hubag 29.08.09, 22:56 Po wejsciu na anglojezyczne strony za kazdym kliknieciem znika mi 05cm ekranu od dolu. Moj AVG niczego nie wykrywa, co to moze byc? Na polskich stronach jest ok, pomozcie. Mam Viste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Znikajacy od dolu obraz?? IP: *.zask.pl 30.08.09, 02:07 To raczej nie ma zwiazku z tematyka tego dzialu forum. Sprawdz czy problem wystepuje pod inna przegladarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubag Re: Znikajacy od dolu obraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 07:22 Dzieki, bede sprawdzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Znikajacy od dolu obraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 00:49 Mam ten sam problem ,od wczoraj,pomóżcie!!!Co zrobić, muszę pracowac na kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Znikajacy od dolu obraz?? IP: *.zask.pl 31.08.09, 01:36 Moze wrozka Ci pomoze! Na forum potrzebne sa szczegoly takie jak nazwa i wersja systemu, przegladarki, jakie masz do niej zainstalowane dodatki, co sie dokladnie dzieje (warto dac screen). Jezeli myslisz, ze problem dotyczy tematki tego forum to czym skanowalas, do tego warto dac wymagane logi. Odpowiedz Link Zgłoś