Dodaj do ulubionych

Samotność.

09.11.11, 12:22
Witam Was.
Za oknem piękna pogoda, a ja wam troszkę pomarudzę. Jestem samotną mamą i to przez duże S niestety. Coraz częściej doskwiera mi samotność i tu nawet nie chodzi o brak mężczyzny (nie ukrywam że marzę o miłości) ale o braku znajomych. Chciałabym z kimś wyskoczyć na kawę do kina,poplotkować. Niestety dawni znajomi po urodzeniu dziecka ulotnili się, a nowych nie poznałam. Jak sobie radzicie z samotnością?
Obserwuj wątek
    • moniskap Re: Samotność. 09.11.11, 21:40
      ciezko jest byc samotnym:( moze kup sobie pieska,na spacerach z nim moze kogos poznasz? poszukaj znajommych przez internet ze swojego miasta. ja poznałam tak kilka osób i utrzymuje z nimi kontakt. moze spróbuj tak. moze kolezanki z pracy chetne by gdzies wyszły??
    • login.inc Re: Samotność. 11.11.11, 20:00
      Witaj :)
      Widzę,że mamy podobną sytuacje więc napisz skąd jesteś i podaj @ lub inny kontakt ;)
    • jaron29 Re: Samotność. 30.12.11, 13:26
      1534311 to moje gg jak chcesz to napisz,poznamy sie
    • azailia Re: Samotność. 20.01.12, 11:23
      Wogóle sobie nie radzę i przyznam że coraz częściej myślę o skończeniu z tym wszystkim.Mam dzis 37 lat i jestem całe zycie kopana w d,,,ile jeszcze mam znieść?Całe zycie starałam się być uczciwa ,pomagałam,wspierałam,dzis mam tak duże problemy i żadnej drogi wyjścia i nikogo kto porozmawiał by ze mna ,pomógł.Nie wiem jak to wszystko się stało.Przez ostatnie dwa lata straciłam wszystko.Nie mam nic oprócz kolosalnych długów a uwierz bardzo się starałam i nic nie wyszło.Nawet telefon mi wyłączyli.Nie mam nic...............
      • malwi-na356 Re: Samotność. 20.01.12, 20:53
        azalia skąd jesteś?odezwij sie może porozmawiamy ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka