mateusz.wroclaw
25.08.14, 15:35
Witam,
Na początek kilka słów o mnie: 23 lata, powolutku kończę studia na wydziale lekarskim we Wrocławiu i marzę o tym, aby w przyszłości być psychiatrą. Myślę, że jestem względnie otwartą, bystrą i wygadaną osobą, zdaniem znajomych bywam też bardzo zabawny, choć zazwyczaj jestem raczej spokojny i miły. Z natury altruista.
Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi różnego pokroju - dogaduję się i z młodszymi, i z dużo starszymi:) Rozmawiałem z kilkoma samotnymi mamami i było przyjemnie :)
Moja propozycja jest następująca - jeżeli któraś z was, drogie Panie, chciałaby po prostu wymienić parę maili i "porozmawiać" z kimś, kto mimo młodego wieku liznął już trochę tajników psychiki ludzkiej i czasami potrafi naprawdę dobrze doradzić to serdecznie zapraszam :) Pacjenci na zajęciach i praktykach chętnie ze mną rozmawiają, także... coś w tym może być :)
Korzyść jest obustronna - ja, z racji tego, że mój przyszły zawód opiera się o kontakt z ludźmi, skorzystam na tym, że być może dowiem się czegoś ciekawego o naturze ludzkiej, Ty - będziesz mogła się wygadać, albo uśmiechnąć (nie musimy przecież gadać tylko o sprawach poważnych) albo nawet usłyszeć rozsądną opinię na dany temat, która być może da Ci do myślenia :)
Gdyby któraś z was chciała pogadać, zapraszam na maila: mateusz.wroclaw@gazeta.pl
P.S. Nie sprawdzam skrzynki codziennie, także może upłynąć trochę czasu zanim odpowiem, ale bez obaw - nie pozostawię żadnej wiadomości bez odzewu :)