Gość: Shawnee Re: Policja sprawdza, kto grozi szefowi Śląskiego IP: *.atx.pl 24.10.05, 17:19 Z tym mistrzostwem w aikido, to bym nie przesadzał. Nie znam żadnej osoby trenującej aikido, a znam ich wiele, podzielającej poglądy "Mohana". Przeciwnie, wszyscy znani mi aikidocy zdecydowanie odcinają się od wytworów chorej wyobraźni tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFIARA PIETRKA PEDOFILA PIETRKA DO WIEZIENIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:43 Z Pietrkiem chodziłem do szkoły, juz wtedy latał z bejsbolem i bil wszystkich słabszych jako lokalny gangster, taki podwórkowy zakapior. zmuszał młodszych kolegów do picia wody z muszli klozetowej w szkole. cwiczyl karate na słabszych kolegach i dziewczynach. Zmuszal pierwszakow do obciagania mu fiuta w szkolnym kiblu. Poznaje to bydle ze zdjecia. Wcale mnie nie zdziwi jesli to Pietrek wydymał komus dziecko i teraz sie jakis biedak msci za zgwałcenie go przez Pedofila Dariusza Pietrka! Jego nienaisc do zydow i murzynow jest jeszcze wiekasza niz do sekt, czyli mniejszosci. Dla mnie Pietrek jak go ze szkoły pamietam, to durny zakapior, ktrego miejsce jest w poprawczaku. Wiele razy uderzyl mnie na szkolnym korytarzu, a teraz sie na sektach dewiant jeden wyżywa, bo sie boi kryminału za wieksze rozboje na murzynach, zydach i ludziach odmiennych. To bydle w szkole powtarzało, ze inwalidow nalezy zagazowac, zeby zdrowi nie musieli na nich pracowac. Kto wierzy Pietrkowi jest wariatem, niewatpliwie. Dobrze, ze od tego bambra skinowato-wszechpolsko przyglupawego mieszkam z rodzina daleko i chociaz przed nim i jego pedalskimi zabawami moje dzieci sa bezpieczne. Ale czy wnuki beda bezpieczne przed durnymi łysolami pokroju Pietrka w tym kraju to nie wiem!!! I boje sie o przyszłosc, jako zielonoswiatkowiec, bo nasze wyznanie tez jest zwalczane przez chorego psychicznie dewianta i rozbojnika Dariusza Pietrka z Chorzowa! Strzez swoje dzieci przezd tym zboczencem, a sadysta psychoseksualnym, niewatpliwie!!! Policja powinna jego mlodszych szkolnych kolegow przesluchac, jak ich dreczyl i dozywocie wymierzyc homo czy biseksualnemu Pietrkowi-psychopacie!!!! Jestem przekonany, ze to centrum KANA to psychopatyczna działalnosc dewianta i jako zielonoswiatkowiec, razem z rodzina boje sie takich zwyrodniałych dewiantow, jak Pietrek, ktorzy powinni byc izolowani od społeczenstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bractwo_zakonne_himavanti Re: Policja sprawdza, kto grozi szefowi Śląskiego 14.10.15, 17:26 Nasz Umilowany Przywodca Ryszard Sri Lalita Mohan Matuszewski zostal uczyniony wariatem w wyniku haniebnej dzialalnosci organizacji pedofilskiej o zasiegu ogolnoswiatowym jaka jest kosciol katolicki z siedziba w Watykanie! Nie od dzis wiadomo ze maja tam do dyspozycji grupe malych dzieci ktorym codziennie wklada sie dziesiatki penisow w odbyty w zamian za cukierka! A najwiekszymi pedofilami zawsze sa papieze i kaplani! Odpowiedz Link Zgłoś