: GLOBAL WORK PROFESSIONAL,VAHAN B. JEST POŚREDNIKIEM PRACY... NAJPIERW SIE UMAWIA, KAŻE ROBIĆ ZAKUPY DZWONI SPRAWDZA CZY WSZYSTKO GRA, WSZYSTKO CACY... NASTĘPNIE POBIERA PIENIĄDZE TZW. "ZALICZKE" ŻEBY WSZYSTKO BYŁO NA 100% PEWNE ŻE CHCEMNY JECHAĆ, KIEDY PRZYCHODZI GODZINA WYJAZDU CO SIE OKAZUJE TEN OSZUST NIE ODBIERA TELEFONU (ALBO TELEFON JEST WYŁĄCZONY), BUSA NIE MA I TAK WŁAŚNIE KONTAKT Z NIM SIE URYWA.... PS. JAK NARAZIE TO TRZY OSOBY ZOSTAŁY OSZUKANE MOŻLIWE ŻE JEST WIĘCEJ TAKICH OSÓB... Odpowiedz Link
softu nieuczciwi pośrednicy pracy 07.07.08, 13:51 CHCIAŁEM TYLKO DODAĆ ŻE FIRMA ZNAJDUJE SIE NA TERENIE KĘDZIERZYNA KOŹLA TU DOŁĄCZAM LINK FIRMY marketeo.com/pl/userDetail/104402_Global%20Work%20Professionals.html?started_from=biznes Odpowiedz Link
cami0000 Re: nieuczciwi pośrednicy pracy 16.07.08, 16:00 hey! czy ktoś wie coś może na temat firmy SBA Euro z Opola(ma też oddziały w innych miastach), Rolniczego Biura Kontaktowego w Holandii, Axell Sp. z o.o. Opole?? byłabym bardzo wdzięczna za jakieś informacje! pzdr Odpowiedz Link
stop-oszustom Sprostowanie rzetelna firma 01.09.08, 17:49 Sprostowanie: Firma dzis wywiązała sie a płatnosci . Mysle ze teraz moge polecic firme. Pozdrawiam Uzytkowników forum Sprostowanie: Firma dzis wywiązała sie a płatnosci . Mysle ze teraz moge polecic firme. Pozdrawiam Uzytkowników forum Odpowiedz Link
rogryszard Re: nieuczciwi pośrednicy pracy 24.09.08, 20:38 Proszę o wiadomość na temat Agencji pośrednictwa pracy w Holandii ,,Flex Uitzendwerk'' czy jest uczciwa i rzetelna ponieważ za jej pośrednictwem mam możliwość wyjechania do pracy i już nawet bilet mi kupują. Bardzo mnie namawialła Pani z tej firmy dzwoniąc cztery razy wciągu dnia.Praca zaczyna się od poniedziałku tj. Od 01 10 Proszę o jak najszybsze odpowiedźi tu na forum lub na e- mail rog.r@wp.pl Za informacje wszelkie dziękuję Odpowiedz Link
zima300 Re: nieuczciwi pośrednicy pracy 25.09.08, 10:49 wejdz na pracazagranica.pl, naprawde duzo fajnych ofert pracy, ciekawa stronka polecam Odpowiedz Link