joa66 24.09.08, 10:20 W których liceach w Warszawie można kontynuować naukę hiszpańskiego i angielskiego, poza Cervantesem i Jose Marti? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa66 Re: Liceum - angielski i hiszpański 27.09.08, 07:33 A może istnieje jakś strona o liceach z wyszukiwarką wg.przedmiotów, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Liceum - angielski i hiszpański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 07:45 Zobacz sobie na Kseonie w tegorocznej ofercie szkół w wyszukiwaniu zaawansowanym warszawa.edu.com.pl/Kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Liceum - angielski i hiszpański 28.09.08, 09:39 Dzięki. Bardzo fajna strona. Chciaż cokolwiek wpisywałam, odpowiedź była jedna ...brak szkół o wpisanych parametrach. Być może zacznie działać, kiedy szkołu ustalą klasy na przyszły rok? Ale i tak bardzo dziekuję, właśnie czegos takiego szukałam. mam nadzieję, że za kilka miesięcy zacznie działąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Liceum - angielski i hiszpański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:47 Zdaje się, że liceum Lelewela też ma taka klasę. Odpowiedz Link Zgłoś