Dodaj do ulubionych

SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE

IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 09:18
DEBIL :

Hasłowe myślenie - brak głębszej interpretacji faktów. Postrzeganie świata i
zjawisk w nim występujących tylko i wyłącznie przez pryzmat swojej osoby.
Schematyczne myślenie. W momencie wystąpienia jakiegoś zjawiska, debil musi
to
dostosować do jakiegoś znanego mu schematu przyczynowo-skutkowego. Inaczej
nie
pojmie. Efektem tego jest wysoki subiektywizm postrzegania. Innymi słowy -
nie
warto nawet z kretynem rozmawiać, bo i tak nie zrozumie tego co chcemy mu
powiedzieć, tylko to co będzie chciał usłyszeć, albo to co będzie mu się
WYDAWAŁO, że chcemy mu powiedzieć

Obserwuj wątek
    • Gość: Wasz Marjanek Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 15:53
      Oberschlesier !
      Podziwiom twoj samokrytycyzm. Jak ejs je debil - to lostow to dlo siebie - a
      njy godej za wszyjstkich Slonzokow co tukej zyjom.
      Ale jak ejs je ekshibicjonista - to mysla co powinnes sie leczyc. Dopuki
      jeszcze Krankenkassa to zaplaci !
      Pyrsk !
      Wasz Marjanek
      • fiodorus Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE 07.02.04, 19:10
        Gość portalu: Wasz Marjanek napisał(a):

> "Oberschlesier !
        > Podziwiom twoj samokrytycyzm. Jak ejs je debil - to lostow to dlo siebie - a
        > njy godej za wszyjstkich Slonzokow co tukej zyjom.
        > Ale jak ejs je ekshibicjonista - to mysla co powinnes sie leczyc. Dopuki
        > jeszcze Krankenkassa to zaplaci !
        > Pyrsk !
        > Wasz Marjanek"
        Może zamiast podziawiać czyjś samokrytycyzm to sam go w sobie spróbuj
        wyracować? Czasami to się przydaje!
        • Gość: Wasz Marjanek Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 20:02
          Jako wychowany w polskim socjalizmie wiem, ze samokrytyka odbywala sie w
          gremium ludzi cos soba reprezenujacej ( albo przynajmniej tak uwazajacych ). A
          ci, ktorzy mi proponuja samkrytyke sa dla mnie kupa zacietrzewionych
          szowinistow - vide stopka Twoich mailow.
          No to pyrsk !
          Wasz Marjanek
          • fiodorus Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE 07.02.04, 22:01
            Gość portalu: Wasz Marjanek napisał(a):

> "Jako wychowany w polskim socjalizmie wiem, ze samokrytyka odbywala sie w
            > gremium ludzi cos soba reprezenujacej ( albo przynajmniej tak uwazajacych ).
            A
            > ci, ktorzy mi proponuja samkrytyke sa dla mnie kupa zacietrzewionych
            > szowinistow - vide stopka Twoich mailow.
            > No to pyrsk !"
            Ooo! Wychowałeś się w socjaliźmie?! To wiele tłumaczy! Nie podoba Ci się moja
            stopka? Jeżeli mi udowodnisz, że jestem "zacietrzewionym szowinistą" - jak
            piszesz to ją zmienię :-)
            Pyrsk!
            > Wasz Marjanek
            • Gość: oberschlesier Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 23:15
              a ja uwazam ze ty jestes glupi - i co z tego.
    • Gość: OBERSCHLESIER Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:28
      ALS ECHTER " OBERSCHLESIER" KANN ICH NUR SAGEN - PADAJAC DO TWOJEGO NIVEAU :
      TWOJ TATA CIE D_U_P_I_L - ALBO; BERDZIEJ ELOKWENTNIE - MOLESTOWAL SEKSUALNIE,
      bo inaczej nie moge sobie wytlumaczyc twoich kretynskich prowokacji.
      • Gość: niemiec lieber landsmann... IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:36
        ...lass doch den polnischen werreter (lebt doch in deutschland) sich
        aussprechen, wer weiss dass schon, vielleicht erlebt er seinen ersten orgasmus
        beim schreibem? wir sollen, dürfen ihn dabei nicht stören!
        • Gość: ADOLF Re: lieber landsmann... IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:40
          let nevertheless the Polish more werreter (it lives nevertheless in Germany)
          express itself, who white that he already, perhaps experiences his first
          orgasmus with the schreibem? we are, do not d?rfen it thereby not to st?ren
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: lieber NIEMIEC IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 21:30
      • Gość: ADOLF Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:43
        echte oberschlesier ty debilu gebelsowski

AS GENUINE OF "OBERSCHLESIER" I KNOW ONLY LEGENDS
        • Gość: niemiec Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:45
          adolf (czytaj bezzebny buraku) fick dich ins knie
    • Gość: POLAK [...] IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: niemiec Re: TY CIECIU - MÖCHTEGERNE OBERSCHLESIER! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 21:43
        albo by robiol w realu w krakowie i podglondol przebierajonce sie kobitki
        buuuuuhahahhahahah bezzebni wasiaci
        • silesius88 Temat edukacyjny 07.02.04, 22:14
          Gość portalu: niemiec napisał(a):

> albo by robiol w realu w krakowie i podglondol przebierajonce sie kobitki
          > buuuuuhahahhahahah bezzebni wasiaci

Biorac pod uwage obydwa powyzsze posty staje sie jasne dlaczego RFN w
          europejskim porownaniu edukacyjnym tak slabo wypada. Niemieckie
          Schlonsacken "pracuja" sukcesywnie na srednia krajowa "edukacyjna" RFN-u ...
          Niemcy na prawde na to nie zasluzyli. No ... a te uchlane i zasikane watachy
          niemieckie na Majorce to napewno tez nie Niemcy tylko niemieccy schlonzacken.

Silesius88
          • Gość: niemiec Re: Temat edukacyjny IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 22:33
            niom mosz racja z tom majorkom ale czymu tak daleko siyngasz, styknie poczytac
            niemiecke gazyty zawsze w poniedzialek ale lokalne ausgaben i to z miast kaj
            polskie dyskoteki dzialajom... tztztz. nozownicy i zlodzieje
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: TY CIECIU - MÖCHTEGERNE OBERSCHLESIER! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.04, 22:28
          DOBRE - DOBRZE GODOSZ
    • Gość: ADOLF Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 19:26
      ballest ma 1 platz
    • silesius Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE 04.03.04, 21:07
      Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> i tak nie zrozumie tego co chcemy mu
      > powiedzieć, tylko to co będzie chciał usłyszeć, albo to co będzie mu się
      > WYDAWAŁO, że chcemy mu powiedzieć

A moze po prostu nie interesuje nikogo, co macie do powiedzenia?
      Lub wam sie tylko wydaje, ze macie cos do powiedzenia?

Silesius
    • Gość: ballest Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.04, 17:45
      to napewno
    • Gość: POLAK Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.04, 19:51
      dokladnie
      • ballest Emigracja Solidarnosciowa, to sa de.... 20.05.04, 23:18
        A odczepcie sie ode mnie!
    • Gość: Bolo Re: SLAZACY W R.F.N. - TO DEBILE IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.04, 17:47
      A wy niemieckie świnie zamknijcie mordy! MAUL HALTEN!największą padliną są
      farbowani niemcy z polskim rodowodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka