Gość: patrycjusz IP: *.truskawka.com 14.11.04, 19:37 nie rozumiem slowa "nawet" i zdziwinie autora. Gosci powinnien dostac wiecej. Zamiast "nawet" powinno byc " tylko" pozdrawiam ze sląska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrrrrrr Re: Udusił kundla IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.11.04, 00:04 Jakby mi ktoś zabił mojego psa, to bym go zapier....ł bez namysłu............. A kara "nawet" do 2-ch lat to żadna kara, ale czemu się dziwić skoro za zabicie człowieka można dostać co najwyżej dożywocie. Łeb takiemu up...lić i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Ten facet to strata tlenu!- Uspic go! IP: *.esmerk.com 15.11.04, 10:32 Czasem mi rece opadaja. Upic go albo wyslac na Marsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Udusił kundla IP: 80.48.229.* 15.11.04, 07:35 Pacan i tak do pudła nie pójdzie. Takie jest w Polsce prawo i poszanowanie prawa. Nikt nie martwi się o zwierzęta, bo one nadal są dla większości tylko rzeczami. Napisanie "nawet na dwa lata" jest kpiną. Wszyscy wiedzą, że nikt nie dostanie dwóch lat za psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz' er Re: Udusił kundla IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.04, 09:18 jo rozumia waszo wsieklosc bo som mom pieska i wiym, co to zanczy- ala bez przesady!!!, przeca kara udosobniynia to wielka kara z zasady resocjalizujaca, niy mozna godec 'tylko', jo co prawdo niy bylech w pierdlu ala wiym,co to lezec w szpitalu na wycioongu bez 2,5 miesiaca!!!!- wiync cos niecos o niewoli wiym!!! :(( dlatygo niy szafujcie wyrokami, bo jak sie wom zdarzy niyumsyslnie potracic samochodem jakiego bezpanskiygo pieska a policja potym capnie i posadza na 1.5 roku to wspomnicie me slowa, a wowczas to i 3 'miechy' bydom dla wos najwiynkszom i bardzo niysprawiedliwa kara!!, pra??!, no niy?;-) no tyz wlasnie.. niy szafujcie tak!, -pyrsk!, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Udusił kundla 15.11.04, 09:53 Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a): > jo rozumia waszo wsieklosc bo som mom pieska i wiym, co to zanczy- ala bez > przesady!!!, przeca kara udosobniynia to wielka kara z zasady resocjalizujaca, > niy mozna godec 'tylko', jo co prawdo niy bylech w pierdlu ala wiym,co to lezec > > w szpitalu na wycioongu bez 2,5 miesiaca!!!!- wiync cos niecos o niewoli > wiym!!! :(( > > dlatygo niy szafujcie wyrokami, bo jak sie wom zdarzy niyumsyslnie potracic > samochodem jakiego bezpanskiygo pieska a policja potym capnie i posadza na 1.5 > roku to wspomnicie me slowa, a wowczas to i 3 'miechy' bydom dla wos > najwiynkszom i bardzo niysprawiedliwa kara!!, pra??!, no niy?;-) > no tyz wlasnie.. > niy szafujcie tak!, > > -pyrsk!, Czym innym jest potrącenie psiaka, który wyskoczył na jezdnię, a czym innym bestialstwo. Katowanie zwierzaka, nie rózni się niczym od katowania człowieka. Czy ograniczenie wolności, to najlepszy sposób? Moze i nie. Mam jeszcze takiego bydlaka w więzieniu utrzymywać? Na niego mają iść moje podatki ? Wyrok, powinno bydlę dostać. Jeśli zależałoby to ode mnie, to powinien dostać 10 lat ciężkich robót. Takich robót, żeby dostał w d....aż mu uszami wyjdzie. W kamieniołomach. O wodzie i suchym chlebie. Odpowiedz Link Zgłoś