Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 17.12.03, 02:01 Lybacka zasluzyla sobie na klapsa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej o'fergusson Skoro tak, to dajmy jej klapsa IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.5.* 17.12.03, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Łybacka na dywanik IP: *.cern.ch 17.12.03, 08:56 Na dywanik???? Na smietnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12x1 Re: Łybacka na dywanik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:19 kazdy minister oswiaty zabiera prawa nauczycielom oby tak dalej lybacka jest nie do ruszenia tak jak inni ministrowie od 1990r ona nie przejmuje sie ze ja wyklucza z ZNP w nowych wyborach nie wiadomo kogo wybrac reka reke myje Odpowiedz Link Zgłoś
12x11 Re: Łybacka na dywanik 17.12.03, 09:28 ona jest nie do ruszenia nie przejmuje sie ze ja wyklucza z ZNP zreszta zwiazek na wszystko sie zgadza byle utrzymac stolek [inne zwiazki walcza ] tak dzieje sie od 1990 r kazdy minister by przy przypodobac sie swojemu rzadowi odbiera powoli wszystkie przywileje nakladajac tylko obowiazki mlodziz widzac jak mlodzi olewaja swoja prace zaczynaja znecac sie nad nauczycielami ktorzy probuja nauczyc ich pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Precz ze związkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.85.227.* 17.12.03, 09:36 Współczesna Polska jest zakładniczką różnego rodzaju związków zawodowych i klik które istnieją tylko po to aby mogły dłużej istnieć i zapewniać sobie mały ale stały dochód i wpływy. Żadna reforma nigdy tu się nie uda bo będzie stopowana przez związki zawodowe i inne układy towarzyskie, które są zainteresowane wyłącznie utrzymaniem status quo. Biedny kraj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: Łybacka na dywanik IP: 213.195.180.* 17.12.03, 11:20 Na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Łybacka na dywanik IP: 80.51.244.* 17.12.03, 21:07 szkoda ręki na tą starą dupę. Ciekaw jestem ile to zarabia fotograf nadworny pani minister. Może łaskawie ktoś to porówna i poinformuje o tych skromnych różnicach. Najlepiej wszystko zredukować co jest jeszcze możliwe w KN. My nauczyciele musimy wytrzymać wszystko bo nie stać nas na zmianę zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew z Wrocławia Re: Łybacka na dywanik IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 21:36 Gość portalu: zibi napisał(a): > szkoda ręki na tą starą dupę. Ciekaw jestem ile to zarabia > fotograf nadworny pani minister. Może łaskawie ktoś to porówna > i poinformuje o tych skromnych różnicach. Najlepiej wszystko > zredukować co jest jeszcze możliwe w KN. My nauczyciele musimy > wytrzymać wszystko bo nie stać nas na zmianę zawodu. Uprzejmie proszę o nie używanie wulgaryzmów. Zwłaszcza jeśli (jak przypuszczam) jest się Zbigniewem (zibi) i twierdzi się że jest się nauczycielem. Co do Pani Lybackiej to jest w rozkroku. Z jednej nauczycielski związek który wyniósł ją na stanowisko z drugiej SLD i minister Hausner. A jak napisał już Tockewille (nie mam pamięci do nazwisk więc przepraszam jeśli przekręciłem) "nie ma takiego łajdactwa którego nie popełni najłagodniejszy nawet rząd gdy zabraknie mu pieniędzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksiński Re: Łybacka na dywanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 01:22 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Lybacka zasluzyla sobie na klapsa. Tę kurwę się powinno wytytłać w smole i w pierzu, następnie puścić goło ulicami Warszawy, kurwę jedną. Precz z czerwonymi, won z tym chujostwem. Odpowiedz Link Zgłoś