Dodaj do ulubionych

Sukam pomocy

10.06.12, 03:49
Witam,
samotnie wychowuję dziecko w wieku szkolnym, nie mam stałej pracy-dorabiam do alimentów jako pomoc domowa i czasem nie starcza nawet na skromne życie :(
Mieszkam w starym domu który się sypie, grzyb na ścianach...nie stać mnie na remont i sama próbuję co roku naprawiać co niezbędne ale w tym roku posypało się wszystko:(
W kuchni odpadła farba ze sciany /nie mam ogrzewania od 3-ch lat/,padła lodówka...
Nie mam do kogo sie zwrócić, GOPS niechętnie cos daje bo co roku mają więcej "klientów"
Chciałabym chociaż odmalować pokój dziecka i kuchnię, może ktoś mogłby pomóc ?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • romano35.72 Re: Sukam pomocy 17.06.12, 12:19
      CZESC,TO MOJE GG 38029555,NAPISZ
      • malvina8 Re: Sukam pomocy 24.06.12, 02:37
        Witam,nie mam aktywnego GG ... :(
        tylko ewentualnie mail:malvina8@gazeta.pl
        pozdrawiam
    • jakubek1111 Re: Sukam pomocy 24.06.12, 15:50
      moze nie pomoge wiele, ale chetnie to uczynie... napisz, jak moglbym Ci pomoc. moj mail: jm.rafalski@gmail.com moje gg 10554798
      pozdrawiam ;)
      Kuba
      • rika148 Re: Sukam pomocy 24.06.12, 17:10
        moze nie pomoże wiele, ale chetnie to uczyni :)
        Chętnie poruchasz , czy co innego chcesz czynić , jak nie pomozesz wiele ?
        :)

jakubek1111 napisał(a):

> moze nie pomoge wiele, ale chetnie to uczynie... napisz, jak moglbym Ci pomoc.
        > moj mail: jm.rafalski@gmail.com moje gg 10554798
        > pozdrawiam ;)
        > Kuba
    • majka5151 Re: Sukam pomocy 26.06.12, 09:56
      Zapewne obrazisz się, ale muszę to napisać, bo zalewa mnie krew: CZEMU NIE CHCESZ PRACOWAĆ?
      Masz idealne warunki do życia, dziecko duże, alimenty (nie każdy otrzymuje na dziecko alimenty, niektórzy utrzymują je sami, wyobraź sobie jak oni mają przechlapane), masz własny dom - odpadają koszty wynajmu i kredytu mieszkaniowego. I Ty siedzisz i biadolisz zamiast wziąć się do roboty? Wstyd, kobieto, godności trochę!
      • malvina8 Re: Sukam pomocy 29.06.12, 01:07
        Witam,
        ależ ja pracuję dorywczo ,tyle że to wystarcza tylko na skromne życie...

W moim wieku / 49/ i z usztywnionym po sepsie lewym stawem skokowym znajdziesz mi stałą pracę,jak wielu młodych ludzi po studiach i bez zopbowiązań - nie ma pracy ?
        Mam skomplikowaną sytuację rodzinną, nie będę tu o niej pisać, bo po co - każdy "coś ma", tak więc prośba o nie pisanie na temat kogoś. kogo się nie zna.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka