Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: Ola Re: To jest to!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 20:47
      Wiecie co???Ja najbardziej skopałam zamknięte jezeli chodzi o otwarte to one AZ
      takiego klopotu mi nie sprawily aczkolwiek nie twierdze ze byly proste!!!!
      pozdrawiam......sluchajcie koniec udreki!!!!Jak ja sie ciesze!i pare slow to
      tych ktorzy teraz siedza i placza......nie martwcie sie idzicie na impreze bo i
      tak czasu nie odwrocicie co ma byc bedzie!!!!
      • Gość: a-s-k-a Re:odp IP: *.244.131.199.mielec131.ptc.pl 06.05.04, 20:50
        CZy jest tu ktos kto wie gdzie sa te wyniki?? prosze napiszcie !!!!!!!!!!!
      • Gość: Niezdecydowany Warszawskie licea!!!! GDZIE IŚĆ??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:51
        Gdzie wybieracie się do liceum?!
    • Gość: Soper Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:48
      Dzisiaj napisałem na jakieś 40 - 45 pt.
    • Gość: anta Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 20:48
      uważam że test matematyczno - przyrodniczy był prostszy niż humanistyczny. dużo
      od kolegów i koleżanek tak słyszałam. uważam ze polski był trudny i
      podchwytliwy.
      • Gość: kujon;-):P Gdzie sa odpowiedzi?? IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 06.05.04, 20:51
        gdzie sa te odpowiedzi??:>>>>>

• Gość: chwdp Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.resetnet.pl 06.05.04, 20:50
      Dajcie w koncu te odpowiedzi pisze że o 20:30 ajuz prawie 21 :P
      • Gość: ... Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
        K***** mac !!!!!!!!!! O ktorej mialy byc te ******** wyniki ???? Juz prawie
        21 !!!!!! wrrr dawac je do **** !!!!!
      • Gość: kowlacia wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
        za dzieiwec minutwybije godiznka 21 a wyników jeszcz nei ma:( kurde kiedy beda??
      • Gość: meli SĄ!!!!SĄ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:52
        zartowalam dali sie nabrac!!!!!!!!
        • Gość: kowalcia Re: SĄ!!!!SĄ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:54
          ja sie nabralam heh ale teraz kurde nas w balona robia z tymi wynikami ciekawe
          kiedy beddzie to wszystko ogloszone bo my normalnie tu stresy przrzywamy:P
      • Gość: aska Re;.......... IP: *.244.131.199.mielec131.ptc.pl 06.05.04, 20:53
        ludzie gdzie sa te wyniki?? osobiscie uwazam ze obydwa nie byly takie trudne
        chche znac te odp z mat-przyr bo zaraz tu zwatpie !!! wyniki!! gdzie
        jestescie????:)
        • Gość: maya Re: Re;.......... IP: *.crowley.pl 06.05.04, 20:55
          serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,0.html
      • Gość: Kamila Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:53
        Odpowiedzi już są!!! Jak wchodzicie na główną stronęwyborczej to kliknijcie na
        zdjęcie pod którym jest napisane pytania i dyskusje i na tej stronie co się
        otworzy na pomarańczowo jest napisne ODPOWIEDZ DO CZĘŚCI MAT.-PRZYR. i
        kliknijcie na to.
        • Gość: kowalcia http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56
        • kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 07.05.04, 09:16
          Gość portalu: Kamila napisał(a):

> Odpowiedzi już są!!! Jak wchodzicie na główną stronęwyborczej to kliknijcie
          na
          > zdjęcie pod którym jest napisane pytania i dyskusje i na tej stronie co się
          > otworzy na pomarańczowo jest napisne ODPOWIEDZ DO CZĘŚCI MAT.-PRZYR. i
          > kliknijcie na to.

Ja TAKIE same odpowiedzi przekazałem Wam na forum w linku
          kamileq.lava.pl/test/
          ;-) i to z 5h wcześniej niż GW.
          czekamy na OFICJALNE odpowiedzi CKE.
      • Gość: knuj donosiciel Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 20:59
        co kurwa jest? dorośli uczą nas odpowiedzialności a właśnie tu mamy przykład
        jacy odpowiedzialni są w rzeczywistości. dobrze mają że nie siedzą przed tym
        pieprzonym komputrem w dupie im się nie kręcą owsiki i nie mają sraczki w
        majtach. pozdrowienia dla pierdolonej wyborczej
    • Gość: GaDuLkA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:53
      uwazam ze byl trudny i wogule sie zestresowalam ......:(ale bedzie dobrze musi
      byc :) pozdrawiam wszystkich trzecioklasistow :*
    • Gość: Aśka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 20:53
      W sumie to test był łatwiejszy niż sie apodziewałam... Teraz pozostaje czkac na
      wyniki.... i zlozyc podanie do wymarzonej szkółki!!! ;DDD
      • Gość: -:) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 21:07
        A WYNIKI JUZ SĄ!!!!
      • Gość: AKA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 21:09
        a ja mam chyba 48, hurrra!!!!
    • Gość: PCtka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 81.210.33.* 06.05.04, 20:54
      Rzeczywiscie tegoroczny test z czesci matematyczno-przyrodniczej byl
      trudniejszy, ale jednoczesnie zdecydowanie latwiejszy niz wczorajszy
      humanistyczny ;)
      • Gość: nati NIE MOGĘ OTWORZYĆ TYCH PYTAŃ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:56
    • Gość: WieCi4 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.netlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:55
      GDZIE TE ODPOWIEDZI ????? NO DAWAC DAWAC !!!!!!! :P
      • Gość: kowalica http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:57
        serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271.html
      • Gość: moni_ns Ja już czekam godzine !!!! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:58
        mogli chociaz powiadomic ze beda pozniej :(
    • Gość: Crimsoid JAK ZROBIŁEM to koło% na proporcje to zaliczą? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 20:59
      JAK ZROBIŁEM to koło% na proporcje to zaliczą?
      w końcu to 3 pkt
      • Gość: majka Re: JAK ZROBIŁEM to koło% na proporcje to zaliczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:01
        ja mam taka nadzieje...... ja tez zrobilam to z proporcji....
        • Gość: ciekawa czy ktos liczy na 50???? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 21:13
          • Gość: Sapik Re: czy ktos liczy na 50???? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:53
            Ja nie liczę, a mam. :)
        • Gość: nati Re: JAK ZROBIŁEM to koło% na proporcje to zaliczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:10
          ja też zrobiłam zproporcji!no Qrde jest taki sposób normalnie w matmie więc
          muszą uznać no nie??
    • Gość: Mali Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:00
      jest super myślałem że z matematyczno-przyrodniczego będę mieć maks 30 a teraz
      po opublikowaniu odpowiedzi wychodzi że będe mieć minimalnie 42
      • Gość: KUBEK ILE MACIE PUNKTÓW (JA 44, CHYBA NIEŹLE?) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 21:02
        JAK W TEMACIE!
        • Gość: Toka HEHEHE 48 - najlepsze Lo w Polsce juz czeka..... IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 06.05.04, 21:58
          Ja mam 48 jesli nie zapomnialem o zadnych danych itp i jesli zalicza w ostatnim
          wynik procentowy :D. Oglolnie uwazam,ze test byl tak zajebiscie prosty,ze
          glupota byloby go napisac ponizej 40 pkt........ Byl chyba miliard razy
          latwiejszy niz probny!!!!! Zajebiscie bylo.Zal mi tych wszystkich przyszlych
          roboli z zawodowy i fryzjerek z "liceum Fryzjerskiego". Nie chcesz byc zerem,
          badz tapicerem!!!Zawod z przyszloscia!!!!
          • Gość: Skul Re: HEHEHE 48 - najlepsze Lo w Polsce juz czeka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:23
            umyj tyłek. Z moich obliczeń wynika coś ok. 36 :] no ale wszystko zoribłem :]
            Tylko takie głupie błędy :D brak X :D
    • oliweczki Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 21:01
      KIEDY WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ogrodnik Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:01
      No dzieciaczki, po wakacjach spotkamy sie w Liceum.
      I wtedy poznacie termin "trudny", bo to co pisaliscie mozna okreslic terminem
      "buleczka z maselkiem" (bo nawet nie "bulka z maslem").

Pozdrawiam
      Starszy-o-rok :P
      • Gość: EJJJJJJ Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:02
        JAK KĄT SRODKOWY MOZE MIEC 720 STOPNI???????????????
        • Gość: almea Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:07
          ejjjjjjj to chyba pomylka jedynie 72!!!
    • Gość: Nata Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.devs.futuro.pl 06.05.04, 21:01
      Ja już sama nie wiem czy humanistyczny czy matematyczno-przyrodniczy yl
      trudniejszy.....czekam na odpowiedzi na stronce a tak pozatym chcialabym sie
      dostac do tych szkol ktore wybralam a jestem dzisiaj z siebie zadowolona :-D
      • Gość: almea 46 punktów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:04
        teraz wy sie pochwalcie ludzie!!!!!!!!
        • Gość: maja Re: 46 punktów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:05
          ja bym siem pochwalila gdyby ta *** strona mi sie otwarla....
          • Gość: Maciek MAM 45 PKT IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:44
            Z Polskiego ok. 36 więc nie jest źle ;) życze wszystkim wysokich wyników....
            POZDROWIENIA Z SANOKA
            • Gość: Qbuś Re: MAM 45 PKT IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.04, 22:04
              43 - mat przyr.
              43-46 - human
        • Gość: tomsson Spokojnie IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:09
          Wyluzuj- ja będe miał 49 lub 50 z części matematyczno-przyrodniczej... :D
      • Gość: Pafco Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 81.15.212.* 06.05.04, 21:05
        Testy nie były ani bardzo łatwe ani bardzo trudne ale trzeba było trochę
        pogłówkować :-) narazie czekam na ogłoszenie odpowiedzi POZDRAWIAM
    • oliweczki Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 21:02
      Wie ktoś kiedy opublikują odpowiedzi???????????????????????????????
      • Gość: almea odpowiedzi juz są,kliknijcie na zdjęcie!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:05
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:05
        odpowiedzi juz są!!
      • Gość: Mali Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:06
        odpowiedzi już są opublikowane na stronie gazety wyborczej
    • Gość: Lord Sagrath Mam was w doopie!!! IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.05.04, 21:06
      pierdole tych jebanych skurvysynoof z tego pierdolonego kuratorium oswiaty.
      zajebane fiuty myslicie ze my jestesmy glupi??? NIE QRVA!!! TO WY JESTESCIE
      ZAYEBANYMI PEDALAMI!!! WSADZCIE SOBIE TE TESTY W DUPE!!! POZDROWIENIA DLA CALEJ
      QRVA KOMISJI I INNYCH PEDALOW POSYLA LORD SAGRATH - MASTER OF METAL. PS HUJ WAM
      W DOOPE!
      • Gość: Liwia Re: Mam was w doopie!!! IP: *.njp.gliwice.pl 06.05.04, 21:08
        no rzeczywiście ta wypowiedź świadczy tylko o twojej inteligencji....no coments
        • Gość: almea wielki kąt środkowy???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:09
          720 stopni?????
        • Gość: xxx Re: Mam was w doopie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:11
          Kórwa kujonka nie odzywaj się on dobrze napisał o tych pedałach z kuratorium
          • Gość: Toka Re: Mam was w doopie!!! IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 06.05.04, 22:32
            No to już trza byc genialnym, rzeby napizadź kórfa pszes o s krezkom, rzyczem
            powodzęnia w spawanju blah genjószó:]
    • Gość: Gimnazialistka... POMYŁKA IP: *.netten.pl 06.05.04, 21:08
      W odpowiedziach w zadaniu 28 w czescie mat-przyr jest pomylka... moim zdaniem
      powinno tam byc zamiast 720 stopni 72 stopnie !!! Jak uwazacie ? Jezeli mam
      racje to prosze o korekte...
      • Gość: Liwia Re: POMYŁKA IP: *.njp.gliwice.pl 06.05.04, 21:10
        tak masz racje... pomylili się... zamiast małe kółko to zrobili duże...
        • Gość: MINIAK Jeszcze jedna POMYŁKA IP: 213.199.204.* 06.05.04, 21:20
          W zadaniu nr 22 jest odpowiedź c i d bo i alkohol ścina białko i roztwór cukru,
          nie wierzycie patrzcie podrecznik do chemii 3 klasa
          • Gość: Karola Re: Jeszcze jedna POMYŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:59
            zgadzam sie calkowicie, ale odpowiedzia powienien byc chyba alkohol etylowy...
          • Gość: ania Re: Jeszcze jedna POMYŁKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 22:13
            owszem ścina, ale denaturacja jest tylko w alkoholu etylkowym...zle doczytalas
            podręcznik, bo w cukrze jest koagulacja
            • Gość: MINIAK Re: Jeszcze jedna POMYŁKA IP: 213.199.204.* 07.05.04, 20:00
              Nie zgodze się koagulacja przebiega w solach metali lekkich np. w soli
              kuchennej a jeżeli chodzi o to pytanie to i roztwór cukru i alkohol etylowy
              ścinają białko tylko alkohol z większa szkodą i dlatego to prawidłowa odp.
      • Gość: almea Re: POMYŁKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:11
        no raczej,to musi byc pomylka:)
        • Gość: PILNE !!!!!!! Zadanie z polimeryzacji !!!!!!! IP: *.GBNet / 80.48.229.* 06.05.04, 21:23
          Kto wie jaka była odpowiedz w zadaniu z chemi w ktorej trzeba było zaznaczyć
          wzór strukturalny ???? Jakie miało być wiązanie pomiędzy atomami węgla???
          potrójne czy podwójne??? W odpowiedziach pisze tylko literka ...a juz
          zapomnieli ze były 4 grupy !!!!!!! odpisujcie prosze
          • Gość: Kamila Re: Zadanie z polimeryzacji !!!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.05.04, 21:44
            Ma być podwójne wiązanie.
          • Gość: -==-)>MaDziA<(-==- Re: Zadanie z polimeryzacji !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:05
            miało być podwójne wiązanie
          • Gość: ania Re: Zadanie z polimeryzacji !!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 22:15
            podwójne
      • Gość: tomsson Brawo IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:11
        Łał jaka ty jesteś mądra.. Kąt środkowy nie może mieć 720... Brawo
        • Gość: misieq Re: Brawo IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.04, 21:14
          a może mieć jakiś kąt 720 stopni? :P
          u mnie okej; mam 48 pkt :)
          • Gość: tomsson noo tak IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:16
            Pewnie- na desce można 720 stopni zrobić. :D
            • Gość: -==-)>MaDziA<(-==- Re: noo tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:07
              jest jeszcze BMX :P
      • Gość: nati Re: POMYŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:13
        no jak ktos widział koło co ma 720 stopni to gratuluje gratuluje... no pewnie
        że takie coś nie istnieje. 72 jest dobrze:)
    • Gość: MartHa Nio jak na moje to była mieszanka wybuchowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:08
      Elo! Pisałam dzis egzamin z matmy ( jak wszyscy :). Myślę, że był on łatwiejszy
      od próbnego, ale w cale nie taki prościutki.. Zadanie z gery mnie rozbroiło, a
      te żaby z biolii hihihi szkoda gadać. Co grunt, to grunt: KTO UMIE LICZYĆ,
      NIECH LICZY NA SZCZĘŚCIE;)
      • Gość: .....:> 720 stopni;/ IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 06.05.04, 21:11
        no nie moge a jak niby moglo by byc 720 stopni??:| pisaliscie egzamin a
        inteligencja u was wielka jak widac:|
        • Gość: niezłe Re: 720 stopni;/ IP: *.GBNet / 80.48.229.* 06.05.04, 21:26
          No rzeczywiście nieźle to ujęli. Jak może być kąt środkowy równy 720 stopni,
          skoro maximum moze mieć 360 . Hehehehehehe. Gratuluje temu kto to
          napisał !!!!!!!! <brawo>
      • Gość: maya Re: Nio jak na moje to była mieszanka wybuchowa IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:12
        My mamy byc świetni a oni robia taki zjebany błąd jak 720 stopni... co w ogóle
        jest niemozliwe ... ehhhhhhh a kiedy napisza które zadanie za ile punktów? za
        ile było 29??
        • Gość: tomsson Re: Nio jak na moje to była mieszanka wybuchowa IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 21:14
          3 pkt
    • Gość: nata Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:14
      Testy mat-przyrod. były kompletnym niepowodzeniem. Na 50 pkt, otrzymam
      prawdopodobnie 33-35, co jest dla mnie nie małą porażką, :/
      • Gość: COOOOOOO Sciemniaja IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:17
        Odpowiedzi są błedne to oni sami go rozwiązli nie wiem czy i ufać.
        • Gość: skiper Re: Sciemniaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:20
          A ze tak grzecznie zapytam: gdzie sciemniaja? Mnie tak samo wyszlo i sie
          podbudowalem, ze mam wszystko dobrze, wiec wez mnie nie strasz. Najbardziej nie
          jestem pewien tego procesu co przy rzece jest, ale odpowiedz dali taka jak ja
          teoretycznie.
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crowley.pl 06.05.04, 21:17
        dzieki, 3 pkt w plecy super..... zapomniałam że to 50` a nie pół :(
        • Gość: TYLKO ARKA GDYNIA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:24
          ja mam 39-41pkt.
          1pyt) Jak myslicie jesli mam napisane skrzek na początku zdania, a na końcu jajeczka, to czY zaliczą mi??
          2pyt) czy dostane jakis punkt gdy napisalem zamiast skrzela zew. płetwy
          3pyt)czy dostane jakis punkt za zadanie z mostem jak mam zły wynik , a dobre oznaczenie x i y :D
        • Gość: anoolka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:35
          ja też=\ bu.
        • Gość: Karola Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:02
          tak samo jak ja...ale moze chociaz z jeden pkt dostenmiemy bo to w koncu otwarte
      • Gość: kazzzar Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.zalesie.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:20
        wyniki dokladnie sprwdze jutro rano w wyborczej. nie bedzie najgorzej ale
        wczrorajszy test to juz kompletna porazka... glupie bledy. tak samo jak
        dzisiaj. powiedzcie mi jak komus (mi wyszlo :P) moglo wyjsc ze 360:5 to
        75!!!!!!!!!!! przeciez to jasne ze 72. glupia jestem. zalamie sie. pozdrawiam
        sysciutkich zalamanych i nie tylko. ogolnie spodziewam sie 60 w porywach 70
        pkt. a jak bedzie- poinformuje... :/
    • Gość: ****** łyso wam?? IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 21:19
      ??????????????????????????????????????
    • Gość: ToMaS Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.05.04, 21:20
      MNIE NIKT NIE POBIJE NAPISAŁEM W 45 MIN I ZDOBYŁEM 41 PUNKTÓW
      • Gość: skiper Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:23
        Podejrzewam, ze znalazloby sie paru co by cie bez problemu pobilo. A jesli o
        test chodzi, to ja napisalem w 1h i mam wszystko dobrze, I jestem z siebie
        dumny, a co!
    • Gość: mimoza Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 21:22
      o czym wy myślicie??przecież se można test otworzyc i tam jest ile za jakie
      zadanie, wszystko maja wam gotowe na tacy podać??? ruszcie te swoje szare
      komóry:P
      • Gość: Qrczak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:47
        i co?...niby nei byl trudny test...ale wyszlo jak wsyzlo...a wyszlo srednio 32-34 pkt.... ale nima co licze na 40pkt z polaka minimum...i moze byc.... gdyby sie cos uczyl przez te 3 lata...a chociaz pwotorzyl cos przed egzaminami =).....
    • Gość: Ewu Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pulsar.net.pl / *.pulsar.net.pl 06.05.04, 21:30
      Uważam że ten test był lepszy
    • Gość: Mordi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.pl 06.05.04, 21:30
      Matma byla 100 razy prostsza niz polski !!
    • Gość: madziunia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:30
      Nie należę do uczniów, którzy uczą się, bo nie mają własnego życia, jestem
      zwykła, normalna. Bałam się strasznie egzaminów, ale po przeczytaniu arkuszu
      pytań z polskiego poczułam się pewniej :) Polski wyszedł mi na minimum 46
      punktów, matma około 47, więc jestem szczęśliwa!!! Nie było w sumie nic
      trudnego oprócz zakwasów :) Pozdrowienia wszystkim i życzę wymarzonej szkoły!
      Papa :*
      • Gość: PRZECIEK http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2060086.html IP: 212.127.95.* 06.05.04, 21:37
        co o tym sądzicie, ktos cos wie na ten temat ???kto by chcial jesczze raz pisac
        heh??? :D
        • Gość: anoola Re: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2060086 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:38
          ja bym chciala pisac, podobaly mi sie te examy:D zawwsze to dwa dni mneij nudnych lekcji:PPP
    • Gość: xeroX Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:38
      44-46pkt.
      • Gość: raafał Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:44
        chyba żartujjjesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka