Gość: bednar IP: 212.244.168.* 23.04.05, 12:07 Jak zacząć? I jakie umieścić informacje przy opisie obrazka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: 213.199.242.* 23.04.05, 14:21 Ja zaczelam cos w stylu ... Auf diesem Bild sehe ich ... ;) nio i naginalam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: 213.199.242.* 23.04.05, 14:22 A co do tych informacji ... to chyba najwazniejsze kogo widzisz, co robi i gdzie jest ;) ale ja mowilam o wszystkim co mozliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddd Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 18:19 oczywiście standardowo jest Auf dem bild sehe ich np.drei Personen.Ale mozna też powiedzieć Das(chyba das)Bild presentiert. I opowiadasz co widzisz,że np.3 facetów, jak są ubrani ,ile przypuszczalnie mają lat,gdzie są ,co robią, co jest z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia274@wp.pl Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:32 najważniejsze jest kto gdzie i co robi na takie pytania trzeba samemu odpowiedzieć i nie zapomnieć o tym za obraz jest 3 punkty jeśli nie odpowie się na któreś z tych lecą punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddd poukładane IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 08:34 1.gdzie jest obrazek(jeżeli to poz.roz.)-np.na górze po prwej 2.co jest na obazku np.chłopak: w co jest ubrany, ile może mieć lat, ogólnie jak wygląda,że np.wydaje się być zmęczonym 3.Gdzie się znajduje postac i co robi 4.co jest na drugim planie Oczywiście taka olejnośc nie obowiązuje tylke ważne żeby to powiedziec ,ożna jeszce dodoać ,ze myślę ,że fajnie spędza czas itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p zdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:03 auf dem Bild ist deutlich zu stehen, dass... Auf allen Bildern wird das Thema...dargestellt. Kann man zu dem Entschluss kommen, dass... Odpowiedz Link Zgłoś