Dodaj do ulubionych

Ale zrobiłem lipe z hotelami=)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:21
Aż wstyd sie przyznać=)W zadaniu z hotelami zaznaczyłem tylko 4 podpunkty bo
myślałem że reszta jest dla ściemy.A tu zonk, jestem napewno już 4 punkty do
tyłu, nie mówiąc o prognozie:)Może ktoś był tak samo nierozważny i popełnił
ten sam błąd i raczy mnie pocieszyć;)Jaja jak berety:P
Obserwuj wątek
    • Gość: bercik Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:24
      cap jestes zencio i tyle, pozdro od bercika:P
      • Gość: sidło Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:24
        to zadanie bylo zdradzieckie:)tez pomyslalam,ze trzeba zaznaczyc tylko cztery
        podpunkty,w poleceniu nie bylo podane,ze nalezy wykorzystac wszystkie
        opinie,zorientowalam sie tylko i wylocznie po tym,ze maksymalna liczba punktow
        do zdobycia w tym zadaniu to 8.
    • Gość: ewka Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:32
      nie przejmoj sie!! ja zrobilam dokladnie tak jak Ty!! fajne jaja:(
      • Gość: jelonkaa Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:25
        No słuchajcie! Zrobiłam identyczny bląd - porażka :/ w ogóle to polecenie było
        źle skonstruowane :/ powinno być zaznaczone że może być więcej niż 1 odp.....
        ech.... 4 pkt w plecy+ pogoda.... ;(((((
    • Gość: kinga_friend@o2.pl Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:57
      hej i tak nie popełniłeś takiej gafy jak ja! na rozsz. opisałam zamiast postaci
      literackiej ulubionego autora!!!!! byłam chyba jak zamroczona no i stało się!
      to po co ja siedziałam do 15 w szkole??? żeby mi zdyskwalifikowali prace? do
      dupy !!! trzymaj się!!!!
      • Gość: Zonk Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.minsk.internetdsl.pl 06.05.05, 16:06
        ten sam błąd choć przy niektórych zadaniach patrzyłam ile jest punktów do
        zdobycia przy tym nie. Ale ciota ze mnie :(
        • Gość: m, Ale zrobiłem lipe z hotelami IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.05, 16:10
          no ja wlasnie tez tak bym zrobiła...ale sie skapnełam ze trza zaznaczyc
          wszystkie i zaznaczyłam!! a to z pogoda to bylo idiotyczne - strasznie
          niewyraznie ten koles gadał!!!
          • Gość: No Name Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami IP: 212.244.162.* 06.05.05, 16:22
            Teżpopełniłem ten sam błąd..4pkt po plecach ;(((( a juz nie wspomne o
            pogodzie.. DAMN.
    • Gość: wkurw na cke Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:09
      No i bardzo dobrze zrobiłeś...tam czuję, że odpowiedzi punktowane są po 2
      pkt...na 100%...bo jakby do każdego podpunktu mogły iść 2 literki od A-D to
      byłoby to niemozliwe..raz, że by to napisali..inaczej ujęli w ogóle..dwa zrobili
      by miejsce..jak drugą literkę..we wszytskich standardowych testach tak jest
      • Gość: bemyguest Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:46
        Mylisz się niestety. Jest to standardowy typ zadań, robiłem już takich setki, na
        FCE również, i niestety trzeba używać tych samych wielokrotnie...
    • Gość: szara Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:21
      nie jesteś sam TUKU;) ja też tak zrobiłam! będzie dobrze!mam nadzieje!jesteśmy
      wielcy:)
    • Gość: tenen Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: 82.146.225.* 06.05.05, 17:50
      ee o co chodzi?przeciez polecenie bylo oczywiste - do kazdego ze zdan dopasowac
      jeden z hotelu...pozdro
      • Gość: Ja I feel better IP: *.udn.pl 06.05.05, 20:53
        Normalnie jak Was czytam to mi sie humor poprawia :).

Napisze moze o błędzie ktorego nie moge sobie darowac - jednej odpowiedz źle
        zaznaczylam w akruszu i nie chcialo mi sie przeprawiac -> stwierdzilam LOS TAK
        CHCIAl ;) i co... Dupa, bo zaznaczylam złą odp. :(

Nie zawierzajcie losowi ;).

Pozdro.
        • Gość: anf Re: I feel better IP: *.net.sfc.pl 06.05.05, 21:00
          DObre, zrobilam dokladnie tak samo :D Stwierdzilam, ze jak zmienie to sie pewnie
          okaze ze poprawna byla tamta poprzednia. No ale niestety.
          • Gość: Mary Re: I feel better IP: *.udn.pl 06.05.05, 21:25
            Fajnie wiedziec, że nie jest sie jedyna osoba która popełniła tak głupi błąd :).
    • Gość: zrozpaczona Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:00
      ja to samo zrobilam, porazka/ z probnej mialam 47 pkt, teraz na wstepie
      odpadaja mi 4 pkt za to zadanie !!!! :-(((((((((((((((((((
    • Gość: MaZia Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 06.05.05, 21:27
      No ja idento ;D <co jest?> ej no ale ja nawet nie myślałam ze to moze byc
      źle .. teraz patrze na odpowiedzi i error;/ ale to nic;D damy rade ;D najwyżej
      3 bedzie :( pozdro 4 aLL z tym samym tokiem myślenia ;D
      • Gość: Jaaa Re: Ale zrobiłem lipe z hotelami=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:05
        To matura a nie egzamin dla idiotów jakim to trzeba być tłumokiem żeby sie nie
        domyślić to mi do głowy nie przychodzi... moze stres? A jednak Polacy to
        analfabeci użytkowi. :)

Pozdro 600
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka