Dodaj do ulubionych

Krótko i na temat

03.07.12, 09:08
SZUKAM

CZYTAĆ UWAŻNIE

Kobiety z dzieckiem , do wspólnego wynajęcia mieszkania , kobiety w wieku 30 + , nie szukam do seksu , więc nie sugerować i nie wypisywać mi bzdurnych pytań , jak to robi pojeb rika , wychowuję syna w wieku 2-lat , i szukam Pani z dzieckiem w podobnym wieku , mój syn chodzi do żłobka , ja chcę podjąć pracę ale jak na razie nie mogę , wynajem mieszkania dwupokojowego

Jeżeli będziesz zainteresowana , napisz smsa na telefon , w internecie jestem tylko co 3 dzień

Nie wnikam jak wyglądasz , ale miej chociaż w miarę poukładane w głowie

TYLKO WARSZAWA
JANUSZ 0-791-604-822
Obserwuj wątek
    • rika148 Re: Krótko i na temat 03.07.12, 10:14
      Wyraźnie szukasz kobiety do ruchania , bo z tego co piszesz to musi być koniecznie kobieta .
      Z facetem nie chcesz mieszkać , bo nie lubisz facetów ruchać :)
      Także nie kręć , nie kłam i nie oszukuj biednych kobiet .

tata-janusz napisał:

> SZUKAM
      >
      > CZYTAĆ UWAŻNIE
      >
      > Kobiety z dzieckiem , do wspólnego wynajęcia mieszkania , kobiety w wieku 30 +
      > , nie szukam do seksu , więc nie sugerować i nie wypisywać mi bzdurnych pytań
      > , jak to robi pojeb rika , wychowuję syna w wieku 2-lat , i szukam Pani z dzie
      > ckiem w podobnym wieku , mój syn chodzi do żłobka , ja chcę podjąć pracę ale ja
      > k na razie nie mogę , wynajem mieszkania dwupokojowego
      >
      > Jeżeli będziesz zainteresowana , napisz smsa na telefon , w internecie jestem
      > tylko co 3 dzień
      >
      > Nie wnikam jak wyglądasz , ale miej chociaż w miarę poukładane w głowie
      >
      > TYLKO WARSZAWA
      > JANUSZ 0-791-604-822
      • tata-janusz Witam nieszczęście 04.07.12, 09:21
        Witam , ty faktycznie masz duży problem , zmień psychiatrę bo ten cię wykończy

miłego dzionka , nie łykaj za dużo leków
        • rika148 Re: Witam nieszczęście 04.07.12, 11:52
          Prawda w oczy kole ?
          Ale nie przejmuj się , tutaj do ruchania raczej nikogo nie znajdziesz , ale jak zbierzesz po smietnikach trochę puszek i złomu , to może na 5 minut z tirówką zarobisz .
          Powodzenia !!!

tata-janusz napisał:

> Witam , ty faktycznie masz duży problem , zmień psychiatrę bo ten cię wykończy
          >
          >
          > miłego dzionka , nie łykaj za dużo leków
          • tata-janusz Witam czubka rikę 05.07.12, 08:44
            Daj sobie siana , bo cię zablokuję i już nic nie napiszesz .Jeżeli wydaje ci się że to niemożliwe , sprawdź

P.S

Z tego co wiem , to ciebie można mieć za paczkę wykałaczek , a one są po 1,50 zł

No cóż , to na razie.
            • rika148 Re: Witam nieudacznik Janusza 05.07.12, 12:04
              Zablokować to możesz sobie swój śmierdzący odbyt :)
              Włóż szyszkę i osiągniesz swój cel :)

tata-janusz napisał:

> Daj sobie siana , bo cię zablokuję i już nic nie napiszesz .Jeżeli wydaje ci si
              > ę że to niemożliwe , sprawdź
              >
              > P.S
              >
              > Z tego co wiem , to ciebie można mieć za paczkę wykałaczek , a one są po 1,50
              > zł
              >
              > No cóż , to na razie.
              • tata-janusz Witam szmatławca 06.07.12, 10:54
                Znowu jak cię zablokuję , to nie będę wiedział co piszesz.

A z tego co wiem , to rozjebana jesteś jak lotnisko terminal , w odbycie jeszcze bardziej , butelki ci wystarczają czy nie ? Raczej wątpię , czekam na odpowiedz

Papa : terminal

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
                • rika148 Re: Witam nieudacznika Janusza 06.07.12, 18:08
                  Zablokowałeś już sobie odbyt szyszką i nie mozesz się wysrac ? :)
                  Nie martw się , za pare dni słonina i smalec wyjdzie górą .
                  Twoja była mądra żona miała ten objaw zawsze , jak na ciebie patrzyła :)
                  • tata-janusz Witam pojebie 10.07.12, 11:07
                    Czego ty szukasz ?

Magi do zupy , czy huja do dupy ?

O ile się jeszcze do tego nadajesz ? Ale nie sądzę , pozostały ci tylko wibracje kokosem.

Na razie , napisz w końcu coś mądrego , zawsze byłaś taka niedojebana i głupia , uuuuuuuuppppssss , albo byłeś .
                    • rika148 Re: Do dupowatego prostaka Janusza 10.07.12, 19:02
                      No i jak tam nieudaczniku . Jakiś kąt u kogoś wynająłeś ?
                      Wielki wstyd , że facet w twoim wieku swojego mieszkania się nie dorobił , widać , że tylko
                      umiałeś gębą kłapać i nic innego więcej , dlatego dobrze , że dostałeś od żony kopa w dupę .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka