cieszyniok 05.04.06, 19:31 no i drodze co jeszcze nie otwarta z zaczyna pekac czyli slynna S1 - obwodnicy Bielska. rece i persi opadaja...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 tzn co o SCI ? 05.04.06, 20:40 a jak się ma S1 do obwodnicy bielska ? czy to to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: tzn co o SCI ? 05.04.06, 21:28 SCI to z blach - Slask Cieszynski ;) a do obwodnicy ma sie to tak ze to akurat jest u nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: o SCI w Polsacie 05.04.06, 21:37 cieszyniok napisał: > no i drodze co jeszcze nie otwarta z zaczyna pekac czyli slynna S1 - obwodnicy > Bielska. > rece i persi opadaja...... Q...wa. Sorry, najwyżej ktos to wytnie. Mnie opada zawieszenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: o SCI w Polsacie 05.04.06, 21:57 nikt nie wytnie bo coz mozna powiedziec..... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: o SCI w Polsacie 05.04.06, 22:22 tak się pytam, bo obwodnica bielska to mi się kojarzy mniej więcej z tym odcinkiem od castoramy do zjazdu na kraków : ) w zasadzie to słabo znam bielsko, bardziej od "tej" strony Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: o SCI w Polsacie 06.04.06, 14:40 stoik1 napisał: > tak się pytam, bo obwodnica bielska to mi się kojarzy mniej więcej z tym > odcinkiem od castoramy do zjazdu na kraków : ) > w zasadzie to słabo znam bielsko, bardziej od "tej" strony Włsciwie to już nie jest S1, która kończy się właśnie przy Castoramie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 06.04.06, 13:25 wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8258119&rfbawp=1144322056.903 Dopiero od kilku miesięcy jeżdżą po niej samochody, a już wymaga remontu – mowa o drodze ekspresowej S1 z Bielska Białej do Jasienicy, na której pojawiły się pęknięcia. Droga miała być oddana w całości do użytku w ubiegłym roku, a teraz nie wiadomo czy uda się ją skończyć w tym roku. wiadomo Budimex dromex - zobaczcie video material - co spowodowalo dziury na nowej drodze wg szefa B-D? zbyt duzy ruch, ostra zima i jezdzenie po nie skonczonej drodze.... Ten ch.... B-D daje d wszedzie co wybuduje. Austostrada a2 u nas teraz zabiera sie za obowdnice Bytomia i rondo w Cieszynie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Niezłe 06.04.06, 13:42 Osobiście znam B-D z innej strony (podwykonawcy). Nie uwierzycie, ale jest to strona JESZCZE GORSZA. Wszyscy zgodnie twierdzą, że odkąd B-D został przejęty przez Hiszpanów, wszystko idzie tam "ku lepszemu". To oczywiście cynizm :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Niezłe 06.04.06, 13:51 Hiszpanów. Koncern "Ferrovial" zdaje się... Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: Niezłe 06.04.06, 13:55 Niech Ci będzie :-) Odcinek BB-Jasienica i tak "wykańcza" jako podwykonawca IMB Podbeskidzie ze Skoczowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Ogłosili przetarg na budowę A1 06.04.06, 14:06 Sośnica-Bełk, czyli pod oknami Alexa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Ogłosili przetarg na budowę A1 06.04.06, 14:40 Chyba już te okna są kogo innego :) Ale od przetargu do realizacji , nomen omen, droga długa i wyboista :) Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: Ogłosili przetarg na budowę A1 06.04.06, 14:43 albrecht1 napisał: > Chyba już te okna są kogo innego :) > Ale od przetargu do realizacji , nomen omen, droga długa i wyboista :) Ad. 1 Wiem. Miałem na myśli okna w pracy. :-) Ad. 2 Wiem. Niestety... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: Ogłosili przetarg na budowę A1 06.04.06, 15:40 podobno podzielili to az na 3 etapy bo gdzies tam protestuja mieszkancy... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Niezłe 06.04.06, 15:01 tubylec.cieszyn napisał: > IMB Podbeskidzie ze Skoczowa Jaka nazwa, takie wykonanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś