Gość: ona IP: 89.72.53.* 12.10.09, 23:00 Co to za koszmar? Jaga Hupało ją dopadła? Dżizas... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Fryzura Weroniki... IP: *.chello.pl 12.10.09, 23:52 Chodzi Ci o Renatę Dancewicz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gana Re: Fryzura Weroniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 00:01 Rzeczywiście - masakryczne uczesanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Fryzura Weroniki... IP: *.spray.net.pl 13.10.09, 09:40 Zdecydowanie widze tu lape wyzej wspomnianej pani Hupalo. Niestety. A takie ladne wlosy miala.... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Fryzura Weroniki... 13.10.09, 12:21 to co wczoraj zobaczyłam w migawce.. strach patrzeć a taka łądna z niej kobitka.. może szybko odrosną ;) albo inne uczesanie sprawi, że nie będzie to wyglądało tak nieładnie po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Fryzura Weroniki... 13.10.09, 14:29 no, ja sie tez przestraszylam - normalnie historia żółtej ciżemki... a taka ladna babka byla Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Fryzura Weroniki... 13.10.09, 20:05 Tak, zdecydowanie wygląda to Jagę Hupało, tylko ona ma niesamowity talent do oszpecania ludzi za pomocą fryzury. Pamiętacie jak kiedyś sędzia Mostowiak chodziła ostrzyżona? Też na garnek. I właśnie Hupało ją tak wtedy "upiększyła" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Fryzura Weroniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 00:11 > Tak, zdecydowanie wygląda to Jagę Hupało, tylko ona ma niesamowity > talent do oszpecania ludzi za pomocą fryzury Jeszcze po drodze dopadła rejestratorkę z kliniki, do której wybrał się Adam - ta ma grzyweczkę 0,5 cm. Straszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: Fryzura Weroniki... 14.10.09, 09:47 masakra widziałem ją wcześniej w Kocham Cię Polsko, po prostu dramat. No a ta pielęgniarka była jeszcze gorsza? Ludzie co to za moda?????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Fryzura Weroniki... 14.10.09, 11:25 tak, pielęgniarka faktycznie miala zabójczej długości grzywę. Duzo wdzięku dodaje taka fryzura kobiecie Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla7 Re: Fryzura Weroniki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 21:38 Zgadzam się wygląda strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Marta Mostowiak i jej piora... IP: *.spray.net.pl 14.10.09, 10:59 Co do Mart Mostowiak - jej obecnej fryzury a la peruka starszej pani mocno spryskanej kiepskim lakierem nic nie przebije. Najfajniej wygladala w blond wlosach kiedy chodzila w ciazy z Ania. Teraz - koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Fryzura Weroniki... 14.10.09, 11:20 Moja mama miała podobną pod koniec lat 70tych :) Wtedy się Mireille Mathieu, z takim garnkiem na głowie, słuchało. I wzrusza mnie, ze Weronika od razu wstaje po nocy z łóżka z tak gustownie wywiniętymi końcówkami. Mistrzowskie cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Fryzura Weroniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:14 Ale fryzura Mireille była całkiem twarzowa - w przeciwieństwie do tej, którą ma Weronika. www.youtube.com/watch?v=RWRrcjrJLWM Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Fryzura Weroniki... 14.10.09, 15:06 to Hupało, juz jakis czas temu byla jakas galeria na onecie i tam ta informacja sie pojawiła..fryz koszmarny, zdecydowanie na niekorzysc..a z Dancewicz ładna babeczka przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Fryzura Weroniki... IP: 217.153.76.* 14.10.09, 15:27 Właśnie, gdzie to podobne do Mirelle... www.zeberka.pl/art.php?id=5304 Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Fryzura Weroniki... 14.10.09, 16:34 Wygląda tragnicznie. Zresztą Marta z MjM nie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Fryzura Weroniki... 15.10.09, 11:14 Najbardziej podobało mi się, gdy Dancewicz wstając z łóżka tal zalotnie machała głową...jakiby to coś miało zmienić haha Fryzura koszmarna po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Fryzura Weroniki... 15.10.09, 12:38 No niestety tak. Pseudofryzjerka stwierdzila ze taka moda i nie szkodzi ze Dancewicz wyglada jakby miala na glowie garnek... Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Fryzura Weroniki... 15.10.09, 18:01 Chodzi o to "cos" strasznego? nawspolnej.plejada.pl/3089,wideo,,,,,odcinki_detal.html Faktycznie....szkoda , bo to piękna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza a la Darth Vader :p IP: *.2-0.pl 17.10.09, 13:17 takie skojarzenie od razu miał mój M:))))) no a ja oczywiśćie mówię Jaga, oj Jaga niestety psuje fryzury wszystkich , którzy do niej idą Iza Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Fryzura Weroniki... 19.10.09, 21:04 Faktycznie macie rację - po drodze Jaga dopadła jeszcze rejestratorkę co Adam badał u niej plemniki :)))) Taka ładna blondynka a taka koszmarna grzywcia :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bezia_80 Re: Fryzura Weroniki... 20.10.09, 10:02 Chyba scenarzyści NW przeczytali nasze komentarze o fryzurze Weroniki i szybko dograli scenkę, gdzie W. wdzięczy sie do swojego pracownika " ładnie mi w tej nowej fryzurze?".Biedak oczywiście nie może powiedziec prawdy, bo by wyleciał z roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Olka też ;) 20.10.09, 20:13 Tylko, ze ona dobrze wygląda. Nawet ładnie. Może to inny fryzjer ;) Odpowiedz Link Zgłoś