Dodaj do ulubionych

Udusił kundla

IP: *.truskawka.com 14.11.04, 19:37
nie rozumiem slowa "nawet" i zdziwinie autora. Gosci powinnien dostac
wiecej. Zamiast "nawet" powinno byc " tylko"

pozdrawiam ze sląska
Obserwuj wątek
    • Gość: wrrrrrr Re: Udusił kundla IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.11.04, 00:04
      Jakby mi ktoś zabił mojego psa, to bym go zapier....ł bez namysłu.............
      A kara "nawet" do 2-ch lat to żadna kara, ale czemu się dziwić skoro za zabicie
      człowieka można dostać co najwyżej dożywocie. Łeb takiemu up...lić i tyle!
      • Gość: OLA Ten facet to strata tlenu!- Uspic go! IP: *.esmerk.com 15.11.04, 10:32
        Czasem mi rece opadaja. Upic go albo wyslac na Marsa!
    • Gość: bart Re: Udusił kundla IP: 80.48.229.* 15.11.04, 07:35
      Pacan i tak do pudła nie pójdzie. Takie jest w Polsce prawo i poszanowanie
      prawa. Nikt nie martwi się o zwierzęta, bo one nadal są dla większości tylko
      rzeczami.
      Napisanie "nawet na dwa lata" jest kpiną. Wszyscy wiedzą, że nikt nie dostanie
      dwóch lat za psa.
    • Gość: kochlowitz' er Re: Udusił kundla IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.04, 09:18
      jo rozumia waszo wsieklosc bo som mom pieska i wiym, co to zanczy- ala bez
      przesady!!!, przeca kara udosobniynia to wielka kara z zasady resocjalizujaca,
      niy mozna godec 'tylko', jo co prawdo niy bylech w pierdlu ala wiym,co to lezec
      w szpitalu na wycioongu bez 2,5 miesiaca!!!!- wiync cos niecos o niewoli
      wiym!!! :((

dlatygo niy szafujcie wyrokami, bo jak sie wom zdarzy niyumsyslnie potracic
      samochodem jakiego bezpanskiygo pieska a policja potym capnie i posadza na 1.5
      roku to wspomnicie me slowa, a wowczas to i 3 'miechy' bydom dla wos
      najwiynkszom i bardzo niysprawiedliwa kara!!, pra??!, no niy?;-)
      no tyz wlasnie..
      niy szafujcie tak!,

-pyrsk!,
      • carrramba Re: Udusił kundla 15.11.04, 09:53
        Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a):

> jo rozumia waszo wsieklosc bo som mom pieska i wiym, co to zanczy- ala bez
        > przesady!!!, przeca kara udosobniynia to wielka kara z zasady
        resocjalizujaca,
        > niy mozna godec 'tylko', jo co prawdo niy bylech w pierdlu ala wiym,co to
        lezec
        >
        > w szpitalu na wycioongu bez 2,5 miesiaca!!!!- wiync cos niecos o niewoli
        > wiym!!! :((
        >
        > dlatygo niy szafujcie wyrokami, bo jak sie wom zdarzy niyumsyslnie potracic
        > samochodem jakiego bezpanskiygo pieska a policja potym capnie i posadza na
        1.5
        > roku to wspomnicie me slowa, a wowczas to i 3 'miechy' bydom dla wos
        > najwiynkszom i bardzo niysprawiedliwa kara!!, pra??!, no niy?;-)
        > no tyz wlasnie..
        > niy szafujcie tak!,
        >
        > -pyrsk!,

Czym innym jest potrącenie psiaka, który wyskoczył na jezdnię, a czym innym
        bestialstwo. Katowanie zwierzaka, nie rózni się niczym od katowania człowieka.
        Czy ograniczenie wolności, to najlepszy sposób? Moze i nie. Mam jeszcze
        takiego bydlaka w więzieniu utrzymywać? Na niego mają iść moje podatki ?
        Wyrok, powinno bydlę dostać.
        Jeśli zależałoby to ode mnie, to powinien dostać 10 lat ciężkich robót. Takich
        robót, żeby dostał w d....aż mu uszami wyjdzie. W kamieniołomach. O wodzie i
        suchym chlebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka