Dodaj do ulubionych

Apel dla Nikoli

04.09.17, 08:11
Jestem mamą niepełnosprawnego dziecka zwracam się o pomoc do państwa jestem w trudnej sytuacji finansowej terapia mojej córki jest kosztowna wiąże się z ciągłymi wyjazdami na turnusy rehabilitacyjne oraz rehabilitacja interesie córka należy do fundacji Avalon w Warszawie .jestem w trudnej sytuacji finansowej nie pracuje opiekuje się chora córka .proszę wszystkich ludzi dobrej woli o przekazanie niewielkiej kwoty w miarę swoich możliwości na konto fundacji .
Obserwuj wątek
    • dorota920 Re: Apel dla Nikoli 08.09.17, 11:11
      Proszę o pomoc może ktoś kto przeczyta moje ogłoszenie mi pomoże niewiem co mam zrobić na dzień dzisiejszy nie mam na jedzenie ba jutro mam z córką jechać na terapie ojciec kat niechce płacić alimentów pomóżcie błagam nie mam na nic ba jedzenie. Ubrania .a przedewszystkim na terapie moja chora córka należy do fundacji avalon na której koncie nie ma ani złotówki. Wiec fundacja nie może pokryć kosztów terapii. Jeśli konto jest puste. Tak działają fundacje. To my rodzice niepełnosprawnych dzieci zbieramy pieniądze. Koło się zamyka najgorsze to ze niewiem Co bram zrobić na rodzinę nie mogę liczyć jestem sama .Błagam o pomoc. Podam swój numer konta może ktoś zechce nam pomóc. Nr.konta to 391560 001325 171250 5000 0002 . Proszę bo pomoc .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka