bibek222 11.12.06, 00:21 Będę wdzięczny za informacje co najlepiej działa w Cieszynie Orange, Plus czy Era - ul. Michejdy i ok. Stawowej, ogólnie Centrum chyba edge bo raczej nic lepszego nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 też chciałbym wiedzieć 12.12.06, 11:30 a akurat w "tym temacie" jestem kompletnie zacofany, wypadałoby się dokształcić; cieszyniok, help : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: też chciałbym wiedzieć 17.12.06, 01:12 jestem :) Era chyba na wszytskich BTSach - posiada EDGE - w kazdym razie tym na budynku TP na Michejdy i tym na Przepilinskiego. chodzi ladnie :) nie wiem ale moze w nastepnym roku bedzie UMTS bo maja wszytskie glowne szlaki komunikacyjne nim pokryc czyli predkosc bedzie wynosic do 1,8 Mb/s w HSDPA i w okolicach tez dziala edge - dziegielow - znacznie szybciej chodzi bo BTS nie jest tak obciazony jak w miescie. Co do PLUSA - chcialem to kupic ale edge jest tylko na przekazniku skierowanym na Hazlach - wiec odradzam. Orange - ma tez tu edge ale ... nie lubie oranzu ;) no wiec decyzja nalezy do Ciebie - polecam ere a juz za pare miechow t-mobile ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: też chciałbym wiedzieć 17.12.06, 01:16 a mam bleconnecta od lutego i jest ok. sa czasami problemy - typu wolniej dziala gdy jest przeciazenie sieci - bo ruch jest prioretytowany. najpierw polaczenia glosowe a potem internet. nie bierz modemu simensa jesli sa w ofercie - kiedy dosc czesto sie psuly - no chyba ze bedziesz mial komore jako modem Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 powiedzmy , że rozumiem... 18.12.06, 19:16 najważniejsze, że w cieszynie coś takiego działa ( w razie czego się dokształcę, moje dziecko zbiera na laptopa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś