Dodaj do ulubionych

NIEMCY NA SPRZEDASZ

IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.04, 20:21
www.germanoutletstore.de/
Obserwuj wątek
    • Gość: Wasz Marjanek Re: NIEMCY NA SPRZEDASZ IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 16:47
      Te OBERSCHLESIER - jak ja chodzilem do polskich szkol, to sprzedaz pisalo sie
      przez z z kropka. A jiedys ty chodzil do szkol (cz aby twoimi szkolami nie byla
      wiezienia - jak mawial pewien wybitny Polak towarzysz Wieslaw ).
      Ucz sie synek - to moze zostaniesz smieciarzem
      Pyrsk !
      Wasz Marjanek
      • Gość: oberschlesier org. Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.04, 19:25
        du bist ein wichser der nicknamen klaut ,
        kein wunder , bist ja ein polacke!

gruß
        • polski-husarz Re: du bist kein oberschlesier 18.01.04, 22:24
          Gość portalu: oberschlesier org. napisał(a):

> du bist ein wichser der nicknamen klaut ,
          > kein wunder , bist ja ein polacke!
          >
          > gruß
          Niemiecki kolego nie zasmiecaj FORUM. W innym przypadku bede zmuszony urzyc
          drastycznych srodkow fonetycznych.
          • Gość: Wasz Marjanek Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:16
            hallo polski-husarz,
            przepraszam, ze w odpowiedzi OBERSCHLESIER`owi uzylem jezyka niemieckiego. Alöe
            w ten sposob moze dotrze do jego pustego lba, jaki jest prymitywny (choc mam
            watpliwosci).
            Czesc !
            Wasz Marjanek
          • silesius Re: du bist kein oberschlesier 19.01.04, 17:15
            polski-husarz napisał:

> Niemiecki kolego nie zasmiecaj FORUM. W innym przypadku bede zmuszony urzyc
            > drastycznych srodkow fonetycznych.

Jusz urzyles.

Silesius

• Gość: Wasz Marjanek Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:13
          Na da hast Du mein lieber !
          Sogar Deutsch ist für Dich eine Fremdsprache !
          "Wichser" Nicknamen Wunder und Polacke scheibt man bei uns in Deutschland
          gross. Auch die Schlesier !
          Die VHS (wennDu nicht weist, was das ist - gucke im Telefonbuch - organisiert
          Kurse "Deutsch für Ausländer". Vielleicht ist das was für Dich ???
          Na da überlege

Wasz Marjanek
        • Gość: Kumpel Anton Re: du bist kein oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 19:49
          Du oberschlesier.org - bisde Organista oder watt?? Oder robisz w organach ??
          Pyrsk !
          Kumpel Anton
    • silesius I kto jezyka zapomina? 19.01.04, 17:14
      Chcialbys swoimi wymyslami zdegradowac Niemcow, piszesz, ze wyjezdzaja do USA i
      zapominaja jezyka, a tymczasem to ty, zakompleksiony "polaczek" w Niemczech
      kaleczysz polszczyzne. Najwidoczniej ta twoja "polskosc" to taka na "sprzedasz".
      Tylko kupic nikt nie chce, co?

Silesius

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka