4gola 29.12.09, 16:45 Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w Media Expercie. Czy ktoś wie jaki to pracodawca?? Sporo wymagali i proponują niezłe warunki finansowe. Pytanie tylko jak się tak pracuje. Czy ktoś ma taka wiedzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiekkapel Re: Praca 30.12.09, 08:23 szczerze to nie wiem, sam wysłałem tam cv i narazie czekam na telefeon o rozmowę, ale na necie z tego co ich sprawdzalem to mają naprawdę solidne zaplecze, jest naprawdę imponująca liczba sklepów, więc i pracodawca jest solidny. I do tego jak piszesz o niezłym wynagrodzeniu to już naprawdę super.....liczę na telefon od nich to jeszcze się odezwę...a ty już będziesz tam pracował???? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Praca 31.12.09, 10:13 Szkoda czasu na pracę, lepiej się napić. Odpowiedz Link Zgłoś
4gola Re: Praca 04.01.10, 10:56 Jeszcze nie wiem czy się załapałem. Mam znajomego, który u nich pracuje w Oświęcimiu. Mają fajnie rozwiązany system premii i jak on mocniej przyciśnie to potrafi wyciągnąć taka kasę że aż mi się wierzyć nie chce. Ponoć to jest zupełnie inna firma niż ta co ma ME u nas. Są jedni z największych na rynku i ponoć ludzie są super, fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
pipen89 Re: Praca 04.01.10, 13:59 zarobki moga być niezłe, ale to w dużym stopniu zależy od wyników. Jak jesteś pracowity, lub zdolny to bedziesz zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
4gola Re: Praca 04.01.10, 14:56 Ktoś pracuje w tym Media Expercie albo znako kogoś kto tam pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
pipen89 Re: Praca 08.01.10, 09:08 zasada jest prosta: dobrze pracujesz - dobrze zarabiasz :))A jezeli chodzi o to jak się tam pracuje to wszystko zależy czy zgrasz się z pozostałymi pracownikami. To Oni tworzą klimat i wzajemne relacje - jezeli nie masz problemu z kontaktami z ludźmi to spokojnie sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
4gola Re: Praca 12.01.10, 14:06 W gazecie była instrukcja jak się do nich dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja.beauty Re: Praca 13.01.10, 14:27 pracuję sie dobrze, firma się ciągle rozwija, co chyba jest bardzo ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
4gola Re: Praca 26.01.10, 18:41 Ale widzialeś jakie mają miec rzezcy na otwarciu?? Ten co szkolił mówił że w Sochaczewie to kolejka była na kilka godzin stania ale ludzie kupowali laptopy wylicytowabne po 300 - 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś