Gość: Muśi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 12:48 tegoroczne testy były bardzo trudne . szczegolnie test z matematyki. takie testy to jest tylko dodatkowy stres i od 4 godzin zależy całe życie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lina Re: Trudne testy IP: *.nsm.pl 26.04.07, 13:22 jak ten test był trudny to ja jestem święta.. w zeszłym roku był trudniejszy i niestety musiałam go zdawać, a i tak mimo banalnych błędów [w zadaniu z beczką] miałam 46 z mat-przyr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goryczak Re: Trudne testy IP: 213.134.178.* 30.04.07, 00:06 Mój kuzyn też z beczką źle zrobił... podobno jakieś pokopane zadanie było :D Ja z tegorocznych z mat miałem 46 :D zrobiłem 4 błędy w zamkniętych a otwarte mam dokładnie jak w kluczu :D Dużo ludzi nie potrafiło obliczyc wysokości wału... 12 * 1,20 = x (to jest złe...) x * 0,8 = 12 (to jest dobre...) Wszystkie kujony z średnią ponad 4,5 zrobiły to źle :D Ja z średnią prawie 4.0 zrobiłem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniusz Re: Trudne testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:53 trudne testy? chyba zartujesz te testy byly latwiejsze niz po podstawowce;p Odpowiedz Link Zgłoś