Gość: JENNIFER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:27 Jako malutka i niesforna dziewczyneczka chciałabym się dowiedzieć na tym przyzwoitym forum, czym jest "log" czekam cierpliwie na odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: log??? 15.03.06, 22:30 znajdziesz ją w wątku przyszpilonym (z obrazkiem szpilki) nad wszystkimi wątkami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JENNIFER Re: log??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:34 no popatrz! a ja siebie uważałam za taką spostrzegawczą...no ale cóż chyba spać mi się chce... w każdym razie dzięki kowboju.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JENNIFER Re: log??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:38 aha sorki bo znowu zapomnę......... czy Avast jako program antyvirusowy jest godny całkowitego zaufania? Jakiego ty masz antyvirusa??? (tak dla ciekawości pytam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JENNIFER Re: log??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:52 no to okazuje się że rodzinka Avasta ciągle się powiększa (i bardzo dobrze)........ dobra idę spać bo już nie wytrzymam....... naaaaaarrrrrraaaaaaaa kowbojko (jeśli Cię uraziłam to sorki- please nie gniewaj się na mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś