Dodaj do ulubionych

Jak opisać obrazek? (Język niemiecki)

IP: 212.244.168.* 23.04.05, 12:07
Jak zacząć? I jakie umieścić informacje przy opisie obrazka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: 213.199.242.* 23.04.05, 14:21
      Ja zaczelam cos w stylu ... Auf diesem Bild sehe ich ... ;) nio i naginalam ;))
    • Gość: Monia Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: 213.199.242.* 23.04.05, 14:22
      A co do tych informacji ... to chyba najwazniejsze kogo widzisz, co robi i
      gdzie jest ;) ale ja mowilam o wszystkim co mozliwe ;)
      • Gość: dddddddddddddd Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 18:19
        oczywiście standardowo jest Auf dem bild sehe ich np.drei Personen.Ale mozna
        też powiedzieć Das(chyba das)Bild presentiert. I opowiadasz co widzisz,że np.3
        facetów, jak są ubrani ,ile przypuszczalnie mają lat,gdzie są ,co robią, co
        jest z tyłu.
    • Gość: adzia274@wp.pl Re: Jak opisać obrazek? (Język niemiecki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:32
      najważniejsze jest kto gdzie i co robi na takie pytania trzeba samemu
      odpowiedzieć i nie zapomnieć o tym za obraz jest 3 punkty jeśli nie odpowie się
      na któreś z tych lecą punkty
      • Gość: dddddddddddddd poukładane IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 08:34
        1.gdzie jest obrazek(jeżeli to poz.roz.)-np.na górze po prwej
        2.co jest na obazku np.chłopak:
        w co jest ubrany, ile może mieć lat, ogólnie jak wygląda,że np.wydaje się być
        zmęczonym
        3.Gdzie się znajduje postac i co robi
        4.co jest na drugim planie
        Oczywiście taka olejnośc nie obowiązuje tylke ważne żeby to powiedziec ,ożna
        jeszce dodoać ,ze myślę ,że fajnie spędza czas itd.
        • Gość: p zdanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:03
          auf dem Bild ist deutlich zu stehen, dass... Auf allen Bildern wird das
          Thema...dargestellt. Kann man zu dem Entschluss kommen, dass...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka