Gość: ruczacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 06:35 bwahahahaha przegraliście życie st00lejarze, teraz będzie czyścić kible w mcdonaldzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:21 Nie przegralismy zycia..dlatego ze nam testy zle poszły..;| Przegrac zycie to zyc dla siebie..i byc egoistą..nawyrazniej tak jak ty;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: przegraliście życie IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.04.06, 13:23 przegrać życie to se możesz żuląc sie w jakimś rowie i nic nie robic (podalam jeden z 1000 przykladow) a to ze egzamin zle poszedl to nie koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:40 Ale całkiem blisko Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy-rosomak Re: przegraliście życie 28.04.06, 14:39 80% gimnazjastów to intelektualne zera, totalna ciemnota i to pod kazdym wzgledem,a ten test PO RAZ KOLEJNY TO UDOWODNIŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy-rosomak Re: przegraliście życie 28.04.06, 14:40 w sumie o to w tym teście chodzi, jakaś weryfikacja musi być, żeby ciemniaki do dobrych szkoł się nie dostały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:53 tak..za to ty jesteś spooko luzak..i wielki cfaniak..;] Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy-rosomak Re: przegraliście życie 28.04.06, 15:24 Potrenuj trochę język, prawdopodobnie ojczysty, bo fatalnie to wygląda, ta ortgrafia!!!! Wstyd trochę! "tak..za to ty jesteś spooko luzak..i wielki cfaniak..;]" ha ha, to chyba wy a teraz problem macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olive ;] Re: przegraliście życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:02 nie martw sie o nas ;] tegoroczni gimnazjalisci sa na tyle inteligentni i blyskotliwi ze wybrneli z tego testu fantastycznie ;D (sama do nich naleze :) ) nie pocieszaj sie-nie bedziesz mial towarzystwa w tym sprzataniu :D powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
templario Re: przegraliście życie 28.04.06, 15:27 cfaniak, spooko? I się dziwisz że słabo ci poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:36 Nie musze, wazne ze jestem kimś i coś mam, a nie tak jak inni pier** zycie innym..;] nie bądż taki pewny siebie, bo stytuacje lubią się odwracać..Pie.. się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewar Re: przegraliście życie IP: 62.141.219.* 29.04.06, 21:29 buhuhu powialo groza pora zaczac sie bac tempej gimnazjalisty, zostaniesz blachara uwierz mi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha..;[ Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:47 to zle ze koles mowisz ze przegrac zycie to zle napisac egzamin....widocznie moze jestes AZ TAK INTELIGENTY ale w zyciu sobie nie poradzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: przegraliście życie IP: *.pai.net.pl 28.04.06, 21:00 nie 80% gimnazjalistów, tylko 80% społeczeństwa to idioci, jeżeli chodzi o ścisłość;) pozdro dla tych, którzy nie przegrali życia;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewar Re: przegraliście życie IP: 62.141.219.* 29.04.06, 21:28 POPIERAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kath Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:59 sraliście ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka90 Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:37 ale to pocieszające!!!!!!!! to sie tam spotkamy kiedyś w ty mc donaldzie! do zobaczonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: przegraliście życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:02 templario, latający rosomak, a raczej latające dno i osoba, która rozpoczęła ten wątek, to debile , zapatrzeni swoja dupę! Ciekawe tylko co byście mówili idioci gdyby polak był trudniejszy?! Byście mieli nie za wesołe minki!Jestescie załośni i beznadziejni!kompletne dno to wy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: przegraliście życie IP: *.pl 29.04.06, 17:37 Jakby polak był trudniejszy, to prawdopodobnie razem miał(a)byś 40 pkt z testów XD. A co do latającego - w pełni cię popieram. 80% tego pokolenia, które pisało testy, to ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: przegraliście życie IP: *.pai.net.pl 29.04.06, 20:34 No dobra. Dla mnie test był łatwy. I śmieszą mnie dzieci, które przegrały przez niego życie. Ale nie podoba mi się generalizowanie. Nie sądze, żeby było prawdą, że 80% szesnastolatków to kretyni i że wszystkim ten egzamin poszedł źle. W mojej klasie osobistej, którą z tego miejsca serdecznie pragnę pozdrowić;) , około połowy osób będzie miało co najmniej 80 pkt z egzaminu. Wsród ludzi, którzy będą mieć mniej, nie dostrzegam istot szczególnie błyskotliwych, ale proporcje mam 1:1 . Więc proszę mi nie mówić o postępującym debilizmie mojej generacji, bo jeszcze uznam, że żyję w jakimś hermetycznym środowisku geniuszy:P:P Odpowiedz Link Zgłoś