Gość: rasputin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 11:43 czy wam też zamiast klasycznej strony błędu 404 pojawia się strona perfectnav.com? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: perfectnav.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 12:38 2tygodnie temu perfect.nav pojawiło sie w moim komputerze, bezposrednio po zajrzeniu na kilka stron z ''brzydkimi zdjeciami''. Jako że oględnie mówiac nie jestem genialnym informatykiem, zwróciłem sie po pomoc do fachowca który to usunał razem z paroma dziwnymi rzeczami.Perfect.nav to portal ,sprawdziłem to ,jednak moment w którym sie pojawił, sugeruje że cos jest na rzeczy i lepiej byc ostrożnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: perfectnav.com IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 20:43 mialem ten sam problem. zainstalowalem Diet Kazaa (ponizej podaje link) i po zainstalowaniu ten programik usuwa PerfectNav 100% mp3.wp.pl/p/programy/opis/419.html lub www.dietk.com/download.php Franek Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: perfectnav.com 01.03.04, 23:32 Na początek ściągnij www.all.website.pl/spywareinfo/CWShredder.zip zrób Fix. Jeśli nie pomoże to Ściągnij Spybot-Search & Destroy 1.2 download.com.com/3000-2144-10122137.html?part=104443&subj=dlpage&tag=button Przed skanowaniem wykonaj aktualizacje bazy wykrywania spybot.eon.net.au/files/spybotsd_includes.exe Przewodnik-samouczek dla Spybot-Search & Destroy spybot.safer-networking.de/index.php?page=tutorial Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: perfectnav.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:38 Czy mam rozumieć, ze perfectnav.com to jest cos szkodliwego? Odpowiedz Link Zgłoś