Gość: Rafal Glogowski IP: *.essex.ac.uk 14.12.04, 04:31 To bardzo dobra wiadomosc. Polska to nadal Antarktyda dla wykonawców z pólki Bono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _ktosiek_ Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:45 Legenda wystąpi na śląskiej legendzie. To buduje atmosfere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:31 to ekstra wiadomosc tylko dlaczego ta ostatnia plyta jest taka sobie, chyba lata swietnosci u2 ma juz za soba, ale i co z tego na koncert trzeba jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.a.011.mel.iprimus.net.au 14.12.04, 13:25 ... a teraz muzyka co raz gorsza i czego nie moge strawic, reklamuja iPod-a. Prostytutki. "dobry chlopak byl i malo pil" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:44 był, jest i będzie !!! Ja - w każdym razie - od dziś mam plany na lipiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 20:06 Popieram imienniczkę:) to najlepsza wiadomość tego dnia. ależ mi się humor poprawił, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.nyc.rr.com 14.12.04, 16:46 A co, i-pod sie nie podoba? A moze zazdroscisz tym co maja, bo sam sobie nie mozesz pozwolic? Ja mam 40 Gigowego, a na nim miedzy innymi cala dyskografie U2, i okolo 9,500 innych piosenek. I jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszes Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:25 ty tez g.... wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Glogowski Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.essex.ac.uk 14.12.04, 17:43 jest po prostu inna od pozostalych. Mi ten nastrój sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mssero@plusnet.pl Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:47 hmmm, nie chcę się kłucić, ale płyta jest dobra i tyle. Przypomina mi się dawne dobre U2 właśnie. Oj myślę że będize sie działo : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa kasa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:35 tylko to sie liczy a Bono & CO nieczym sie nie rozni od Modern Talking czy Ich Troje. Jak powiedzial Wisniewski, kazdy artysta to prostytutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apache Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:04 O rany! A ja myślałem, że to powiedział Staszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: 213.134.136.* 14.12.04, 11:39 Heh... Cytaty z Wiśniewskiego. Ale lipa... Jasne że Kazik to powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras RACJA RYPŁEM SIE, BO TEN RYJ WISNIEWSKI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:29 najbardziej mi do tego stwierdzenia pasował. Inna sprawa, ze nienawidze tego rudzielca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.marquard.pl 14.12.04, 12:20 Głupi jesteś i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras moze i glupi ale mam racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Re: moze i glupi ale mam racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:03 jasne, kiedy nagrywali w latach 80-tych piosenkę poświeconą Solidarności, to też było dla kasy... nie mowiac juz o działalności na rzacz walki z głodem i ubóstwem, wspieraniu ruchow demokratycznych (jak wlasnie Solidarnosc) jak zadni inni artyści - co za tania propaganda i political correctness! co ty wiesz o U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszes Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:32 ales pie....- suchaj wisniewskiego bo U2 nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERO Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:50 to co mowi Mr Wisniewski... hmmm, jakos do mnie nie przemawia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartjaw Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.crowley.pl 14.12.04, 10:43 Super wiadomość, byłem juz na dwóch koncertach w 1993 w Madrycie (trasa ZOO TV) oraz w 1997 n Wawie i w Chorzowie napewno też będe. Ich koncerty to niesamowity spektakl, polecam go wszystkim którzy wiedzą co to prawdziwa muzyka rokowa a nie jakiś tam pop i tani hip hop!!! U2możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 11:14 ten fakt bardzo cieszy trojmiejska spolecznosc, szkoda tylko ze w Chorzowie... ale i tak lepiej niz np w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.dashnet.lublin.pl 14.12.04, 11:28 Tak tak tak....dobrze, wspaniale...jeśli inforamcje się potwierdzi, będę bardzo szczęśliwa. Zgadzam się że Polska to ostatnie miejsce, do którego przyjeżdżaja ludzie pokroju Bono. Dlatego chyba warto wykorzystąć taką szansę i pojechać tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Już zarezerwowałem sobie urlop na te dni! IP: 157.25.125.* 14.12.04, 11:35 I Wam też to doradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Dobrze że na Śląskim a nie w Warszawie IP: *.miechow.com / *.miechow.com 14.12.04, 11:51 Na Śląskim to są koncerty a nie bagnie zwanym "Gwardia"? (cholera nie pamiętam jak się ten stadion "żużlowy" nazywał) Miałem nie miłą przyjemność bycia na koncercie Metallicy w Warszawie i powiedziałem sobie że więcej nie jadę. Organizacja fatalna, zero parkingów, smród i błoto. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.77.classcom.pl 14.12.04, 12:04 Ta wiadomość to prezent na moje 26 urodziny! Dziękujeę!!! Na taką wiadomość czekałam od 1997 roku!!!!! I doczekałam się!!!!! Do zobaczenia więc w Chorzowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek U2 zagra w Chorzowie IP: *.net / *.crowley.pl 14.12.04, 12:09 Oj, to będzie koncert!!! Byłem w Chorzowie na Metallice i była genialna atmosfera!!! Nie moge się już doczekać. Do zobaczenia na śląskiej legendzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: U2 zagra w Chorzowie 14.12.04, 15:01 Też byłam w Chorzowie na Metallice i też się na U2 wybieram. Koniecznie! Cieszę się baaardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalokim Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.238.79.140.adsl.inetia.pl 14.12.04, 12:09 A ja czekam na Linkin Park!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mssero@plusnet.pl Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:56 a bedzie gralo? To sa dwa z kilku zespolow na ktore chetnie sie wybiore, chocbym ial zrezygnowac z pracy czy czegos... daj znac:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 213.25.110.* 14.12.04, 12:13 Tak delikatnie chciałem zauważyć,że nazywanie U2 zespołem rockowym to lekka przesada. Sam fakt że mają gitarzystę to jeszcze nie wszystko. To w najlepszym wypadku pop. Rocka w nich tyle ile seksapilu u Margaret Thatcher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 13:13 Po co oni to robią, od czasów Zooropy kompormitując się coraz to gorszym albumem ? Pieniędzy mają wbród. No, ale jest jeszcze coś takiego jak wytwónnia i to jej interesy, a nie jakość materiału i legenda zespołu się liczą. W ten oto sposób sam sobie odpowiedziełem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 195.205.32.* 14.12.04, 13:10 Wielką przyjemność mi sprawiliście informyjąc o tym, jakże istotnym, wydarzeniu. Zapewne równie mocno cieszą sie całe tłumy (i Watras). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
feasibility Re: U2 zagra w Chorzowie 14.12.04, 13:24 Cudownie!!!!!! Aż mi ciarki przeszły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 13:39 ... i mam nadzieje, ze tak jak poprzednio koncert zostanie przeniesiony na Sluzew. A w ww. miejscu nie bylo - jak podaje GW w artykule - 60 tys. tylko 90 tys. Do zobaczenia na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Percy Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 13:40 Gdzie można w Polsce kupić LEGALNE MP3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusuteen Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:53 O rany To jest jeszcze jeden wielki zespol na ktory czekalam i teraz marzenie sie spelni Bylo Pearl Jam (2000), byl REM (2003) i teraz U2 (2005) Cudownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwo Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.t2t.waw.pl / 195.205.237.* 14.12.04, 14:24 TO PRZEFANTASTYCZNIE SMACZNA WIADOMOŚĆ JUŻ SIĘ CIESZĘ :-))) MIMO, ŻE PŁYTA NIE NAJLEPSZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 14:37 Zajefajnie:-)) Najlepsza wiadomosc dzisiejszego dnia! Ich pierwszy koncert to byla ekstaza. Teraz musi byc juz tylko lepiej. Juz wyczekuje lipca:-)) Do zobaczenia w Chorzowie u2maniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 14.12.04, 14:57 pff pff nie dosc ze jakies jurasy cytuja kazika to jeszcze nie wiedza ze to kazik:> "wszyscy artysci to prostytutki" jak juz cos, a z tym czyms tylko nie do U2 bo sa Ok.ja na koncercie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etttka Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 195.94.206.* 14.12.04, 14:57 Błagam! tylko nie 7 lipca! od 7 do 9 lipca jest festwial w Węgorzewie i dobrze by było zaliczyć te dwie imprezy, a na Węgorzewo już mam zaklepany karnet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jewropa Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.04, 15:03 Pogadaj z Bono, na pewno przełoży termin ze względu na g...ne Węgorzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.12.04, 14:58 kiedy bilety bedzie mozna kupic.w 97 roku bylem za mlody teraz juz musze tam byc.ELEVATION! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERO Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:59 a ja bylem na POpmarcie jak bylem w 1 LO:D Nawet nie wiecie co to dla mnie znaczylo, ino ze zgubilem bilet : ( nawet nie wiecie co TO dla mnie znaczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.hdq.hdi.de / *.talanx.de 14.12.04, 15:49 marzenia się spełniają !!! koncert na Służewcu był wyjątkowy, ale mam nadzieję że postaramy się również w Chorzowie przeżyć coś magicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BonoSapiens Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 15:49 Frekwencja nie dopisze, coraz mniej ludzi interesuje UDwa; zeszli na dziady i tyle, coraz blizej im do Scorpions niz do starego U2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 14.12.04, 16:09 Słucham U2 od 1982 roku. Uważam, że nowa płyta jest świetna, trzeba jej posłuchać kilka razy. Byłem na koncercie w Budapeszcie, ale nie dotarłem do warszawy. Teraz będę miał kilka kroków na Stadion Śląski. Byłem na nim na AC-DC (support Matallica!). Będzie EXTRA! Bono rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:42 Właśnie Brachu! A jak komuś nie podoba się najnowsza płyta, to niechaj sam weźmie w łapy instrument i kombinuje - życzę sukcesów. Precz z krytykami! Ambicja uderza do główek i w Zoila Anonima pragną się wcielić. Pożałowania godne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERO Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 13:03 Nie, no trzeba dac im sie pozalic niech popsiocza pomarudza, a i tak na koncercik pjda. Bo jak tu nie pojsc, mam nadzieje ze jakies BYDLE nic nie wymysli mi akurat na ten czas >:-[ Niech tylko sprobuje :] DŻiZES, ale bedzie jazda. Ludzie panie.... Odpowiedz Link Zgłoś