Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 08:04 Jak Pan Rzymełka zostanie wojewodą śląskim to Ziętek będzie się w grobie przewracał a ja wyprowadzam sie ze Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkl Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.238.81.188.adsl.inetia.pl 22.01.05, 08:29 TOWARZYSZKO EWA, ROZUMIEM WASZE ZDENERWOWANIE, LECZ OCZEKUJĘ, ŻEBY WOJWODĄ BYŁA OSOBA Z PIS, KTÓRA ROZBIŁABY ŚLASKIE KLIKI NEOKOMUNISTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:57 Towarzyszu GOŚCIU. Nigdy nie byłam " towarzyszką " a chciałam tylko powiedzieć że każdy inny tylko nie to " 0 " !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < 0 Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:29 ... myni niz'li null, myni niz'li null ... Ho, ho, ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:06 Jeżeli Wy w PIS-ie typujecie Zymełkę na Wojewode bo nie macie lepszego kandydata to pogratulować !!! Jaka partia tacy kandydaci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazak do tow. Ewy IP: *.idea.pl 22.01.05, 09:34 Rzymełka jest jaki jest ale jest nasz i na pewno zrobi dla śląska dużo więcej niż obecne sonowieckie wladze. Więc towarzyszko Ewo proszę jak juz bedziesz się wyprowadzać to zabierz kolezanki i kolegów z Sosnowca i okolicy z towarzyszem Czarskim i Jarzębskim na czele. (mam nadzieje ze to bedzie szybko jak nie szybciej) Adieu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: do tow. Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:29 Przekabocony towarzyszu ślązaku, Żymełka już swego czasu był Wicemarszałkiem Sejmiku, i co zrobił? Możesz nas oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do towariszczoow Re: do tow. Ewy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:58 Przeca dlo wyrobnikoow ze polskih "powstanioow szloonzkih" nastou kooniec! Szlus! Goornouszloonzouki przejzdrzauy! Rzodyn jejih pomjot niy bandziy tu wojewodoom, bo po co noom taki? Tym barzi Bryjtka - "Guzol"! Uoszkliwjec. Noom trza Autoonoomije uode Polski i wszyskigo co polsky! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: do tow. Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:01 Uradziłam sie tu, tak jak i moi rodzice, moi dziadkowie i pradziadkowie. Nie mam rodowodu sosnowiecko-dabrowskiego i dziekuje Bogu za to. Nie mogłam byc towarzyszką Ewą bo za póżno się urodziłam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz' er dej babie glos to mosz!, IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.01.05, 21:53 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Uradziłam sie tu, tak jak i moi rodzice, moi dziadkowie i pradziadkowie. Nie > mam rodowodu sosnowiecko-dabrowskiego i dziekuje Bogu za to. A w inkszych uokolicznosciach niynawidzilabys Pana naszygo za gorolskie korzynie?, pra??? :) -niy wiedziolzech ze mozno wybierac..., Jaki ty przyklad babo dajesz,co? Zasciankowosci czy pseudowiary??????????, - wybierz sie ino ta opcja kiera wolisz, > Nie mogłam byc towarzyszką Ewą bo za póżno się urodziłam !!! ...i widza ze bardzo zle to znosisz,dziecino.., ps. tak sie sklada ze w Zaglymbiu bylech (ex-dzioucha!,) prawiy rownie czynsto jak w Katowicach i niy widza razacych roznic,wiync jak widza takiy gupoty to mie krew zalewa,bo juz sam niy wiadomo fto zaczon ta 'bryniczna' wojynka i niywazne, ala sie niy dziwia ze po tamtyj stronie rodzi sie opozycja do takich jak ty!,smarkulo pseudo-slonska!, bo nigdy mie tam niy trefily sie docinki o mej slonskosci a wryncz przeciwnie,pytali jak po slonsku prawidlowo godac to i tamto, bo ich to ciekawi i wzajymnie olalismy takich szarpidrutow jak ty, zmiyncie myslenie bo sie nic sam niy zmieni!!!!, (najgorsi sa ci na Burowcu tuz przed Sosnowcem,im blizej do nich maja tym bardziyj w dekiel pizga -a syf maja na Burowcu niyziemsko nojwiynkszy!!!!!,) 'kociol i garnek', -wstyd ze miast wspolpracowac takiy gupoty tukej robicie!, -- pyrsk!, Kochlowizter aus Ruda Slonska (R) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Rzymełka nie dzieli skóry na żywym niedźwiedziu IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:12 I chwała Panu za to. Ale Po naprawdę musi wygrać wybory, a potem zawiązać koalicję. A z tym jak to się u nas mówi: MOŻE BYĆ GORZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:03 Po co Noom wojewoda we Goornym Szloonzku? Banyma mjec' swooj Syjm, Rzoond i Skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqro Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:35 A ja nie wiem. Do konserwo-neoliberałów z PO z ich Rokitami i Tuskami mi bardzo bardzo bardzo daleko ale Rzymełka propaguje jedną rzecz która mi sie podoba. Promuje albo raczej promował (bo ostatnimi czasy jakby energii coś nie staje) ustawę o ustroju aglomeracji śląskie (śląsko-zagłebiowskiej) bo jej brak jest w tej chwili ogromną bolączką rzymelka.sejm.pl/artykul1.php?id=6 rzymelka.sejm.pl/aglomeracja_pyt.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia69 Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:52 Mądre. Kto ma aglomerację, ten ma województwo. Kto ma Radio Piekary, ten ma hanyski elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:38 Ino po co? Coby Niym manipulowac' jak do terouzka, na Jego niyszczyn's'ciy? Coby Niym poniywjyrac' tak, jak to tero robjoom Goroule ze Zoguymbjo? Cy coby sypac' nastympne kurhany "wyzwolynio" i stowjac' dynkmale na Jejih kwaua? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Czy Jan Rzymełka będzie wojewodą śląskim? IP: *.szpital.net.pl / *.net.pl 31.01.05, 09:18 No to sie wyprowadź - gdybyś zrobiła dla tego regionu choc jedną dziesiątą tego co zrobił ten człowiek, to może ktos zauważyłby Twoją nieobecność. Nie przypuszczam,żeby brakowało tu Ciebie, a dzięki takim jak on żyje nam sie i w tym kraju i tym regionie trochę inaczej. Ale żeby to wiedzieć to trzba w ogole coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solnicka Bryjtka-Guzol ... w kalyndorz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:42 Troha rzes'cie przesolyli! Fto Go kej widziou przi Robocie? Jo bynajmni niy! Za to pokazowac' sie wszyndzie, czy trza czy niy trza, to doprowdy poradzi. Kej minooua jurz nareszcie era "powstan'coow" szloonzkih, to i na Niego prziszou czas ... stracic' sie z uoczoow! Odpowiedz Link Zgłoś