Gość: OBERSCHLESIER IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.04, 20:21 www.germanoutletstore.de/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wasz Marjanek Re: NIEMCY NA SPRZEDASZ IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 16:47 Te OBERSCHLESIER - jak ja chodzilem do polskich szkol, to sprzedaz pisalo sie przez z z kropka. A jiedys ty chodzil do szkol (cz aby twoimi szkolami nie byla wiezienia - jak mawial pewien wybitny Polak towarzysz Wieslaw ). Ucz sie synek - to moze zostaniesz smieciarzem Pyrsk ! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier org. Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 19:25 du bist ein wichser der nicknamen klaut , kein wunder , bist ja ein polacke! gruß Odpowiedz Link Zgłoś
polski-husarz Re: du bist kein oberschlesier 18.01.04, 22:24 Gość portalu: oberschlesier org. napisał(a): > du bist ein wichser der nicknamen klaut , > kein wunder , bist ja ein polacke! > > gruß Niemiecki kolego nie zasmiecaj FORUM. W innym przypadku bede zmuszony urzyc drastycznych srodkow fonetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:16 hallo polski-husarz, przepraszam, ze w odpowiedzi OBERSCHLESIER`owi uzylem jezyka niemieckiego. Alöe w ten sposob moze dotrze do jego pustego lba, jaki jest prymitywny (choc mam watpliwosci). Czesc ! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: du bist kein oberschlesier 19.01.04, 17:15 polski-husarz napisał: > Niemiecki kolego nie zasmiecaj FORUM. W innym przypadku bede zmuszony urzyc > drastycznych srodkow fonetycznych. Jusz urzyles. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:13 Na da hast Du mein lieber ! Sogar Deutsch ist für Dich eine Fremdsprache ! "Wichser" Nicknamen Wunder und Polacke scheibt man bei uns in Deutschland gross. Auch die Schlesier ! Die VHS (wennDu nicht weist, was das ist - gucke im Telefonbuch - organisiert Kurse "Deutsch für Ausländer". Vielleicht ist das was für Dich ??? Na da überlege Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel Anton Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 19:49 Du oberschlesier.org - bisde Organista oder watt?? Oder robisz w organach ?? Pyrsk ! Kumpel Anton Odpowiedz Link Zgłoś
silesius I kto jezyka zapomina? 19.01.04, 17:14 Chcialbys swoimi wymyslami zdegradowac Niemcow, piszesz, ze wyjezdzaja do USA i zapominaja jezyka, a tymczasem to ty, zakompleksiony "polaczek" w Niemczech kaleczysz polszczyzne. Najwidoczniej ta twoja "polskosc" to taka na "sprzedasz". Tylko kupic nikt nie chce, co? Silesius Odpowiedz Link Zgłoś