Dodaj do ulubionych

Oferta rozmowy

25.08.14, 15:35
Witam,

Na początek kilka słów o mnie: 23 lata, powolutku kończę studia na wydziale lekarskim we Wrocławiu i marzę o tym, aby w przyszłości być psychiatrą. Myślę, że jestem względnie otwartą, bystrą i wygadaną osobą, zdaniem znajomych bywam też bardzo zabawny, choć zazwyczaj jestem raczej spokojny i miły. Z natury altruista.

Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi różnego pokroju - dogaduję się i z młodszymi, i z dużo starszymi:) Rozmawiałem z kilkoma samotnymi mamami i było przyjemnie :)

Moja propozycja jest następująca - jeżeli któraś z was, drogie Panie, chciałaby po prostu wymienić parę maili i "porozmawiać" z kimś, kto mimo młodego wieku liznął już trochę tajników psychiki ludzkiej i czasami potrafi naprawdę dobrze doradzić to serdecznie zapraszam :) Pacjenci na zajęciach i praktykach chętnie ze mną rozmawiają, także... coś w tym może być :)

Korzyść jest obustronna - ja, z racji tego, że mój przyszły zawód opiera się o kontakt z ludźmi, skorzystam na tym, że być może dowiem się czegoś ciekawego o naturze ludzkiej, Ty - będziesz mogła się wygadać, albo uśmiechnąć (nie musimy przecież gadać tylko o sprawach poważnych) albo nawet usłyszeć rozsądną opinię na dany temat, która być może da Ci do myślenia :)

Gdyby któraś z was chciała pogadać, zapraszam na maila: mateusz.wroclaw@gazeta.pl

P.S. Nie sprawdzam skrzynki codziennie, także może upłynąć trochę czasu zanim odpowiem, ale bez obaw - nie pozostawię żadnej wiadomości bez odzewu :)
Obserwuj wątek
    • samotnerodzicielstwozastepcze3 Re: Oferta rozmowy 14.02.15, 22:30
      Dobry wieczór. Ciekawie piszesz. Mam 51 lat i wychowuję 16-latkę w jednoosobowej już rodzinie zastępczej. Moja biologiczna 19-letnia córka studiuje we Wrocławiu na I roku. Mój adres: frybenka@o2.pl. Pozdrawiam Wrocław znad Bałtyku !!!
    • mateusz.wroclaw Re: Oferta rozmowy 09.08.15, 00:22
      Pozdrawiam okolice Bałtyku z Wrocławia :)

Bardzo dziękuję za pozytywną opinię na temat mojej dawnej wypowiedzi :) Jeżeli w dalszym ciągu chciałaby Pani (albo ktoś inny) porozmawiać to zapraszam :)

Ach, i oczywiście - gratuluję i podziwiam. Niewiele osób jest zdolnych otoczyć opieką "obce" dziecko. Nie za bardzo wiem jak to teraz wyrazić, ale Pani postawa budzi mój szacunek :)
    • dorota920 Re: Oferta rozmowy 17.08.15, 13:27
      moze pan mi pomoze mam dziecko niepelnosprawne mam33lata nie mazadnej diagnozy gdyz wszystkie badania ma poprawne tylko ma diagnoze opoznienie w rozwoju ma3latka
      • mateusz.wroclaw Re: Oferta rozmowy 18.08.15, 07:10
        Doroto, ciężko mi powiedzieć cokolwiek na podstawie dwóch zdań. Nie wiem, czy będę w stanie coś poradzić, ale jeżeli chciałabyś, żebym spróbował to proszę o kontakt pod podany adres e-mail oraz dużo bardziej szczegółowy opis stanu dziecka.
    • mateusz.wroclaw Re: Oferta rozmowy 15.11.16, 16:14
      Cóż, jestem trzy lata starszy, ale oferta rozmowy z pierwszego posta dalej jest aktualna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka