Dodaj do ulubionych

Policja sprawdza, kto grozi szefowi Śląskiego C...

• Gość: Shawnee Re: Policja sprawdza, kto grozi szefowi Śląskiego IP: *.atx.pl 24.10.05, 17:19
      Z tym mistrzostwem w aikido, to bym nie przesadzał. Nie znam żadnej osoby
      trenującej aikido, a znam ich wiele, podzielającej poglądy "Mohana".
      Przeciwnie, wszyscy znani mi aikidocy zdecydowanie odcinają się od wytworów
      chorej wyobraźni tego gościa.
    • Gość: OFIARA PIETRKA PEDOFILA PIETRKA DO WIEZIENIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:43
      Z Pietrkiem chodziłem do szkoły, juz wtedy latał z bejsbolem i bil wszystkich
      słabszych jako lokalny gangster, taki podwórkowy zakapior. zmuszał młodszych
      kolegów do picia wody z muszli klozetowej w szkole. cwiczyl karate na słabszych
      kolegach i dziewczynach. Zmuszal pierwszakow do obciagania mu fiuta w szkolnym
      kiblu. Poznaje to bydle ze zdjecia. Wcale mnie nie zdziwi jesli to Pietrek
      wydymał komus dziecko i teraz sie jakis biedak msci za zgwałcenie go przez
      Pedofila Dariusza Pietrka! Jego nienaisc do zydow i murzynow jest jeszcze
      wiekasza niz do sekt, czyli mniejszosci. Dla mnie Pietrek jak go ze szkoły
      pamietam, to durny zakapior, ktrego miejsce jest w poprawczaku. Wiele razy
      uderzyl mnie na szkolnym korytarzu, a teraz sie na sektach dewiant jeden
      wyżywa, bo sie boi kryminału za wieksze rozboje na murzynach, zydach i ludziach
      odmiennych. To bydle w szkole powtarzało, ze inwalidow nalezy zagazowac, zeby
      zdrowi nie musieli na nich pracowac. Kto wierzy Pietrkowi jest wariatem,
      niewatpliwie. Dobrze, ze od tego bambra skinowato-wszechpolsko przyglupawego
      mieszkam z rodzina daleko i chociaz przed nim i jego pedalskimi zabawami moje
      dzieci sa bezpieczne. Ale czy wnuki beda bezpieczne przed durnymi łysolami
      pokroju Pietrka w tym kraju to nie wiem!!! I boje sie o przyszłosc, jako
      zielonoswiatkowiec, bo nasze wyznanie tez jest zwalczane przez chorego
      psychicznie dewianta i rozbojnika Dariusza Pietrka z Chorzowa! Strzez swoje
      dzieci przezd tym zboczencem, a sadysta psychoseksualnym, niewatpliwie!!!
      Policja powinna jego mlodszych szkolnych kolegow przesluchac, jak ich dreczyl i
      dozywocie wymierzyc homo czy biseksualnemu Pietrkowi-psychopacie!!!! Jestem
      przekonany, ze to centrum KANA to psychopatyczna działalnosc dewianta i jako
      zielonoswiatkowiec, razem z rodzina boje sie takich zwyrodniałych dewiantow,
      jak Pietrek, ktorzy powinni byc izolowani od społeczenstwa!!!!
    • bractwo_zakonne_himavanti Re: Policja sprawdza, kto grozi szefowi Śląskiego 14.10.15, 17:26
      Nasz Umilowany Przywodca Ryszard Sri Lalita Mohan Matuszewski zostal uczyniony wariatem w wyniku haniebnej dzialalnosci organizacji pedofilskiej o zasiegu ogolnoswiatowym jaka jest kosciol katolicki z siedziba w Watykanie! Nie od dzis wiadomo ze maja tam do dyspozycji grupe malych dzieci ktorym codziennie wklada sie dziesiatki penisow w odbyty w zamian za cukierka! A najwiekszymi pedofilami zawsze sa papieze i kaplani!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka