subaru_wrx 06.02.13, 06:52 Pznam samotna mame. Czas pokaze czy przerodzi sie znajomosc w cos wiecej. Mam synka wiec prosze wziac to pod uwage. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blania15 Re: Chcialbym 06.02.13, 20:08 a ja ma syna i córkę - to nie problem?? gdzie mieszkasz Odpowiedz Link
tatta-janusz Re: Chcialbym poruchać 06.02.13, 21:32 Nick subaru_wrx sugeruje nieodpowiedzialnego gówniarza bawiącego się gadżetami , a blania15 już kręci z radości kuprem i marzy , aby zostać jego kolejną zaliczoną zabawką :) Cipa chyba ostro ją swędzi :) Jakie te baby głupie :) Odpowiedz Link
subaru_wrx Re: Chcialbym poruchać 07.02.13, 00:47 Twoj nick (zdecydowanie zwroce sie z malej litery) sugeruje ze jestes zwyklym frustratem zasmiecajacym internet. Tyle mam do napisania w twoiej kwestii reszte twoich wypowiedzi ignoruje. tatta-janusz napisał(a): > Nick subaru_wrx sugeruje nieodpowiedzialnego gówniarza bawiącego się gadżetami > , a blania15 już kręci z radości kuprem i marzy , aby zostać jego kolejną zali > czoną zabawką :) > Cipa chyba ostro ją swędzi :) > Jakie te baby głupie :) Odpowiedz Link
tatta-janusz Re: Chcialbym poruchać 07.02.13, 01:07 Mały gówniarzyku :) Prawda zabolała i w oczy kole :) Odpowiedz Link
subaru_wrx Re: Chcialbym 07.02.13, 00:49 Nie to nie jest problem. Problem moze dla Ciebie jest w tym ze mieszkam poza granicami Polski. Szukam kogos kto w przyszlosci zdecydowalby sie przeprowadzic. blania15 napisała: > a ja ma syna i córkę - to nie problem?? > gdzie mieszkasz Odpowiedz Link
blania15 Re: Chcialbym 07.02.13, 23:13 podaj może jakiś email , nie bedę tu pisała bo rika ma radochę to pogadamy \ jak chcesz Odpowiedz Link
tatta-janusz Re: Chcialbym poruchać 07.02.13, 23:27 Blania ! nie gadaj z nim , nie trać czasu - od razu cipsko swoje swędzące rozłóż :) On tylko na to czeka , także go nie zawiedź . Może da Ci 2 euro , jak będziesz dobra :) Odpowiedz Link
uneevidence Re: Chcialbym 30.03.13, 00:19 Witaj. Jak poszukiwania ida, pewnie nie latwo. Odpowiedz Link
ewela8221 Re: Chcialbym 09.04.13, 16:53 Cześc. Ja też chętnie Cię poznam, synek mi nie przeszkadza bo bardzo lubię dzieci, ja również mam córeczkę. Ja mam na imię Ewelina. Mam 30 lat. Jestem szczupłą blondynką. Szukam, spokojnego, opanowanego, mądrego, pracującego partnera z którym może nam się uda stworzyc stały związek :) ewelina.slazak@onet.pl Odpowiedz Link