Gość: Natalia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:48 Najgorszy był temat rozprawki, bo ,,czy śmiech jest niekiedy nauką" i argumenty tylko z literatury i filmu.Szok, ale musi być dobrze.Trzeba optymistycznie podchodzić do życia i sytuacji, które nas spotykają. W końcu jesteśmy coraz smutniejsi, więc uśmiech na twarz i podróż do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaaa90 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.attu.pl 26.04.06, 15:53 Eeee ja tez sie stresowałam ale mi zaraz przeszło ale ak zobaczyłam temat rozprawki to myslałam ze niewyrobie.nie mogłam sobie wymyslic zednych argomentow;/;/;/;/ taki idiotyzny temat;/;/;/;/; jestem ciekawa jak mi pojdzie bo jak narazie to na 24 zadanka mam 28 ptk ale nie liczyłam rozprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahah mam nadzieję że wam wszystkim pójdzie tragicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:54 TAK JAK W TEMACIE ŻYCZĘ ABYŚCIE SPIEPRZYLI TE EGZAMINY I ŻEBY MI DOBRZE POSZŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: mam nadzieję że wam wszystkim pójdzie tragicz IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.04.06, 16:07 To się przejedziesz, Kotku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vinaya Test. 26.04.06, 16:11 Czytając wasze wypowiedzi rozumiem, że nikt z was nie wybiera się do liceum? Przynajmniej Ci co tak narzekają? Przecież ten Wasz "egzamin" to jest śmiech na sali! A rozprawka...gdzie w niej coś trudnego? Co to za filozofia opisać kilka bajek czy satyr?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełe Re: Test. IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:20 vinaya napisała: > Czytając wasze wypowiedzi rozumiem, że nikt z was nie wybiera się do liceum? większość z nich wybiera się tam [: Odpowiedz Link Zgłoś
vinaya Re: Test. 26.04.06, 16:22 Gość portalu: pawełe napisał(a): > większość z nich wybiera się tam [: A po co? Skoro większość nie wiedziała o czym ma pisać na taki prosty temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ Re: Test. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:23 popieram przedmówcę;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełe Re: Test. IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:25 jak będzie niski poziom egzaminu, to obniżą próg rekrutacji i wejdą, a to czy sobie potem poradzą to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
vinaya Re: Test. 26.04.06, 16:37 Gość portalu: pawełe napisał(a): > jak będzie niski poziom egzaminu, to obniżą próg rekrutacji i wejdą, a to czy > sobie potem poradzą to już inna sprawa To ja życzę Im, Wam powodzenia, bo skoro to była dla Was czarna rozpacz, to ja nie wiem co Wy zrobicie w LO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martchin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:04 Poszlo mi bardzo dobrze, sprawdzilem wszystko, oprocz ogloszenia i rozprawki, bo tego nie jestem w stanie samemu sprawdzic i wszyslo mi, ze mam bezblednie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel1237 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:06 mi poszło dobrze i myślę, że będzie koło 45 pkt. [-: cieszę się że nie dali więcej pytań o Okrągły Stół itp., bo na historii jesteśmy dopiero przy 1945 roku ;] a jutro nie piszę xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 26.04.06, 16:09 Bradzo duży stres test niby łatwy ale trudny Odpowiedz Link Zgłoś
asiulinska1 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 16:09 mi swietnie zrobilam jeden blad w tym ABCD...a tak to looz...jak mi duzo nie odejma za rozprawke to oklolo 45 powinnam miec..;D:D:D z jutrzejszym gorzej..ale damy rade... w ogule sie nie stresowalm..wyszlam ostatnia..ale co z tego... powodzenia na jutrzejszym :d Odpowiedz Link Zgłoś
fasoola1 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 16:13 ja Ty w ogóle piszesz, przez U otwarte, to na pewno te 45 będziesz mieć (hahahahahha) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loleq Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:10 no musze przyznać ze nie bylo nawet trudne. z zamkniętych mam 18/20, a w otwartych walnelam sie na wersach =| ela dupa z tym, jutro bedzie rzeź xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcine Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:14 swoją drogą zastanawiam się, czemu dali analizę diagramu kołowego na humanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refiso16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dolsat.pl 26.04.06, 16:18 Niech ktos powie plz! czy wogule dostane za rozprawke jakies punkty jak napisalem w niej o ogólnie o filmach edukacjnych szczególnie kreskówkach i o kasiazkach ilustrowanych kolorowymi obrazkami nie napisalem konkretnego przykladu prosze o odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:19 Z zamkniętych super 20/20 ale rozprawka tragedia jako przykład podałam Szymon Majewski Show :D:D:D a także w krzywym zwiereciadle- wakacje w europie oraz straszny film 4 jako parodie ludzkich lekow czy ktos mysli ze to jest na temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki - CZYTAĆ!!!!! Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:24 Jakie jutro moga byc wzory na tescie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Faka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:43 No kto by pomyslał, że wstąpiliśmy do UE w 2004 roku:P albo że Leonardo da Vinci tworzył na przełomie XV i XVI wieku... ncncnc... skandal!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikło Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:22 MASAKRA :) 19/20 za zamknięte 4błedy jeszcze w otwartych i za rozprawke dostane pewnie tylko 4pkt (z probnej miałem 12) poniewaz bo dlatego, że napisałem nie na temat :/ Zamiast jakieś normalne przykładay dałem Małego Księcia i napisałem ze dzięki swojemu śmiechu przekonał lisa, zeby został jego pzryjacielem :) czy jest tu ktos dorosły lub jakis egzaminator, który mółgby odpowiedzieć na pytanie, które mu zadam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józka spox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:22 może byc mam nadzieje że dostane dużo pkt najbardziej boje sie o test wyboru, bo tam można strzelic największą gafe rozprawka nie była taka trudna, chociaż na początku długo się zastanawiałam nad argumentami ogólnie to spoko mi poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzatAnia :) IP: 217.149.249.* 26.04.06, 20:20 mi poszlo niezle:) z zamknietych mam 19/20 a zreszty nie wiem mam nadzieje ze dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimek***8 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 16:31 ja powiem tak pytania yestow calkiem latwe ale ROZPRAWKA I JEJ NIESZCESNY TAMAT POPROSTU DRAMAT!!!!!! MOJE ARGUMENTY TO z ''strasznego filmu'' i tego co bylo w arkuszu to cos Leonarda da Vinci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Jutrzejszy test - jakie moga dac wzory?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:33 Jakich 3ba sie wzorow nauczyc, moze ktos wie przynajmniej jakies podstawowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: Jutrzejszy test - jakie moga dac wzory?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:45 no stary np v=s/t to na prędkość albo k2=P1/P2 to jest skala do kwadratu równa się pole jednej figury przez pole drugiej figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktorjus Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.osowagora.pl / *.osowagora.pl 26.04.06, 16:33 mi poszło super na jeden z argumentów podałem "Pinokia" fajna książka no to napisałem o Pinokiu:)ogólnie to nie miałem pojęcia co napisać. Jutro natomiast nie spodziewam sie napisać cokolwiek z sensem ;/heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:39 Nie rozumiem powodow narzekania na rozprawke ,przeciez wszystko bylo podane na tacy wystarczylo skrzystać z tekstów Krasickiego, Fredry albo Da Vinci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawids ja jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:36 jestem zadowolony z napisanego egzaminu, uważam, że nie był najgorszy, ale temat był troche głupi, miałem problemu z argumentacją rozprawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalenka_torun tragiczna rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:38 beznadziejny temat rozprawki byl :/;/ ale ogolnie nawet dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoli$ Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:40 Uważam , że egzamin nie był trudny! temat rozprawki też mi przypadł do gustu! mam 18/20 zobaczymy jak w otwartych:P Ale jutro matma... z tego nie dam rady... poważnie!! Ale pamiętajcie... NAJWAŻNIEJSZE TO SIE DOBRZE WYLUZOWAĆ!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSix Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:50 Ja się dziwie tym którzy wychodzili przed czasem bo dla mmnie to niemożliwe. Za napisanie jednej zalety dostane 0pkt. Dziwne dla mnie to że nie znacie daty wejścia do Unii. Przeciez ten rysunek mógł najwcześniej powstać w maju 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:02 Zaznaczyłem dobrze, ale wg mnie pytanie było trochę niekonsekwetnie sformułowane. 2004 to także mógl byc styczen, czy marzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola1990 WOWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:41 masakra...ale jakos poszlo osly jakos poszlo...jutro bedzie gorzej-wierzcie mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. śmierć nadejdzie jutro :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:55 Dzisiejszy test nie był najgorszy. Zadania zamknięte były łatwe, otwarte też nie były jakoś wybitnie trudne. Miałem z samych zamkniętych 19/20 :) Pomyliłem się jeszcze tylko w cytatach [zamiast nich zamiesciłem wyjaśnienia]. Co do rozprawki, to dla mnie temat był śmieszny! W sensie - żałosny. Napisałem, ale z jakim wynikiem to się okaże. Zdecydowanie pomyłka! Ale dzisiaj to pikuś z porównaniem do tego, co czeka nas jutro. Na pewno już żadnych punktow nie nadrobię, co najwyżej pogorszę sytuację :P Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domio odpowiedzi IP: 212.106.28.* 26.04.06, 16:42 MA KTOS ODPOWIEDZI DO PYTAN ZAMKNIETYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:52 ta rozprawka była jakaś dziwna...a temat można było różnie rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŁK Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.147.* 26.04.06, 16:54 mi poszło nieźle 47/50 nie liczac rozprawki i ogloszenia - wkopalem sie na da Vincim i na cytatach [zle przeczytalem- wytłumaczylem to:D:D:D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mafia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:58 Extra, 20/20. Jutro moze być 5.... : P Odpowiedz Link Zgłoś
szklane_oczy Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 16:59 Jestem bardzo zadowolona z testu humanistycznego,liczyłam punkty to z zamkniętych miałam 19/20.Reszta świetnie mi poszła :) Licze na 44 punkty,cos takiego:) Myslałam,ze będzie gorzej,bo ja raczej wolę te ścisłe przedmioty...3mam za Was mocno kciuki! Mam nadzieje,że matematyczy nie będzie taki zły:) Powodzenia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYRENKA Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.timplus.net 26.04.06, 17:10 Powiedzcie czy ktos moze ma jakies wiadomosci o jutrze jak tak to niech nie bedzie zyla i sie podzieli:) MUSIMY SIE WSPIERAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jak spierdziele matme to mnie nawet do zawodówki nie wezmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornijka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 1.6.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:17 Ja myślałam, ze będzie dużo gorzej... Ale jak sprawdzałam, to mam 19/20 z zamkniętych, a z otwartych chyba też nie najgorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek z Gliwic Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.c9.msk.pl 26.04.06, 17:03 Tez zestresowany ale mniej niz przed czwartkiem to dopiero bedzie. U nas na sali ktos niewyłączył komórki i ubłagaliśmy zeby nie przerywali egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pks Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:05 nawet jesli tak było, to nawet nie powinenes o tym wspominac! tymbardziej podawac miasta w swoim nicku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:06 Był zdecydowanie łatwiejszy niż próbny, jak bede miec maxa za rozprawke i ogloszenie to 47 pkt :P Ale i tak: METAL RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:07 No idiota i tyle :P Podał miasto ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlaSoVa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:08 Niezle poszlo, pamietajcie ze zawsze jest po rowno odpowiedzi a,b,c,d tzn na 20 pytan po 5 a, 5 b, 5 c , 5 d :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akarin Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:01 EJJ BLAGAM JESLI MACIE JAKIES TESTY Z MATMY NA STRONACH JAKIS TO BLAGAM PODAJCIE MI I PISZCIE NA GG 1418075 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mi Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.smstv.pl 26.04.06, 17:08 zamknięte 20/20, ale obawiam się, że jednak moja rozprawka jest nie dokońca na temat, buuu a probny byl na 46, łeee a jutro "rzeź niewiniątek" Odpowiedz Link Zgłoś