shameeka 27.11.06, 20:43 pije wpiwko.krtos sie przylacza?? szukamy sali zmoim narzeconym i nie ma :( cale wakacje zajete :( i co teraz?? :( trzeba przekladac na nastepny rok :( smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka_85 Re: smutno. 27.11.06, 20:45 Nie trać nadzieji, moze okaze sie ze nagle sie "cos zwolni" ;) albo moze jeszcze nie wykorzystaliscie wszystkich mozliwosci. Trzymam kciuki mimo wszystko! Głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: smutno. 27.11.06, 20:46 A piwko chętnie wypiję ;) Za Twoje szczeście i zdrowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: smutno. 27.11.06, 20:48 no nie chcialam Cie martwic ale przypuszczalam ze tak bedzie:((( moze jednak cos znajdziecie... a piwka sie napije;) nie martw sie, wiem ze sie latwo mowi ale najwyzej przesuniecie o kilka miesiecy... nie wyjscia i nie macie na to wplywu - tak to sobie tlumacz;) a wiesz ze oczekiwanie wzmaga apetyt;)))).......... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: smutno. 27.11.06, 20:50 Znajdziecie coś! Napewno są jeszcze jakieś wolne terminy! W razie czego przecież nie trzeba aż na następny rok przekładać, tylko może na jesień? Chętnie się napiję! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: smutno. 27.11.06, 20:54 eeee - spokojnie, jeszcze się coś znajdzie, też tak myślę. moi znajomi wymyślili sobie ślub w lipcu i na wrzesień znaleźli super miejsce. jak już macie datę ustaloną, to przy odrobinie determinacji uda się coś wyszukać! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: smutno. 27.11.06, 20:54 na pewno dam znac jak cos nzajdziemy :) szukamy i naokolo mojego miasta po wsiach :) jest jesszcze szansa ( prawdopoodbnie) w remizie zrobic :) moze i to ma swoje plusy.. chociaz nigdy bym nie przypuszczala ze moge miec wesele w remizie ja baba z miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: smutno. 27.11.06, 21:00 jeśli coś jest niezależne od Ciebie, to może rzeczywiście najlepiej wypić piwko i smutkiem podzielić się ze znajomymi:) prześpisz się i możecjutro spokojnie pomyślicie o róznych rozwiązaniach i oceniając, jak bardzo będą Was one zadowalać..? powodzenia:) (a to piwko to chyba z boczkiem, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: smutno. 27.11.06, 21:01 nie poddawaj się, szukajcie do skutku. na pewno uda się coś znaleźć. ja w to wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: smutno. 27.11.06, 21:12 etam, znajdziecie:-) my załatwialiśmy salę 3 mies.przed slubem!:) a teżchodliwy mesiąc-październik,a miejsce bardzo popularne. Wam też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: smutno. 28.11.06, 00:44 do piwka się co prawda nie przyłączę, bo mam jeszcze kaca po wczorajszej imprezie, ale chętnie podpowiem ci, że sala w każdej chwili sie może zwolnić, bo np ktoś zrezygnuje... poza tym szukajcie jeszcze....a znajdziecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: smutno. 28.11.06, 06:58 shameeka napisała: > pije wpiwko.krtos sie przylacza?? > szukamy sali zmoim narzeconym i nie ma :( > cale wakacje zajete :( > i co teraz?? > :( trzeba przekladac na nastepny rok :( > smutno mi. > Odpowiedz Link Zgłoś