alex.stela 05.08.06, 00:31 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3529689.html Chyba zaraz pęknę :-)))))) Pozdrawiam wszystkich i idę do WC, bo się zaraz posikam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Witej Alex 05.08.06, 00:42 I se poczytej "faszysto": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36341&w=44846796&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: ... 05.08.06, 09:35 Ja jestem nienormalnym faszystą, nie dość, że stela, to jeszcze nie mówię Cesky Tesin, tylko Czeski Cieszyn Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: ... 05.08.06, 09:43 Bo normalni ludzie nie tłumaczą nazw własnych, tak jak nie widzę powodu mówić do Johna po przekroczeniu przez niego granic RP per Jasiek, tak nie ma sensu tłumaczyć nazwy własnej miejscowości - i dlatego będę sobie stosować nazwy AKTUALNE, geograficzne, a nie historyczne, bo to po prostu nie ma sensu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36341&w=44908227&a=45737061 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 to sobie nim bądź skoro taka wola 05.08.06, 11:26 tutaj w każdym razie nikt nie ma w zwyczaju obrzucać nikogo takimi epitetami takie zagrywki tylko ośmieszają tego, który je stosuje i są przejawem frustracji i nienawiści - dlatego nie dotyka mnie to, a co najwyżej bawi współczuł nie będę, nie jestem hipokrytą ( ja też mówię Czeski Cieszyn, ale to zupełnie nieistotne; życzę dalszych sukcesów w tropieniu nieistniejących spisków - zawsze się znajdzie jakiś wiatrak, a jak już wszystkie zburzysz, z przyjemnością zbudujemy ci nowe ) nie życzę sobie odpowiedzi, jeżeli nie będziesz mógł się powstrzymać, zabanuję cię na kilka dni - będziesz mógł przez weekend chodzić w glorii męczennika znowu będzie co roztrząsać, potępiać i napawać się własną niesłusznie skrzywdzoną niewinnością zresztą - wiesz co ? już teraz to zrobię, bo chyba tak się nakręciłeś, że się nie powstrzymasz ( odpowiedż po 7 czy ośmiu minutach od posta alexa - pogratulować stałego monitoringu ) no pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowany-wislok1 Stoiku 05.08.06, 11:37 A wystarczyłoby, żeby Kserkses PRZEPROSIŁA za swoje idiotyczne prowokacje. A czepiam się choćby dlatego, że jeśli np. zarzuca Zaolziakom, że chcą oderwać Czeski Cieszyn od RC i przyłaczyć do RP, to jest to już POWAŻNY problem i W REALNYM ŚWIECIE ludzie mogą mieć nieprzyjemności. Dla Kserkses są to prowokacje dla zabawy, dla mnie nie. Jeśli systematycznie obraża Zaolziaków, do tego np. Cieszynioków ludzi stela nazywa faszystami, to niech PRZEPROSI jak Miroo. Wtedy będzie OK PS: w związku z zabanopwaniem mojej skromnej osoby, ZOSTAJE zabanowanych kilka osób, które na forum Śląsk Cieszyński zajmują się prowokacjami Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dyskusja z tobą / wami nie ma sensu 05.08.06, 11:49 dlaczego ? - nie ma sensu powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 ad PS - jak mi przykro... :))) 07.08.06, 19:43 zrobił co mógł, a że nie mógł wiele... :) a Kserkses nie może przepraszać za cos co napisał "za nią" zespół adwokacki Wiśloka...Niech tenże zespół przeprasza... Jak wszyscy wiedzą, nie lubię Korwina-Mikke, ale w jednym się z nim zgadzam - jak ktoś jest idiotą, to należy go tak nazywać. Nie jestem hipokrytą :) Odpowiedz Link Zgłoś
spark11 Re: Stoiku 16.08.06, 10:31 ja panie wiśloku również, bezskutecznie czekam na przeprosiny, Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 czy mnie oczęta nie mylą ? 05.08.06, 00:44 późno już, chyba mam zwidy powitać, powitać... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 świetny pomysł ! 05.08.06, 00:48 czego to ludzie nie wymyślą; widział już ktoś auto z taką naklejką ? bo mnie chwilowo nie ma w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: świetny pomysł ! 05.08.06, 09:25 stoik1 napisał: > czego to ludzie nie wymyślą; widział już ktoś auto z taką naklejką ? bo mnie > chwilowo nie ma w mieście ? Ja widuję codziennie na aucie kolegi. Drugie ma mój sąsiad z Jaworza Średniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Wpadam z gromkim BUAHAHAHA 05.08.06, 00:53 "Od kilku tygodni na ulicach Podbeskidzia można spotkać samochód z naklejką "Jo je stela!!!" Pozdrawiam wszystkich "stela" z Podbeskidzia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Wpadam z gromkim BUAHAHAHA 05.08.06, 09:26 alex.stela napisał: > Pozdrawiam wszystkich "stela" z Podbeskidzia :-))) Chyba powstanie nowe słowo- zbitka. Stela z Podbeskidzia czyli "stepa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: Wpadam z gromkim BUAHAHAHA 05.08.06, 09:57 alex.stela napisał: > "Od kilku tygodni na ulicach Podbeskidzia można spotkać samochód z naklejką "Jo > je stela!!!" > > Pozdrawiam wszystkich "stela" z Podbeskidzia :-))) > Czyzbyś sie oswoił ze słowem Podbeskidzie :):):):) Wreszcie wiadomo, gdzie Ono jest =tam m.in. gdzie mieszkają ludzie stela :):):):) > > Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Podbeskidzie istnieje - bezdyskusyjnie 05.08.06, 10:53 tak jak Eldorado i Święty Graal ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: Podbeskidzie istnieje - bezdyskusyjnie 05.08.06, 12:59 Kurczę blade, znowu jestem w tyle ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 eee, a o co chodzi ? 05.08.06, 14:39 jak o rozmówki forumowe to chyba niewiele tracisz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
tubylec.cieszyn Re: Wpadam z gromkim BUAHAHAHA 05.08.06, 14:41 W drodze powrotnej z WC zajrzyj od czasu do czasu na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 te kilka tygodni trwa od którego roku? 07.08.06, 19:46 bo ja znam nalepki ze trzy lata...? Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: te kilka tygodni trwa od którego roku? 07.08.06, 21:10 Czas bywa rozciagliwy. udowodnił to juz Albert Einstein :D Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a wiecie, że ja dalej nie mam nalepki ? 15.08.06, 15:00 muszę się poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: a wiecie, że ja dalej nie mam nalepki ? 15.08.06, 17:38 Ja nie mam, bo droga ciagle w budowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 trzeba szybko kupić, bo braknie 15.08.06, 22:04 ciekawe, kiedy będzie druga seria Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: trzeba szybko kupić, bo braknie 16.08.06, 10:33 Jest już - nie braknie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 o, alex : ) 16.08.06, 10:40 właśnie zakupiłem szt. 2 ( jedna na zapas ) i zastanawiam się z której strony się to powinno przykleić ( jakaś instrukcja by sie przydała na odwrocie : ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 to dobrze, bo jest zapotrzebowanie wśród 16.08.06, 11:05 Kaszubów! /całkiem poważnie.../ Odpowiedz Link Zgłoś
czesiohill Re: trzeba szybko kupić, bo braknie 16.08.06, 22:04 Jest druga seria z powiększonym napisem "Jo je stela" i nowy model bez tegoz napisu dla innobylców ze zmienioną czcionką napisu Księstwo Cieszyńskie. Kto psiakrew wymyślił, że jest to na bazie herbu starostwa? Jeszcze się trzeba będzie z niefrasobliwości pismaka tłumaczyć. Dołożono wszelkich starań, żeby oreł był jak najmniej podobny do herbu starostwa. Między innymi zerwano mu paznokcie i wytarto dziób, nie mówiąc o zdjęciu podkoszulka z napisem "C". Odpowiedz Link Zgłoś
czesil Re: trzeba szybko kupić, bo braknie 16.08.06, 22:11 Mogła być inna wersja np.miniaturna mapka całego KC z mikroskopijnymi nazwami ważnych miejscowości takie jak Bielsko,Jabłonków,Skoczów,Frydek.. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiohill Re: trzeba szybko kupić, bo braknie 16.08.06, 22:22 Dzięki za pomysł, mogę go wykorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś