Dodaj do ulubionych

żałosne :]

IP: *.centertel.pl 28.04.06, 22:59
Za każdym razem kiedy wchodze na to forum strasznie sie bulwersuje. Wam się
chyba w głowch poprzewracało(no może nie wszytskim) z tego co widzę to
większość chciałaby mieć koło tych 80 kilku pktów. Ale czy wy naprawde
wszyscy jesteście naprawde tacy zdolni?? Może macie poprostu lekki przesrost
ambicji?? Bo jeżeli nie poradziliście sobie z zadaniami, które były na teście
to nie poradzicie sobie również i w dobrym liceum. Nie mogę też czytać
tych,sorry, idiotyzmów o jakiejś powtórce. Bo co?? Bo test nie wypadł tak,
każdy dostanie conajmniej te 70 pkt ?? Są lepsi i słabsi. A jeżeli ktoś nie
może sie pogodzić z tym, że nie jest tak genialny jak mu sie dotąd wydawało,
to już tylko jego problem, nie CKE. I jeszcze to idiotyczne zasłanianie sie
przeciekami, które są w jakimś stopniu chyba zawsze. Test może i nie był
łatwy, ale nie było tam też nic wykraczjaącego poza poziom gimnazjum. A to,
że wcześniejsze roczniki miały testy łatwiejsze (z czym nie do końca się
zgadzam, bo zeszłoroczny mat-przyr też nie był za słodki) nie ma chyba nic do
rzeczy, w końcu testy dla kazdego w danym roczniku są takie same. Może to co
napisałam nie jest miłe, ale musiałam gdzieś napisać co o tym wszytskim
myśle, bo nie to poprostu strasznie wkurza :p no i tyle :D
Obserwuj wątek
    • mata2e Re: żałosne :] 29.04.06, 09:53
      uważasz ze 80pkt to duzo???? raczej nie....zastanow sie nad tym
    • Gość: mottyls Re: żałosne :] IP: *.28.udn.pl 29.04.06, 10:22
      Ja tez uwazam ze glupota jest pisanie o tych powtorkach i ze test był łatwy,ale ty chyba jestes bardzo nie wyrozumialy. Jakby to bie żle poszło to ciekawe czy byś pisał takie rzeczy!!! Zastanów sie nad tym!!! A to że komuś źle poszło nie znaczy że by sobie nie poradził w dobrym LO. Bo wynik testu w dużym stopniu zależy od tego czy jak na dana osobe dziala stres!!! Moja koleżanka na lekcji matematyki robi wszystkie zadania sama, a potem jak na sprawdzianie trafi sie takie same to nie wie jak go rozwiazac. Radzenie sobie w stresowych sytuacjach jest wazna cecha ale nie powinno sie skazywac na gorsze LO osob ktore tego nie potrafią
      • inquisitor_7 Re: żałosne :] 29.04.06, 12:17
        Test jest rzeczywiście prosty, ale sugerowałbym rzucić okiem na zadania przed
        wygłaszaniem takich opinii :>
    • Gość: kasia Re: żałosne :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 12:43
      Lepiej podetnij se żyły idioto, a nie gadasz takie głupoty. Test z maty może
      nie był taki b. trudny, ale za mało czasu zdecydowanie! Ja przez to się nie
      wyrobiłam, a jak bym miała więcej czasu to spoks. Jeśli dla ciebie ten test był
      tak banalny i wystarczyło ci czasu, to poproś komisje,że chcesz pisać jeszcze
      raz, bo test z maty był dla takiego geniusza jak ty za łatwy i niech dadzą ci 2
      sekundy na rozwiazanie, bo ty se przecież poradzisz. P>S a jeśli nie piałeś
      tego testu ti zamknij swą niewyparzoną gębę!!!!
      • Gość: mottyls Re: żałosne :] IP: *.28.udn.pl 29.04.06, 12:46
        Zeby zdąrzyć wcale nie trzeba było być geniuszem. Ja skonczyłam 30-40 min. przed czasem!!! potem sobie jeszcze sprawdzałam i konsultowałam z kolegą wiec napewno reszta czasu tez sie przydała, ale nie przesadzajmy że było go za mało!!!
        • Gość: ss Re: żałosne :] IP: *.pai.net.pl 29.04.06, 12:59
          a ile Wam potrzeba czasu na tych kilka zadań? I to jak banalnych zadań...
          • Gość: taa jasne Re: żałosne :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:52
            rany ludzie kazdy jest inny i kazdy ma sobie (chyba) cos do zazucenia ze mogl
            by zrobic to i tamto na tescie ale nie zrobil tego bo cos tam. poza tym :"test
            rok temu byl latwiejszy" taa jasne to moze bedziemy pisac identyczny test co rok
            ?! KAZDY JEST INNY! i wbic sobie te 3 wyrazy do tych pustych łbow! dla jednego
            bylo latwe drugi sobie poradzil a trzeci nie! a czwarty potrzebuje dluzej
            pomyslec nad zadaniem!
    • Gość: ```````` Re: żałosne :] IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.06, 17:10
      ty szmato

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka