Dodaj do ulubionych

PYTANIE do EGZAMINATORA

IP: *.elsat.net.pl 06.05.05, 12:28
czy karta odpowiedzi jest sprawdzana przez egzaminatora czy moze być tez
komputerowo???
:( JA nie zakreśliłam kratek tylko wstawiłam krzyzyki :(( czy w tym momencie
to się nie liczy? O.o niech ktoś dobrze poinformowany mi odpowie :((
Obserwuj wątek
    • ja1a Re: PYTANIE do EGZAMINATORA 06.05.05, 14:03
      Wydaje mi się, że nie będą uznane, bo po to jest karta, by usprawnić sprawdzanie
      i rzeczywiście robi to maszyna. Dlaczego nie czytacie dokładnie poleceń,
      rozumiem, że stres i w ogóle ale to się staje masowe, jak plaga jakaś. Może Cię
      to choć odrobinę pocieszy, że na kursach nam mówiono, że wszelkie wątpliwości
      będzie się rozpatrywać na korzyść ucznia, ale czy tak będzie naprawdę ? Trzymaj
      się, POZDR
      • Gość: Ziu Re: PYTANIE do EGZAMINATORA IP: *.aromedia.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:19
        też tak zrobilam... <ups>
      • Gość: ??? Re: PYTANIE do EGZAMINATORA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.05.05, 14:24
        Podobno kolejność wypowiedzi została wymieszana (to co w jednym arkuszu było
        pod A, w innym mogło być np. pod B albo C itd - przynajmniej tak mówili). Jak
        więc ma sprawdzać to maszyna??? Czy te arkusze miały jakieś specjalne kody do
        odczytania przez komputer, który to był rodzaj arkusza, karty odpowiedzi
        itp.??? (nie zwróciłem uwagi)
        Pozdrawiam.
    • Gość: gohan Re: PYTANIE do EGZAMINATORA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:26
      przykto mi do kompa nie liczy sie taka odpowiedz
      • Gość: Camil Re: PYTANIE do EGZAMINATORA IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:30
        każdy arkusz posiadał inny kod więc co do tej zmiany to moze być prawda ;]
        • Gość: ??? Re: PYTANIE do EGZAMINATORA IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 06.05.05, 14:37
          Dzięki za inormacje (w sprawie kodów)
    • dotka86 Re: PYTANIE do EGZAMINATORA 06.05.05, 15:02
      Napisalam list w brudnopisie zamiast w czystopisie. Pozniej skreslila
      slowo "brudnopis" i napisalam "czystopis". Czy moja praca bedzie oceniona czy
      wogole nie bedzie brana pod uwage? Blagam o odpowiedz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka