Dodaj do ulubionych

U2 zagra w Chorzowie

IP: *.essex.ac.uk 14.12.04, 04:31
To bardzo dobra wiadomosc. Polska to nadal Antarktyda dla wykonawców z pólki
Bono.
Obserwuj wątek
    • Gość: _ktosiek_ Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:45
      Legenda wystąpi na śląskiej legendzie. To buduje atmosfere...
    • Gość: sonny Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:31
      to ekstra wiadomosc tylko dlaczego ta ostatnia plyta jest taka sobie, chyba lata
      swietnosci u2 ma juz za soba, ale i co z tego na koncert trzeba jechac...
      • Gość: Rysiek A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.a.011.mel.iprimus.net.au 14.12.04, 13:25
        ... a teraz muzyka co raz gorsza i czego nie moge strawic, reklamuja iPod-a.
        Prostytutki.

"dobry chlopak byl i malo pil"
        • Gość: Ola Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:44
          był, jest i będzie !!! Ja - w każdym razie - od dziś mam plany na lipiec :)
          • Gość: Ola Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 20:06
            Popieram imienniczkę:) to najlepsza wiadomość tego dnia. ależ mi się humor
            poprawił, hihi.
        • Gość: Mazen Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.nyc.rr.com 14.12.04, 16:46
          A co, i-pod sie nie podoba? A moze zazdroscisz tym co maja, bo sam sobie nie mozesz pozwolic? Ja mam 40 Gigowego, a na nim miedzy innymi cala dyskografie U2, i okolo 9,500 innych piosenek. I jest fajnie.
        • Gość: kuszes Re: A taki fajny zaspol kiedys byl..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:25
          ty tez g.... wiesz
      • Gość: # Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.essex.ac.uk 14.12.04, 17:42
      • Gość: Rafal Glogowski Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.essex.ac.uk 14.12.04, 17:43
        jest po prostu inna od pozostalych. Mi ten nastrój sie podoba.
      • Gość: mssero@plusnet.pl Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:47
        hmmm, nie chcę się kłucić, ale płyta jest dobra i tyle. Przypomina mi się dawne
        dobre U2 właśnie. Oj myślę że będize sie działo : )
    • Gość: Juras Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa kasa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:35
      tylko to sie liczy a Bono & CO nieczym sie nie rozni od Modern Talking czy Ich
      Troje. Jak powiedzial Wisniewski, kazdy artysta to prostytutka.
      • Gość: Apache Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:04
        O rany! A ja myślałem, że to powiedział Staszewski.
        • Gość: meloman Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: 213.134.136.* 14.12.04, 11:39
          Heh... Cytaty z Wiśniewskiego. Ale lipa... Jasne że Kazik to powiedział :)
          • Gość: Juras RACJA RYPŁEM SIE, BO TEN RYJ WISNIEWSKI... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:29
            najbardziej mi do tego stwierdzenia pasował. Inna sprawa, ze nienawidze tego
            rudzielca
      • Gość: emik Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.marquard.pl 14.12.04, 12:20
        Głupi jesteś i tyle
        • Gość: Juras moze i glupi ale mam racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:30
          • Gość: obiektyw Re: moze i glupi ale mam racje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:03
            jasne, kiedy nagrywali w latach 80-tych piosenkę poświeconą Solidarności, to też
            było dla kasy... nie mowiac juz o działalności na rzacz walki z głodem i
            ubóstwem, wspieraniu ruchow demokratycznych (jak wlasnie Solidarnosc) jak zadni
            inni artyści - co za tania propaganda i political correctness! co ty wiesz o U2
      • Gość: kuszes Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:32
        ales pie....- suchaj wisniewskiego bo U2 nie zrozumiesz
      • Gość: SERO Re: Gdansk ? Szczytne cele ?? NIEE - kasa kasa ka IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:50
        to co mowi Mr Wisniewski... hmmm, jakos do mnie nie przemawia:/
    • Gość: bartjaw Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.crowley.pl 14.12.04, 10:43
      Super wiadomość, byłem juz na dwóch koncertach w 1993 w Madrycie (trasa ZOO TV)
      oraz w 1997 n Wawie i w Chorzowie napewno też będe. Ich koncerty to niesamowity
      spektakl, polecam go wszystkim którzy wiedzą co to prawdziwa muzyka rokowa a
      nie jakiś tam pop i tani hip hop!!! U2możesz...
    • Gość: xyz Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 11:14
      ten fakt bardzo cieszy trojmiejska spolecznosc, szkoda tylko ze w Chorzowie...
      ale i tak lepiej niz np w Berlinie
    • Gość: layla Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.dashnet.lublin.pl 14.12.04, 11:28
      Tak tak tak....dobrze, wspaniale...jeśli inforamcje się potwierdzi, będę bardzo
      szczęśliwa. Zgadzam się że Polska to ostatnie miejsce, do którego przyjeżdżaja
      ludzie pokroju Bono. Dlatego chyba warto wykorzystąć taką szansę i pojechać
      tam:)
    • Gość: Jacek Już zarezerwowałem sobie urlop na te dni! IP: 157.25.125.* 14.12.04, 11:35
      I Wam też to doradzam!
    • Gość: Arbaal Dobrze że na Śląskim a nie w Warszawie IP: *.miechow.com / *.miechow.com 14.12.04, 11:51
      Na Śląskim to są koncerty a nie bagnie zwanym "Gwardia"? (cholera nie pamiętam
      jak się ten stadion "żużlowy" nazywał) Miałem nie miłą przyjemność bycia na
      koncercie Metallicy w Warszawie i powiedziałem sobie że więcej nie jadę.
      Organizacja fatalna, zero parkingów, smród i błoto. Nie polecam
    • Gość: Monika Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.77.classcom.pl 14.12.04, 12:04
      Ta wiadomość to prezent na moje 26 urodziny! Dziękujeę!!! Na taką wiadomość
      czekałam od 1997 roku!!!!! I doczekałam się!!!!! Do zobaczenia więc w Chorzowie!
    • Gość: Janek U2 zagra w Chorzowie IP: *.net / *.crowley.pl 14.12.04, 12:09
      Oj, to będzie koncert!!! Byłem w Chorzowie na Metallice i była genialna
      atmosfera!!! Nie moge się już doczekać. Do zobaczenia na śląskiej legendzie!!!
      • ashton Re: U2 zagra w Chorzowie 14.12.04, 15:01
        Też byłam w Chorzowie na Metallice i też się na U2 wybieram. Koniecznie! Cieszę
        się baaardzo!
    • Gość: jalokim Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.238.79.140.adsl.inetia.pl 14.12.04, 12:09
      A ja czekam na Linkin Park!!!
      • Gość: mssero@plusnet.pl Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:56
        a bedzie gralo? To sa dwa z kilku zespolow na ktore chetnie sie wybiore,
        chocbym ial zrezygnowac z pracy czy czegos... daj znac:}
    • Gość: Adam Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 213.25.110.* 14.12.04, 12:13
      Tak delikatnie chciałem zauważyć,że nazywanie U2 zespołem rockowym to lekka przesada. Sam fakt że mają gitarzystę to jeszcze nie wszystko. To w najlepszym wypadku pop. Rocka w nich tyle ile seksapilu u Margaret Thatcher.
      • Gość: ryter Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 13:13
        Po co oni to robią, od czasów Zooropy kompormitując się coraz to gorszym albumem
        ? Pieniędzy mają wbród. No, ale jest jeszcze coś takiego jak wytwónnia i to jej
        interesy, a nie jakość materiału i legenda zespołu się liczą. W ten oto sposób
        sam sobie odpowiedziełem.
    • Gość: hana Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 195.205.32.* 14.12.04, 13:10
      Wielką przyjemność mi sprawiliście informyjąc o tym, jakże istotnym,
      wydarzeniu. Zapewne równie mocno cieszą sie całe tłumy (i Watras). Pozdrawiam!
    • feasibility Re: U2 zagra w Chorzowie 14.12.04, 13:24
      Cudownie!!!!!!
      Aż mi ciarki przeszły!
    • Gość: Wawerak Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 13:39
      ... i mam nadzieje, ze tak jak poprzednio koncert zostanie przeniesiony na
      Sluzew. A w ww. miejscu nie bylo - jak podaje GW w artykule - 60 tys. tylko 90
      tys. Do zobaczenia na koncercie.
    • Gość: Thomas Percy Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 13:40
      Gdzie można w Polsce kupić LEGALNE MP3?
    • Gość: Jusuteen Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:53
      O rany To jest jeszcze jeden wielki zespol na ktory czekalam i teraz marzenie
      sie spelni Bylo Pearl Jam (2000), byl REM (2003) i teraz U2 (2005) Cudownie!!!
    • Gość: pwo Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.t2t.waw.pl / 195.205.237.* 14.12.04, 14:24
      TO PRZEFANTASTYCZNIE SMACZNA WIADOMOŚĆ
      JUŻ SIĘ CIESZĘ :-)))
      MIMO, ŻE PŁYTA NIE NAJLEPSZA
    • Gość: gosia Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.chello.pl 14.12.04, 14:37
      Zajefajnie:-)) Najlepsza wiadomosc dzisiejszego dnia! Ich pierwszy koncert to
      byla ekstaza. Teraz musi byc juz tylko lepiej. Juz wyczekuje lipca:-)) Do
      zobaczenia w Chorzowie u2maniacy!
    • Gość: kot Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 14.12.04, 14:57
      pff pff nie dosc ze jakies jurasy cytuja kazika to jeszcze nie wiedza ze to
      kazik:> "wszyscy artysci to prostytutki" jak juz cos, a z tym czyms tylko nie
      do U2 bo sa Ok.ja na koncercie bede.
    • Gość: etttka Re: U2 zagra w Chorzowie IP: 195.94.206.* 14.12.04, 14:57
      Błagam! tylko nie 7 lipca! od 7 do 9 lipca jest festwial w Węgorzewie i dobrze
      by było zaliczyć te dwie imprezy, a na Węgorzewo już mam zaklepany karnet!
      • Gość: Jewropa Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.04, 15:03
        Pogadaj z Bono, na pewno przełoży termin ze względu na g...ne Węgorzewo
    • Gość: m Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 14.12.04, 14:58
      kiedy bilety bedzie mozna kupic.w 97 roku bylem za mlody teraz juz musze tam
      byc.ELEVATION!
      • Gość: SERO Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 12:59
        a ja bylem na POpmarcie jak bylem w 1 LO:D Nawet nie wiecie co to dla mnie
        znaczylo, ino ze zgubilem bilet : ( nawet nie wiecie co TO dla mnie znaczy :/
    • Gość: ad Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.hdq.hdi.de / *.talanx.de 14.12.04, 15:49
      marzenia się spełniają !!!

koncert na Służewcu był wyjątkowy, ale mam nadzieję że postaramy się również w
      Chorzowie przeżyć coś magicznego!
    • Gość: BonoSapiens Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 15:49
      Frekwencja nie dopisze, coraz mniej ludzi interesuje UDwa; zeszli na dziady i
      tyle, coraz blizej im do Scorpions niz do starego U2...
      • Gość: jo Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 14.12.04, 16:09
        Słucham U2 od 1982 roku. Uważam, że nowa płyta jest świetna, trzeba jej
        posłuchać kilka razy. Byłem na koncercie w Budapeszcie, ale nie dotarłem do
        warszawy. Teraz będę miał kilka kroków na Stadion Śląski. Byłem na nim na AC-DC
        (support Matallica!). Będzie EXTRA! Bono rulez
        • Gość: pimpek Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:42
          Właśnie Brachu! A jak komuś nie podoba się najnowsza płyta, to niechaj sam
          weźmie w łapy instrument i kombinuje - życzę sukcesów. Precz z krytykami!
          Ambicja uderza do główek i w Zoila Anonima pragną się wcielić. Pożałowania
          godne!
          • Gość: SERO Re: U2 zagra w Chorzowie IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 15.12.04, 13:03
            Nie, no trzeba dac im sie pozalic niech popsiocza pomarudza, a i tak na
            koncercik pjda. Bo jak tu nie pojsc, mam nadzieje ze jakies BYDLE nic nie
            wymysli mi akurat na ten czas >:-[ Niech tylko sprobuje :] DŻiZES, ale bedzie
            jazda. Ludzie panie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka