yarecky01 19.05.05, 11:51 Zbieram liste chetnych na kurs tureckiego, ktory ma sie zaczac od pazdziernika tego roku, dziekuje i zapraszam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolita.k Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 10.06.05, 13:04 Bardzo chętnie chciałabym w nim uczestniczyć. Znam podstawy, a właściwie tylko pewne zwroty z jezyka chętnie pogłębiłabym moją wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 10.10.05, 10:08 Czesc, Przeslij mi swoj adres prywatnej skrzynki, ale nie "gazetowej" bo nic nie moge wyslac Ale przeslij mi na moj adres yarecky01@yahoo.es swoj namiar telefoniczny Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 18.06.05, 17:48 Witam jestem zainteresowana nauką języka tureckiego, z tym, że prawdopodobnie na cały pażdziernik wyjadę do Turcji.... no chyba że nie wytrzymama i pojadę wcześniej. Oprócz mnie najprawdopodobniej byłaby chętna jeszcze jedna osoba. Pozdrawiam. Edi Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 27.06.05, 12:07 No to sie ciesze, pozdrawiam, jakies moze namiary mailowe? Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 28.06.05, 07:50 Witam, mój adres edi@master.pl czekam na info pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
sendiaa Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 27.07.05, 23:07 hm ja też <: ..niemalekko@hotmail.com dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 28.07.05, 10:43 Ciesze sie ze jest zainteresowanie. Bede sie kontaktowal na biezaco z Wami. Mam nadzieje, ze zbierzemy jeszcze pare osob, by kurs mogl sie rozpoczac w tym roku. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. I czekam na dalsze zgloszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 05.08.05, 07:47 Mam nadzieję, że kurs się rozpocznie, czekam na jakieś info edi@master.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edi722 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 05.08.05, 18:27 Chętna na kurs tureckiego jest też Ula; oto jej mail holiday@vp.pl czekamy z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
askimsin Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 05.08.05, 14:36 Rowniez dopisuje sie do Waszej listy moj mail askimsin@gazeta.pl, czekam na jakies info:) Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 05.09.05, 09:42 Czesc ale przeslij mi chociaz swoj numer bo to juz nie pierwszy raz kiedy wywlam do ciebie maila i twojej kolezanki z mojej prywatnej skrzynki yahoo.es, ale nie dostarcza i nie mam pojecia dlaczego. jakis feler, brak autoryzacji konta ? Mam nadzieje, ze odczytasz te wiadomosc na forum i sie skontaktujesz ze mna :) jarek Odpowiedz Link Zgłoś
anetka231 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 07.08.05, 23:25 jestem wiecej niz zainteresowana; prosze o kontakt jesli kurs bedzie zorganizowany, jesli z jakichs przyczyn nie, moze jakies info, gdzie tureckiego ucza w okolicach krakow, katowice, pozdrawiam; anetka2301@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 26.08.05, 12:07 czesc Wszystkim :) Gdyby ktos chcial ze mna sie konsultowac lub trzymac kontakt to czekam pod adresem yarecky01@yahoo.es Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
carola0075 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 09.09.05, 23:23 hej, tez sie pisze na turecki wiecej info chetnie na priva poprosze pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 19.09.05, 09:54 Chetnie bede mial na uwadze, ale mam problem z wyslaniem do ciebie maila, odrzuca za kazdym razem, prosze przeslij mi do siebie jakies namiary telefoniczne na moja skrzynke Pozdrawiam jarek Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 10.10.05, 10:06 Czesc, Przeslij do mnie maila z numerem telfonu lub adresem prywatnej skrzybki bo nic nie moge wyslac na Twoj adres "gazetowy" :( Pozdrawiam JArek Odpowiedz Link Zgłoś
andziakal Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 19.08.05, 10:28 Haj, studiuję we Wrocławiu i także byłabym zainteresowana nauką języka tureckiego...czekam na dalsze informację pod mailem andziakal@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
beldibi Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 19.10.05, 17:06 Witaj Jestem bardzo zainteresowana kursem języka tureckiego, liczę na bliższe informacje....co, gdzie, kiedy, za ile? Pozdrawiam Gule Gule Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 20.10.05, 10:03 Czesc, poki co oferowane sa korepetycje. Na kurs za malo osob. Jesli jestes nadal zainteresowana prosze skontaktuj sie ze mna yarecky01@yahoo.es Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 yarecki01 sprawdź maila! 20.10.05, 16:15 wyslalam Ci maila (nie gazetowego), sprawdz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozio_dudi Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 20.10.05, 16:54 bardzo bym chciala uczestniczyc w tym kursie ale mieszkam w poznaniu wiec moglabym tylko w weekendy bardzo bym prosila o jais kontakt lub informacje z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Kurs Jezyka Tureckiego we Wroclawiu 21.10.05, 11:19 Czesc, Zglos sie prosze do mnie yarecky01@yahoo.es Z detalami jakie cie interesuja Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś